30-12-2011, 10:00
hayırlısı olsun onurcum.ne alırsan al keyifli bol balıklı avlarda kullan kardeşim.
Almayı Düşündüğüm Surf Takımı ?
|
30-12-2011, 10:00
hayırlısı olsun onurcum.ne alırsan al keyifli bol balıklı avlarda kullan kardeşim.
30-12-2011, 10:03
xfisher yazdı:Selam Onur.. Lineaeffe Spirit Surf 3.90 benim şu anda kullandığım kamış.. çok iyidir, kesinlikle tavsiye ederim. Son derece hafif, sağlam ve esnek bir kamıştır.. atarı 50-150 gr'dır, ben İstanbul Boğazında 150 gr kurşun ile çok rahat kullanıyorum.. daha ağır kurşun kullanmak istiyorsan Okuma Salina surf ya da Okuma Cedros'u tavsiye ederim (ama fiyatları daha yüksektir).. kamışın 3.60 olanını değil de, ya 3.90 ya da 4.20 olanını tercih etmen sana daha uzak atış dolayısı ile daha iyi bir surf deneyimi sunacaktır.. Onur bir de ek olarak mutlaka kamışı makinesiyle birlikte koruyan ve taşıma kolaylığı sağlayan sağlam ve uygun fiyatlı bir surf kamış kılıfı almanda yarar var.. aman dikkat bu kılıfın boyu, kamışın kapalı boyundan kısa olmamalıdır..
bir tutkudur balık tutmak..
30-12-2011, 14:50
xfisher yazdı:Selam Onur.. Lineaeffe Spirit Surf 3.90 benim şu anda kullandığım kamış.. çok iyidir, kesinlikle tavsiye ederim. Son derece hafif, sağlam ve esnek bir kamıştır.. atarı 50-150 gr'dır, ben İstanbul Boğazında 150 gr kurşun ile çok rahat kullanıyorum.. daha ağır kurşun kullanmak istiyorsan Okuma Salina surf ya da Okuma Cedros'u tavsiye ederim (ama fiyatları daha yüksektir).. kamışın 3.60 olanını değil de, ya 3.90 ya da 4.20 olanını tercih etmen sana daha uzak atış dolayısı ile daha iyi bir surf deneyimi sunacaktır..Aldığım yer misineyi hediye etti gibi birşey oldu o yüzden itiraz edemedim yanında Lineaeffe nin 0.35mm görünmez misinesinden gönderdiler. Çok teşekkür ediyorum bilgiler için herşey gelsin dediğiniz misineden alayım muhtemelen iskenderunda vardır elden alırım onları. Ama kamıştan memnun olmanız beni çok mutlu etti çünkü en çok kamış nasıl birşey olacak diye kafamda soru işaretleri vardı ![]() yycolak yazdı:hayırlısı olsun onurcum.ne alırsan al keyifli bol balıklı avlarda kullan kardeşim.Çok çok teşekkür ederim abicim. xfisher yazdı:Onur bir de ek olarak mutlaka kamışı makinesiyle birlikte koruyan ve taşıma kolaylığı sağlayan sağlam ve uygun fiyatlı bir surf kamış kılıfı almanda yarar var.. aman dikkat bu kılıfın boyu, kamışın kapalı boyundan kısa olmamalıdır..Ürünler muhtemelen yarın yada pazartesi gelir ona göre elime alıp iskenderunda balık magazalarını gezip uygun bir kılıf almaya çalışayım. En azından evdede hanımdan dayak yemem düzenli durur herşey ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İnstant Fisherman Pratik Olta Takımı | DeLi_KuRT | 5 | 2,398 |
18-03-2013, 19:49 Son Yorum: yycolak |