Yorumları: 8,084
Konuları: 75
sirenia yazdı:
sağol arkadaşım teşekkür ederim;
sana sardalya tarifi veriyorum basit ve kolay tava yapmak istemiyorsan bunu dene
1kg sardalya,yarım bağ maydanoz,3'er soğan ve domates,6-7 sivri biber, yağlı kağıt,zeytinyağı,tuz.
İnce kıyılıp tuzla ovulmuş soğana,ince kıyılmış maydanozu katın.Soğanların yarısını balıkların karnına doldurun.Diğer yarısını,30'ar cm.lik karelere bölünüp yağlanmış kağıtların üzerlerine yayın ve her,bir kağıdın üzerine balıklardan 6-7 tanesini yatırın. Bunun üzerine de küçük küp şeklinde doğranmış domatesleri ve temizlenip doğranmış biberleri yayın.Kağıdın kenarlarını ortaya doğru katlayıp, uçlarını bükerek sıkı paketler yapın.180 derece fırında pişirin.
Tava severim ama benim için kızartmalar son planda kalıyor bunu deniyecem teşekkürler.
Yorumları: 329
Konuları: 76
HAŞİM77 yazdı:Tava severim ama benim için kızartmalar son planda kalıyor bunu deniyecem teşekkürler.
yarın alırım ama deneme raporunu
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
sirenia yazdı:yarın alırım ama deneme raporunu
İş başa düştü yalnız şu balıkların karnını doldurmadan yapsam

Yemek yapmayı çok severim ama buradan arkadaşlardan ayrı kalıcam bu esnada.
Yorumları: 609
Konuları: 40
Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım...
(Not: Çok geçmiş olsun, tarif için teşekkürler

)
maxtar yazdı:Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... 
(Not: Çok geçmiş olsun, tarif için teşekkürler
)
eee yakala tutan tok seni

sağolasın
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
sirenia yazdı:sağol yalçın ağbim;patalojik sonuçlar kötü çıktı tekrar bir operasyon geçirdim şimdi burdan açık açık yazamıyorum ;bu gelecek sonuça göre dr hareket edecek eğer gene kötü çıkarsa bir daha çocuk sahibim olmam zor yani ameliyat olmam gerekecek bu ameliyat sonrası çocuk moçuk olmayacak yani anlamışsındır umarım 
işte kötü haber....ama teknoloji her geçen gün hızla ilerliyor.inşallah senin işinede yarar kardeşim.sen iyi bir insansın allah gönlünün muradını versin.
sardalya tarifide süper ama o malzemenin içine sarımsakta pek yaraşır.denemek lazım.en kısa zamanda.daha dün balık yedim ama yine canımı çektirdiniz akşam akşam.ben bu akşam süvari tipi nohut pişiriyorum.yanında da bulgur pilavı.şöyle damatesli biberli falan.allah acıktımmı ne . . .
yycolak yazdı:sardalya tarifide süper ama o malzemenin içine sarımsakta pek yaraşır.denemek lazım.en kısa zamanda.daha dün balık yedim ama yine canımı çektirdiniz akşam akşam.ben bu akşam süvari tipi nohut pişiriyorum.yanında da bulgur pilavı.şöyle damatesli biberli falan.allah acıktımmı ne . . . 
amanın nohut mu bulgur pilavımı hemen geliyoruz turşu lar bizden lahana fasulye salatalık ve domates olurmu ağbi:::: sağol ağbiciğim bunu atlatacağım biliyorum eksik olma
yycolak yazdı:sardalya tarifide süper ama o malzemenin içine sarımsakta pek yaraşır.denemek lazım.en kısa zamanda.daha dün balık yedim ama yine canımı çektirdiniz akşam akşam.ben bu akşam süvari tipi nohut pişiriyorum.yanında da bulgur pilavı.şöyle damatesli biberli falan.allah acıktımmı ne . . . 
Az kaldı deniyorum şu an yalçın abi tarife yakın yapmaya çalışıyorum senin hatırın içinde sarımsak koyayım.