Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İhaleleri Bana Kalan Yemler ?
Lokum lokum... Siyirdim
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
fiatlar ucuz hepsi iş yapar hayırlı olsun sakin iptal yapayım deme rast gele.Alkis
Bul
İnşallah bol ve büyük balıklı avların olur.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bu fiyata bu mal bedava gibi hayırlı olsun güzel avlarda kullanman dileğiyle Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Ücüncü ve Dördüncü fotoğraftaki sahteler bence en idealleri yalnız dalma derinliğini ve ölcülerini ilişikte belirtmediğin icin başka bir söyliyemiyeceğim,Fakat oldukca ucuza mahl etmişsin tebrikler rastgelsin.
sahteden anlamam onurcum ama güzel görünüyorlar.alınmış alınmıştır.iyi ve bol balıklı avlarda kullanasın inşallah.
Bul
Çok çok teşekkürler güzel yorumlarınız için. O fiyatlar hep toplu fiyatları resimde 3 tane varsa 3 adet fiyatı. Dalma derinliği falan açıkçası bende pek bilmiyorum Smile . İlan linklerini de site kuralları gereği burada yayınlayamıyorum. Ama mesela sonu fotoğraftaki ürünlerin özellikleri için şunlar yazıyor :

3xRattling Jerkbaits Fishing Lure Tackle Hook 13cm L25

100% Brand New!

You are biddng a high quality fishing lure with a pair of high quality hooks.

Fantastic high quality lure perfect for longer casting or trolling. A killer for bass and other predatory fish!

Size : WT-130MM

Weight : 20g/pcs

Color : same as picture

Box : Include original packy

Quantity:3pcs
Bul
Bu fiyata süperler...
Bul
bu fiyatlara bence de çok güzeller
Sazanları özledim...
Bul
Bence hiçibirini iade etme Tartışmasız çok iyi alışveriş yapmışsın 2 ve 4ncü fotodakiler benim sık kullandıklarım. Keşke o rakamlara bulabilsek76 Sana bol ve keyifli avlarda kullanmak kaldı artıkAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi