Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
20/11/2011 Albatros-gr paragat avi
makineci yazdı:faruk abi iyi av olmus afiyet olsun.Sizin taraf bereketlenmeye basladi tekrar tebrikler afiyet olsun.AlkisAlkisAlkisSeerf

sagol Burhan
ne kadar bereketlense..sizin taraf;ar daha bereketli...
hey gidi imaret heyyyySnifsinf
sana da rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
nihatkr yazdı:Kim nederse desin teknenin en bereketsiz hali bile kıyıdan daha bereketli. Teknemi özledim ben. Snifsinf

hahaaahaaa Happybende özledim teknemiii GulumseSeerfya dün hanımın dayısındayız o akıl verdi teknen ereğlide kalsın git 2. el 1500 tl ye tekne al onuda istanbula bağla aynı motoru oraya buraya taşı dedi bana mantıklı geldi birtek şu tekne kayıt meselesini nasıl hallederim diye düşündüm.yada istanbulda motorsuz tekne kiralasak benim motoru takıp çapar yapabiliriz.Gulumse
Bul
konuda bozulacak ama neyse yaramaz albatrosun konusuymuş sorun yok devam Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:konuda bozulacak ama neyse yaramaz albatrosun konusuymuş sorun yok devam Siyirdim

HappyHappyHappy
sesle guldurdun beni aksam aksam...
cok sagol

.......................
bizim gonlumuz her keze acik..konumuzda bile cimrilik yapmayiz..isteyen istedigini konussun...Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
maşallah faruk balıklar gelince soğuk birden sıcak oluvermiş Boboeline koluna sağlık bereketli av olmuş afiyetler olsun rast gele.AlkisSeerfSeerfSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:HappyHappyHappy
sesle guldurdun beni aksam aksam...
cok sagol

.......................
bizim gonlumuz her keze acik..konumuzda bile cimrilik yapmayiz..isteyen istedigini konussun...Seerf
tamam o zaman,
bu sayın albatrosda balık tutmayı bilmiyor kardeşim,gidip yan komşudan balıkları alıp resim çektiriyor birde photoshopda büyültüyor ufacık kıraça kadar balıkları Happyoldumu böyle iyimi Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:tamam o zaman,
bu sayın albatrosda balık tutmayı bilmiyor kardeşim,gidip yan komşudan balıkları alıp resim çektiriyor birde photoshopda büyültüyor ufacık kıraça kadar balıkları Happyoldumu böyle iyimi Siyirdim

meyve veren agac taslanirmis..derler buralarda..
oldumu simdi.
nasildi ama cevabim..SiyirdimBobo
devam et
Bul
bucalıfikret yazdı:maşallah faruk balıklar gelince soğuk birden sıcak oluvermiş Boboeline koluna sağlık bereketli av olmuş afiyetler olsun rast gele.AlkisSeerfSeerfSeerf

tesekkurler Fikret
sizlerede rastgeleSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:meyve veren agac taslanirmis..derler buralarda..
oldumu simdi.
nasildi ama cevabim..SiyirdimBobo
devam et

ben seni odaya alırsamm.....devam et HeheSiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben seni odaya alırsamm.....devam et HeheSiyirdim

HappyHappyHappy
yanima sayin baskanida isterim....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,407 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,613 27-11-2015, 00:07
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,348 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,325 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,348 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,564 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 3,009 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 3,043 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,291 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 3,035 27-10-2014, 16:19

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi