Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evimin Su dünyası
cihan nazar değmesin güzel uğraş.Alkis
Bul
Başlangıç için güzel bir akvaryum.
Dip kumu ne kadar ince olursa o kadar iyi olur.Prenses türü balıklar kumla oynamayı çok severler.Çok çeşit olması yavru almanızı zorlaştıracak ve akvaryumda türler arasında kavgalara sebep olacaktır.Hatta ölümler bile olabilr.
Maşallah diyelim.Nacizane fikirlerimi sundum.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
galiba başka bir hastalık akvaryum işi seven için banada eziyetli bir işmiş gibi gelir hep nedense ama akvaryumun içindeki dekor cidden güzelmiş.AlkisSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Cihan her akvaryum paylaşımında söylediğim gibi yineliyorum. Bu başlı başına bir tutku. Bulaştınmı bırakması çok zormuş. Bu yüzden hiç dalmıyorum. Sana bu tutkunda keyifli anlar diliyorum. Çok güzel olmuş.Alkis Kolay geleSmile
Bul
ALTAYLI yazdı:Cihan her akvaryum paylaşımında söylediğim gibi yineliyorum. Bu başlı başına bir tutku. Bulaştınmı bırakması çok zormuş. Bu yüzden hiç dalmıyorum. Sana bu tutkunda keyifli anlar diliyorum. Çok güzel olmuş.Alkis Kolay geleSmile

Teşekkürler Ercan abi
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:galiba başka bir hastalık akvaryum işi seven için banada eziyetli bir işmiş gibi gelir hep nedense ama akvaryumun içindeki dekor cidden güzelmiş.AlkisSeerf

teşekkürler Kamil abi
Bul
Mustafa DEDEMLİ yazdı:Başlangıç için güzel bir akvaryum.
Dip kumu ne kadar ince olursa o kadar iyi olur.Prenses türü balıklar kumla oynamayı çok severler.Çok çeşit olması yavru almanızı zorlaştıracak ve akvaryumda türler arasında kavgalara sebep olacaktır.Hatta ölümler bile olabilr.
Maşallah diyelim.Nacizane fikirlerimi sundum.

Öneri ve düşüncelerin için teşekkürler Mustafa abi
Bul
bucalıfikret yazdı:cihan nazar değmesin güzel uğraş.Alkis

Teşekkürler Fikret abi
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Bu akvaryum işi beni hiç sarmıyor, İnşallah bıkmaz ve bakımlarını zamanında yaparsın aslında çok güzel bir uğraş yapmasını seven için..AlkisAlkis

LeVrEkCi yazdı:güzel akvaryum olmuş eline emeğine sağlık..

Köksal yazdı:Hayırlı olsun bende almak istiyorum bu şekilde bir türlü kısmet olmadı.Kaç liraya mal oldu?

yalova tatar yazdı:gerçekten harika olmuş cihann ALLAH nazardan saklasın..AlkisAffetböyle gidersen evin bi duvarını boydan boya su dünyası yaparsın artık Wink

Albatros-gr yazdı:cok guzel Cihan.....masallah diyeyim de Niko`nun dedigi gibi nazar degmesin..Affet
paylasim icin tesekkurlerSeerf

Herkese Teşekkkür ederim
Bul
Maşallah balıklar çok güzel görünüyor. Gulumse Ama size tavsiyem astronotu çıkartmanız, o balık 40 cm'e kadar büyüyor ve hızlı büyüyor. Diğerlerini yutabilir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi