Yorumları: 278
Konuları: 12
siz bu isi biliyorsunuz arkadas biz de ne yapalim raporlari okuyoruz artik, paslandik bu baliklarla istahlandiriyorsunuz insani masallah arkadas sargos da sargos hani tebrikler afiyetle arkadas, Umitin keyfide yerinde gecen haftaki sanssizliktan sonra.Tekrar tebrikler cok guzel baliklar afiyet olsun.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Uzun süren sesizliğinizi olumsuzluklara rağmen keyif veren avla sonuçlandırmışsınız Serkan

Hakan hocamla beraber sizlere

afiyet olsun.
Bornova - izmir
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
sekan bu ugraşmana ramen güzel balık almışın bereketli ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
malzemenin bir kısmı ziyan olmuş ama balıklarda güzelmiş doğrusu , elinize sağlık
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Sevgili Serkan,
Bereketli ve afiyet olsun. Tebrikler.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
serkan sana ve ümite tebrikler

bundan sonraki avların o papu gibi olsun.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Serkan bereketi artsin afiyet olsun. 150 igneyi yemle at topla zor olsa gerek ama uc bes oyle balik gelse super. Balikcida sizin kalan igneleri toplamis olmasin. Avlariniz daima bundan bereketli olsun.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
O kadar uğraştığınza değmiş tebrikler
Sazanları özledim...
Yorumları: 89
Konuları: 4
masallah masallah ne o bereket oyle serkan abi kim ne keyfli oldu dede balik tutunca umite cok selamlar soyle gulurken agzi kulaklarina gelmis vallah daha buyuklerine rastgele bol sanslar
Yorumları: 1,166
Konuları: 14
yycolak yazdı:elinize sağlık serkancım.o nasıl bir balık öyle.harika,kocaman.kötü başlayan toplama işini güzele döndürmüş.bir ufak tamirat görevi tamamlar.her çok güzel görünüyor fotolarda.tebrikler.afiyetle kardeşim.
Teşekkürler Yalçın abi, evet sonu çok güzel bitti. Tamiratsız olmuyor zaten abi, her paragatta en az bir iki fire veriyoruz taşlık bölgelerde.
LeVrEkCi yazdı:ispendekler,sargozlar,karagözler maşallah serkan herşeye rağmen nevale sevindirmiş
afiyet olsun rastgele 
Teşekkürler Nihat, sizlere de rastgele.
ALTAYLI yazdı:Tüm sıkıntıya rağmen seni de Ümit'i de sevindiren av bizlerin de gözünün pasını aldı. Tebrikler 

Afiyetle
ve bereketle
Teşekkür ederim Ercan abi, benim bu büyüklikteki ikinci sargosum. Bu boylar tüm olumsuzlukları unutturuyorlar. Sizlere de rastgele.
Albatros-gr yazdı:Serkan san dukkanda da soyledim..sadece o papuyu(buyuk sargosu)paragat ile yukari almak icin 150 kancalik paragat atarim..baska da balik cikmasin isterse..ne kadar zevk yaptigini farkediyorum....Umit`inde keyfine diyecek yok hani
bu boy baliklarin devamini bekliyoruz...
rastgele
Bu boylar hakikaten farklıymışlar, ama balık biraz yorgundu yukarı çekerken. Benim unutamadığım sinagrtitti, o daha deliydi, çünkü yeni tutulmuştu. İkimizinde yüzü güldü en sonunda. İnşallah abi.
eşref sürek yazdı:Serkan harika balıklar
bu güzel avlarının devamını dilerim
rastgele
Teşekkürler abi, sizlere de rastgele.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...