Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
twitter hesabı
hayırlı olsun.
Bul
Burada gerekenleri beceremiyorum o da nasıl bir şeymiş acaba ama yinede vatana millete hayırlı olsun.
Bul
maxtar yazdı:Bulamadım. Twitter aramalarında yok Sad . Bilgin olsun.

metin şu twitter nasıl kullanılıyor biraz bahsedermisin bende doğru dürüst çözemedim,galiba @amatorbalikci olarak kaydetmişim de ararken nasıl arayacağız.
Bul
Üstat twitter dusuncelerini paylaştıgin bir demeç beyan sitesidir. Facebook un "ne düşünüyorsun" kısmı gibidir. Takipçilerin ve takip ettiklerin vardır. her attığın beyan, link resim her neyse anında takipçilerinin ekranina düşer. takip ettiklerinin paylasimlarida yani twettleride senin ekranına düser.

Twitterda @isareti sadece takipcierine degil takip ettikleine tweet atmak icin kullanilir. mesela ben hmet çakarı takip ediyor olayım.ona tweet atmak istediğimde onun kullanici adının başına @ isareti koymam lazım. @ahmetcakar gibi. o yuzden kullanici adinda @ kullanılmaz. gelen twetti de istedigin ibi butun takipçileinle paylasabilirsin. buna da retweet kısaca RT Diyoruz.

aslind cok basit. biraz kullandiktn sonra hemen alışıyorsun.

Saygılar
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
Twitter ana sayfasında search kısmı var. kisi ya da tweet arayabiliyorsun.
Bul
ararken mesela seni ararken ne yazacağım?
Bul
LeVrEkCi yazdı:ararken mesela seni ararken ne yazacağım?

metinyoleri yaz üstadım kişilerde ara
Bul
Ben buldum ekledim. hem seni hem sitemizi. Alkis
Bul
tamamdır saolasın Alkis
Bul
bu benide sarmadı en iyisi yine face
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: