Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2011 Sazan sezonu açılışımız.
araphüso26 yazdı:evet cidden imrenmemek elde değil harika bir rapor.yer oynamaları olması normal fakat fototğrafların her zaman tarihlisi makbuldur. ekibinizi ve sizi tebrik ediyorum. tatlısu avcılarının sitemizde çoğalmaları ne kadar güzel çok zevk alıyorum paylaşımlardan zevklede okuyorum. devamını bekleriz efendimAlkisAlkisAlkis Roseiğnelerin kaç numara olduğunuda yazabilirmisin mustafa bey?

tatlısu avcılarının çoğalmasıbanada zevk veriyor mutlu oluyorum Alkis
Bul
4 gün aralıksız avalanmak. Öncelikle sizi tebrik ederim. Hem güzel av olmuş hemde keyif aldığınız her halinizden belli. Avlarınız daim olsun.

Ben 4 gün üstüsta avlansam sanırım öncelikle oksijen zehirlenmesine uğrarım, hanım beni ee birdaha almaz ve sanırım işyerimde karşıma buyuk kriz çıkar Smile

Alkis
Bul
Güzel av olmuş.Tebrikler AlkisGulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Harika av olmuş hepinizi tebrik ederim Alkis
Sazanları özledim...
Bul
Harika balıklar, helede aynalılara içim gitti demesem yalan olur. Ben raporlarımda balık tuttuğum yer konusundan tüm ayrıntılarına kadar yer vermeye çalışırım. Tabiki bu tercih meselesi. Güzel bir ekip oluşturmuşsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim. Tüm ekibe saygılar, tebrikler. Alkis
Bul
abi ellerinize sağlık, deniz kenarında 6 günlük kamp avlarımız falanda oldu ancak hala şöyle senin ava benzer bir tatlı su avı yapmayı beceremedim ,iş deniz olunca kaçıyorumda tatlı suyu halledemiyorum,
tekrardan tebrik eder paylaşımlarının devamını dilerim abiSeerfAlkis
Bul
Balıkları görünce nutkumuz durdu.Hakikaten boili işini öğrenmem lazım bu balıkları görünce bizimkiler yanında yavru kalır.TebriklerAlkis
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Böylesi güzel sazanlara imrenmemek mümkün değil, sanırım tercihiniz daha çok yakala-bırak olarak belirlenmiş yakalanan balıklardan sadece 4 ünün alıkonulması bunu gösteriyor, yer saklama konusunda size katılıyorum çünki bu tür siteleri binlerce kişi izleyebiliyor..
Birde şu resimlerde tarih olsaydı dahada güzel olacak diye içimden geçirmedi değilim..
Sizleri ve ekibinizi kutluyorum..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:balıkların hepsi sağlam balıklarmış maşallah iyi avcılık yapmışsınız.bereketli olsun rastgele Alkis
Teşekkür ederim.Sağlam bir şekilde de iade edildiler.Gulumse
maxtar yazdı:Müthiş... Ben haftasonları 3 saat kıyıdan balıkçılıkta mest oluyorum. 4 gün avlanmada sanırım kendimden geçerim... Siyirdim
Paylaşım ve balıklar harika.. Tebrikler Alkis
Denemeni öneririm.4 gün olmasa da 2 gün mutlaka deneyin.İlginize teşekkür ederim.
efese yazdı:hay maaşallah ne güzel av yapmışsınız.sanırım av kadar muhabbet de güzel olmuştur.
Herşey çok güzeldi.Teşekkürler.

araphüso26 yazdı:evet cidden imrenmemek elde değil harika bir rapor.yer oynamaları olması normal fakat fototğrafların her zaman tarihlisi makbuldur. ekibinizi ve sizi tebrik ediyorum. tatlısu avcılarının sitemizde çoğalmaları ne kadar güzel çok zevk alıyorum paylaşımlardan zevklede okuyorum. devamını bekleriz efendimAlkisAlkisAlkis Roseiğnelerin kaç numara olduğunuda yazabilirmisin mustafa bey?

Tebriklerinizi kabul ediyor ve teşekkür ediyorum.
Fotoğrafların tarihli olup olmamasına bu kadar takılmayın.
Tarihini görmek istediğiniz fotoğrafı pc.nize indirin.Mausla üzerine geldiğinizde hangi tarih ve saatte çekildiği zaten var.Wink
Hatta özelliklerde makinenin markası modeli bile çıkıyor zannedersem.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
nihatkr yazdı:4 gün aralıksız avalanmak. Öncelikle sizi tebrik ederim. Hem güzel av olmuş hemde keyif aldığınız her halinizden belli. Avlarınız daim olsun.

Ben 4 gün üstüsta avlansam sanırım öncelikle oksijen zehirlenmesine uğrarım, hanım beni ee birdaha almaz ve sanırım işyerimde karşıma buyuk kriz çıkar Smile

Alkis
Çok teşekkür ederim.İlk gece zaten hiç uyumadık.Temiz havadan dolayı zannedersem.Diğer gecelerde 2 şer saat uyku yetiyor.Hanımlarla hepimizin başı dertte.Siyirdim
ufuktan26 yazdı:Güzel av olmuş.Tebrikler AlkisGulumse
Çok teşekkür ederim.
rusan yazdı:Harika av olmuş hepinizi tebrik ederim Alkis
Çok sağolun.Sizlere de nasip olsun.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sapanca sazan avimiz Mustafa DEDEMLİ 26 2,731 09-01-2017, 12:15
Son Yorum: Mustafa DEDEMLİ
  Eksi derecelerde sazan avi. Mustafa DEDEMLİ 13 2,845 27-12-2014, 11:57
  fly da sazan avı Mustafa DEDEMLİ 27 6,148 14-09-2012, 17:38
Son Yorum: denizbilimci
  Genç bir sazan avcisi ile av Mustafa DEDEMLİ 30 6,052 04-08-2012, 15:15
  Sazan Montajları ve Kullanım Yerleri Mustafa DEDEMLİ 31 6,261 26-04-2012, 11:43
Son Yorum: rusan
  Soğuk kiş aylarinda sazan avi Mustafa DEDEMLİ 26 6,587 21-02-2012, 19:33
Son Yorum: araphüso26
  Otla kapli göllerde sazan avi Mustafa DEDEMLİ 11 3,919 19-02-2012, 23:54

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi