Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kış mercanları başladı
Ahmet abi maşallah güzel av yapmışsınız. Sofrada şahane. Bereketli avlar olsun.
Bul
Ahmet abi tebriklerAlkisMaşallah,avlarınız daim olsun.afiyet olsun.Gulumse
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
Bul
Vay kaptan müthiş görüntüler.AlkisAfiyet olsunSeerfÇok güzel olmuş çok. Daha bereketli ve keyifli avlarını habercisi olmuşAlkis
Bul
Kırmızılar iştimaya geçmiş bereketli olsun abi76 Hele çilingir sofrasıBobo müthiş
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
tebrikler ahmet abi. pembeler harika. öğlen çilingir sofrasına hayran oldum .afiyetler olsun rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
vay ahmet abim gelmiş hemde süper bir raporla. kırmızılarda karalarda çok güzeller ..rapor için teşekkürler. arayı soğutma lütfenAlkisAlkis Bobo Bobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
cilingoz yazdı:ahmedim bereketli av olmuş kutluyorum sizleri devamı daha bol olsun.
Teşekkürler Selim , rastgele 76
tedirgin SaZaN yazdı:abi bereket ki bizim buraya kıyasla ne bereket,birde yan yana dizilenler pembeler olunca daha bir hoş olmuş,izmarite atarız 2-3 mercan denk gelir,mercana atarız gopesten mercana yer kalmaz..elinize sağlık Ahmet abi,afiyetleAlkisSeerf
(öğle çilingir sofrası ,hemde teknede veriml oluyormu abi yaw,deniz az yükselse benim mide kontağı kapatırdı da ondan sordum SmileSiyirdim)

Teşekkürler Ömer ,evet deniz biraz fazlaca çalkalandımı tabi haliyle çilingir soframızı kurmuyoruz Hehe , rastgele 76
Bul
bucalıfikret yazdı:ahmet tek kelimeyle harika tebrikler.AlkisSeerf

yalova tatar yazdı:maşallahınız var ahmet balıklar çok güzel ama o teknedeki sofra her şeye değer Seerf

Albatros-gr yazdı:Ahmet x 2nin raporlarini ozlemistik..
guzel bol balikli bir rapor ile gelmisler..Alkis
guzel baliklar aretlik afiyetleSeerf
daha da bollarina
rastgele

MaVrUşGiL yazdı:Of off Ahmet abi Alkis toplamışsınız güzellikleri Smile
ama orada balıklar vs. olmasa bile o çilingir sofrasının değeri benim için biçilemez Alkis: afiyetle...

merttekol yazdı:işini bilince böyle oluyor işte.yılların tecrübesi herzaman fark yaratır.dahada bereketlilerine diyelim.rastgelsin abi..
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar , rastgeleyin 76
Bul
nihatkr yazdı:Ahmet abi maşallah güzel av yapmışsınız. Sofrada şahane. Bereketli avlar olsun.

albatros41 yazdı:Ahmet abi tebriklerAlkisMaşallah,avlarınız daim olsun.afiyet olsun.

ALTAYLI yazdı:Vay kaptan müthiş görüntüler.AlkisAfiyet olsunÇok güzel olmuş çok. Daha bereketli ve keyifli avlarını habercisi olmuşAlkis

HAŞİM77 yazdı:Kırmızılar iştimaya geçmiş bereketli olsun abi76 Hele çilingir sofrası müthiş

bahriyeli yazdı:tebrikler ahmet abi. pembeler harika. öğlen çilingir sofrasına hayran oldum .afiyetler olsun rastgeleAlkis

araphüso26 yazdı:vay ahmet abim gelmiş hemde süper bir raporla. kırmızılarda karalarda çok güzeller ..rapor için teşekkürler. arayı soğutma lütfenAlkis Bobo

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar , rastgeleyin 76
Bul
ahmet amca ellerine saglık denizde nevarsa toplamişsın allah devamını nasıp etsin teknede sofra keyfi zaten bambaşka oluyor saglıklı mutlu günlere inşallahAlkisSeerfAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Karaburun Mercanları :) dentex 22 2,931 19-09-2014, 17:25
Son Yorum: doktor
  İğdeler Çiçek Açtı...Çipura Av Vermeye Başladı... Sargoz35 25 4,005 16-05-2012, 08:36
Son Yorum: makineci
  İşte yine DERİN SU MERCANI avım başladı!. rauf 27 4,489 28-12-2011, 08:25
Son Yorum: rauf
  aralık ayının ilk mercanları orhanekmekci 26 4,892 20-12-2011, 11:40
Son Yorum: orhanekmekci
  Kış mercanları galiba bitti mariner8 26 3,944 04-12-2011, 00:40
Son Yorum: efese
  Balik basladi,biz kactik Albatros-gr 54 5,841 21-05-2010, 11:18
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sonbahar karagözleri ve mercanları mariner8 34 4,982 14-11-2009, 16:43
Son Yorum: mariner8
  maronya'nın mercanları naxos 5 27 4,268 05-02-2009, 21:50