Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
4 gün aralıksız avalanmak. Öncelikle sizi tebrik ederim. Hem güzel av olmuş hemde keyif aldığınız her halinizden belli. Avlarınız daim olsun.
Ben 4 gün üstüsta avlansam sanırım öncelikle oksijen zehirlenmesine uğrarım, hanım beni ee birdaha almaz ve sanırım işyerimde karşıma buyuk kriz çıkar
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Güzel av olmuş.Tebrikler

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Harika av olmuş hepinizi tebrik ederim
Sazanları özledim...
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Harika balıklar, helede aynalılara içim gitti demesem yalan olur. Ben raporlarımda balık tuttuğum yer konusundan tüm ayrıntılarına kadar yer vermeye çalışırım. Tabiki bu tercih meselesi. Güzel bir ekip oluşturmuşsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim. Tüm ekibe saygılar, tebrikler.
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
abi ellerinize sağlık, deniz kenarında 6 günlük kamp avlarımız falanda oldu ancak hala şöyle senin ava benzer bir tatlı su avı yapmayı beceremedim ,iş deniz olunca kaçıyorumda tatlı suyu halledemiyorum,
tekrardan tebrik eder paylaşımlarının devamını dilerim abi

Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Balıkları görünce nutkumuz durdu.Hakikaten boili işini öğrenmem lazım bu balıkları görünce bizimkiler yanında yavru kalır.Tebrikler
Memleket SİVAS/Şarkışla
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Böylesi güzel sazanlara imrenmemek mümkün değil, sanırım tercihiniz daha çok yakala-bırak olarak belirlenmiş yakalanan balıklardan sadece 4 ünün alıkonulması bunu gösteriyor, yer saklama konusunda size katılıyorum çünki bu tür siteleri binlerce kişi izleyebiliyor..
Birde şu resimlerde tarih olsaydı dahada güzel olacak diye içimden geçirmedi değilim..
Sizleri ve ekibinizi kutluyorum..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 239
Konuları: 22
LeVrEkCi yazdı:balıkların hepsi sağlam balıklarmış maşallah iyi avcılık yapmışsınız.bereketli olsun rastgele 
Teşekkür ederim.Sağlam bir şekilde de iade edildiler.
maxtar yazdı:Müthiş... Ben haftasonları 3 saat kıyıdan balıkçılıkta mest oluyorum. 4 gün avlanmada sanırım kendimden geçerim... 
Paylaşım ve balıklar harika.. Tebrikler 
Denemeni öneririm.4 gün olmasa da 2 gün mutlaka deneyin.İlginize teşekkür ederim.
efese yazdı:hay maaşallah ne güzel av yapmışsınız.sanırım av kadar muhabbet de güzel olmuştur.
Herşey çok güzeldi.Teşekkürler.
araphüso26 yazdı:evet cidden imrenmemek elde değil harika bir rapor.yer oynamaları olması normal fakat fototğrafların her zaman tarihlisi makbuldur. ekibinizi ve sizi tebrik ediyorum. tatlısu avcılarının sitemizde çoğalmaları ne kadar güzel çok zevk alıyorum paylaşımlardan zevklede okuyorum. devamını bekleriz efendim

iğnelerin kaç numara olduğunuda yazabilirmisin mustafa bey?
Tebriklerinizi kabul ediyor ve teşekkür ediyorum.
Fotoğrafların tarihli olup olmamasına bu kadar takılmayın.
Tarihini görmek istediğiniz fotoğrafı pc.nize indirin.Mausla üzerine geldiğinizde hangi tarih ve saatte çekildiği zaten var.

Hatta özelliklerde makinenin markası modeli bile çıkıyor zannedersem.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Yorumları: 239
Konuları: 22
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]