Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Firinda patatesli levrek
sirenia yazdı:Alkis

sağol arkadaşım teşekkür ederim;
sana sardalya tarifi veriyorum basit ve kolay tava yapmak istemiyorsan bunu dene

1kg sardalya,yarım bağ maydanoz,3'er soğan ve domates,6-7 sivri biber, yağlı kağıt,zeytinyağı,tuz.

İnce kıyılıp tuzla ovulmuş soğana,ince kıyılmış maydanozu katın.Soğanların yarısını balıkların karnına doldurun.Diğer yarısını,30'ar cm.lik karelere bölünüp yağlanmış kağıtların üzerlerine yayın ve her,bir kağıdın üzerine balıklardan 6-7 tanesini yatırın. Bunun üzerine de küçük küp şeklinde doğranmış domatesleri ve temizlenip doğranmış biberleri yayın.Kağıdın kenarlarını ortaya doğru katlayıp, uçlarını bükerek sıkı paketler yapın.180 derece fırında pişirin.Alkis

Tava severim ama benim için kızartmalar son planda kalıyor bunu deniyecem teşekkürler.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Tava severim ama benim için kızartmalar son planda kalıyor bunu deniyecem teşekkürler.Alkis

yarın alırım ama deneme raporunuGulumse
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
Bul
sirenia yazdı:yarın alırım ama deneme raporunuGulumse

İş başa düştü yalnız şu balıkların karnını doldurmadan yapsamSiyirdim Yemek yapmayı çok severim ama buradan arkadaşlardan ayrı kalıcam bu esnada.Siyirdim
Bul
Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Siyirdim

(Not: Çok geçmiş olsun, tarif için teşekkürler Alkis )
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
maxtar yazdı:Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Levrek yakalamam lazım... Siyirdim

(Not: Çok geçmiş olsun, tarif için teşekkürler Alkis )

eee yakala tutan tok seniSiyirdimsağolasın
Bul
sirenia yazdı:sağol yalçın ağbim;patalojik sonuçlar kötü çıktı tekrar bir operasyon geçirdim şimdi burdan açık açık yazamıyorum ;bu gelecek sonuça göre dr hareket edecek eğer gene kötü çıkarsa bir daha çocuk sahibim olmam zor yani ameliyat olmam gerekecek bu ameliyat sonrası çocuk moçuk olmayacak yani anlamışsındır umarım Sad

işte kötü haber....ama teknoloji her geçen gün hızla ilerliyor.inşallah senin işinede yarar kardeşim.sen iyi bir insansın allah gönlünün muradını versin.Affet
Bul
sardalya tarifide süper ama o malzemenin içine sarımsakta pek yaraşır.denemek lazım.en kısa zamanda.daha dün balık yedim ama yine canımı çektirdiniz akşam akşam.ben bu akşam süvari tipi nohut pişiriyorum.yanında da bulgur pilavı.şöyle damatesli biberli falan.allah acıktımmı ne . . . Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:sardalya tarifide süper ama o malzemenin içine sarımsakta pek yaraşır.denemek lazım.en kısa zamanda.daha dün balık yedim ama yine canımı çektirdiniz akşam akşam.ben bu akşam süvari tipi nohut pişiriyorum.yanında da bulgur pilavı.şöyle damatesli biberli falan.allah acıktımmı ne . . . Siyirdim

amanın nohut mu bulgur pilavımı hemen geliyoruz turşu lar bizden lahana fasulye salatalık ve domates olurmu ağbi:::: sağol ağbiciğim bunu atlatacağım biliyorum eksik olmaAlkis
Bul
yycolak yazdı:sardalya tarifide süper ama o malzemenin içine sarımsakta pek yaraşır.denemek lazım.en kısa zamanda.daha dün balık yedim ama yine canımı çektirdiniz akşam akşam.ben bu akşam süvari tipi nohut pişiriyorum.yanında da bulgur pilavı.şöyle damatesli biberli falan.allah acıktımmı ne . . . Siyirdim

Az kaldı deniyorum şu an yalçın abi tarife yakın yapmaya çalışıyorum senin hatırın içinde sarımsak koyayım.Siyirdim
Bul
sirenia yazdı:amanın nohut mu bulgur pilavımı hemen geliyoruz turşu lar bizden lahana fasulye salatalık ve domates olurmu ağbi:::: sağol ağbiciğim bunu atlatacağım biliyorum eksik olmaAlkis

turşuda var nurancım hiç zahmet etmeyin.hemde ev yapımı hanım sağolsun.hemen bekliyoruz.yeterki gelin.Alkis76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Pazı yaprağın da levrek süper... sirenia 10 4,499 16-08-2008, 09:54
Son Yorum: sirenia
  buda portekiz usulü salçalı levrek sirenia 12 3,858 15-08-2008, 14:01
Son Yorum: sirenia

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi