Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alanyada Yazılı orkinos palazı avı(maziden bir video)
kaya yazdı:çok güzel ve zevkli bir av olmuş tebrikler..rastgelsin...
Bizim icin değilde o gün Cumhurun işi rast gitmişti.
hus213 yazdı:Rauf bey eline emeğine sağlık şahane bir av ve şahane bir gösteri ALLAH bol kazanç ve afiyetle yemek nasip etsin. Bu paylaşımınız için tekrar teşekkürler.AlkisAlkisAlkis
Rica ederim.

nihatkr yazdı:Siyirdim Abi okadar balığı yakalyım denize düşmeye razıyım Smile 25 adet palamut ye ye bitmez.
Yalnız bu palamut değil Gulumsebunu yersen Boğazın palamutunun kıymetini anlarsın.

yalova tatar yazdı:vallahi ne güzel olmuşş şu motorun sesi bile harika eline emeğine sağlık rauf abi ..bu arada cumhur abiyede geçmiş olsun.Affet
Teşekkürler İletirim.
Onun namına cok teşekkürler 2 sene evvel kalp spazmı gecirdi balonla acıldı bu arada öbür tarafa kısa bir ziyereti oldu!.gecen sene sonu da damarlara stent takıldı.Şimdi iyi ickisi yok gece hayatı kahvesi yok kahretsin bi sigarası var oda öyle 2-3 pakette değil ama işte uzun ömür versin.

allah şifasını versin abicim.bendede aynı dert var.2003'ten beri uğraşıyorum.bir bayy-pass,6 anjio,iki stend var.hala tıkalı namussuz damar.yine yaz gelmeden gideceğim.ve en güzeli hala sigara bendede devam.allah bir gün kurtarır inşallah.gerçi ameliyatı yapan prof elime tutuşturduğu kağıtta tıkanıklığa 12 ayrı sebep yazmış.sigara 8.sırada.Hi
Bul
nihatkr yazdı:Siyirdim Abi okadar balığı yakalyım denize düşmeye razıyım Smile 25 adet palamut ye ye bitmez.

acayip zevkli oluyor nikocum.en az bir kere denemelisin.bul profesyonel bir balıkçı mevsiminde misafir ol.en azından izle.muhteşem bir şey.Smile
Bul
Antalya'da yaptığım avımı anımsattı. Çok keyifli olmuş. Ne de olsa Akdeniz 76 Teşekkürler Kaptan
Bul
ben beğenmedim. 2008 de serbest olsada şimdi yasak. videoda tarihde yok. kötü örnek olmuşSmile
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Çok güzel ve zevkli bir av olmuş tebrikler.Şansınız her zaman bol olsun.Sevgiler...
Bul
yycolak yazdı:Onun namına cok teşekkürler 2 sene evvel kalp spazmı gecirdi balonla acıldı bu arada öbür tarafa kısa bir ziyereti oldu!.gecen sene sonu da damarlara stent takıldı.Şimdi iyi ickisi yok gece hayatı kahvesi yok kahretsin bi sigarası var oda öyle 2-3 pakette değil ama işte uzun ömür versin.

allah şifasını versin abicim.bendede aynı dert var.2003'ten beri uğraşıyorum.bir bayy-pass,6 anjio,iki stend var.hala tıkalı namussuz damar.yine yaz gelmeden gideceğim.ve en güzeli hala sigara bendede devam.allah bir gün kurtarır inşallah.gerçi ameliyatı yapan prof elime tutuşturduğu kağıtta tıkanıklığa 12 ayrı sebep yazmış.sigara 8.sırada.Hi
Aman abin dikkat et şu yasaklara uy sevgi ve sağlıkla kal.

ALTAYLI yazdı:Antalya'da yaptığım avımı anımsattı. Çok keyifli olmuş. Ne de olsa Akdeniz 76 Teşekkürler Kaptan
Rica ederim.

araphüso26 yazdı:ben beğenmedim. 2008 de serbest olsada şimdi yasak. videoda tarihde yok. kötü örnek olmuşSmile
Sevgili kardeşimTabi her videomun beğenilmesini beklemiyorum hedefim bu olsa bile,tebrik edende olucak eleştirende bunu cok normal buluyor görüşünede saygı gösteriyorum yalnız acıklama yapmam gerekirse.Bu av şeklide yasak değil (daha kücük sırtı veya Sahte balık ile) yani biz amatörler icinWinkSadece boy ve adet olarak kısıtlaması var buna riayet edersek problem yok.Videodaki Arkadaş Ticari balıkcı ona böyle bir kısıtlama getirmiyor ticari sürküler bu noktayı unutmıyalım Ayrıca belli video sitelerinde türlü şekilde yapılan ticari avlanmaların videoları var buda bunların icine giriyor sadece videoyu ceken benimSmileAyrıca benim videolarımın hepsinde tarih ve mekan video sonunda kayıtlıdır gözünden kacmış selamlar rastgelsin.
[Resim: rtyh.png]
tarih konusunda yanılmışım en son balıkları ıslatırken kapatmıştımMahcup
ticari bir balıkçının videosuHi burası amatör balıkçıların toplandığı yer.ticari balıkçı olmasıda ayrıca limit ve büyüklüklere uymayacağı anlamı taşımaz. avlanma şekline zaten hiç laf etmedim. sadece kötü örnek teşkil ediyor ve bence hala etmekte.admin olsam bu videoyu kaldırırdım iyiki değilim ..yırttın hadi rauf abiSiyirdim saygılarımla.....
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:tarih konusunda yanılmışım en son balıkları ıslatırken kapatmıştımMahcup
ticari bir balıkçının videosuHi burası amatör balıkçıların toplandığı yer.ticari balıkçı olmasıda ayrıca limit ve büyüklüklere uymayacağı anlamı taşımaz. avlanma şekline zaten hiç laf etmedim. sadece kötü örnek teşkil ediyor ve bence hala etmekte.admin olsam bu videoyu kaldırırdım iyiki değilim ..yırttın hadi rauf abiSiyirdim saygılarımla.....
Sevgili Hüseyin olayı yine ters taraftan bakıyorsun.Bu bir ticari balıkcının videosu değil bu bir gözlem bir bilgi edinme şimdi ben bir gırgır teknesine cıksam onların calışma şeklini uğraşlarını cekip burada sergilesem bu video kötü örnekmi olur lütfen evet ticari balıkcılara tanınan limitler bize uysada uymasada onlar bu işi yapıyor vede uymadılar halada uymuyorlar .Ama bu videoda limit aşımıda söz konusu değil büyüklükte.Benim icin yırtın lafı hoş değil ben burada bir şeyleri paylaşıyorum isteyen bakar istemeyen bakmaz sen admin değilsin ama ben burada seneler evvel modaratördüm neyin konucağını bilirim sevgili hüseyin neyse bir gün İstanbula gelişrsem seni ararım buluşur bu sana ters gelen konuyu karşılıklı mütalaa ederiz sağlıcakla kal.
videodaki av şekli ve avlanan balıklar her ne kadar profesyonel balıkçılık için de sirkülere uygun olsa da profesyonel olarak bu işi yapanların balıkların avlanma büyüklüklerine amatörlerden çok çok daha fazla özen göstermelidir bence.sonuçta bu işten ekmek yiyenler yine onlar.balık nesli devam ettikçe onlar da balıkçılığa devam edebileceklerdir.sirküler izin veriyor olsa da bu çeşit av yapılmasını ben hoş karşılamıyorum.amatörlere uygulanan limit(avlanan balık büyüklüğü) profesyonellerden daha küçük olmamalıdır balık varlığı açısından.

yazdıklarım aslında videodan ziyade halen devam etmekte olan uygulamalara eleştiri bir yerde,kişisel algılanmasın..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08.03.2009 SOĞANLI, ÖZKÖPRÜ SAZAN AVIMIZ(video ve resim) alperburdur 38 7,079 02-10-2012, 09:37
Son Yorum: turna
  ALANYADA Lekeli Mercan Avım. rauf 18 3,307 09-04-2012, 19:57
Son Yorum: ALTAYLI
  SENENİN SON AVI!(video) rauf 15 3,116 30-12-2011, 21:57
Son Yorum: turna
  MORİNA BALIĞI Avı (Video) rauf 24 7,815 28-12-2011, 09:43
Son Yorum: maxtar
  Bu sefer ORFOS (video) rauf 21 6,216 06-05-2011, 05:42
Son Yorum: rauf
  YAZILI ile başladık LAGOS ile bitirdik!. rauf 11 4,251 08-02-2011, 04:57
  BİR AV GÜNÜM(video) rauf 15 3,719 20-11-2010, 10:15
Son Yorum: bahriyeli
  10.10.2010 Çameli alabalık avımız(Kamera gözlükle çekilen video) alperburdur 30 8,291 26-10-2010, 22:42
Son Yorum: alperburdur
  Tekmili Birden KONULARIM (VİDEO) rauf 17 4,475 19-03-2010, 18:51
  Paragat avi (video) Albatros-gr 79 22,266 28-01-2010, 12:02
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi