Yorumları: 1,270
Konuları: 189
kaya yazdı:çok güzel ve zevkli bir av olmuş tebrikler..rastgelsin...
Bizim icin değilde o gün Cumhurun işi rast gitmişti.
hus213 yazdı:Rauf bey eline emeğine sağlık şahane bir av ve şahane bir gösteri ALLAH bol kazanç ve afiyetle yemek nasip etsin. Bu paylaşımınız için tekrar teşekkürler.

Rica ederim.
nihatkr yazdı:
Abi okadar balığı yakalyım denize düşmeye razıyım
25 adet palamut ye ye bitmez.
Yalnız bu palamut değil

bunu yersen Boğazın palamutunun kıymetini anlarsın.
yalova tatar yazdı:vallahi ne güzel olmuşş şu motorun sesi bile harika eline emeğine sağlık rauf abi ..bu arada cumhur abiyede geçmiş olsun.
Teşekkürler İletirim.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Onun namına cok teşekkürler 2 sene evvel kalp spazmı gecirdi balonla acıldı bu arada öbür tarafa kısa bir ziyereti oldu!.gecen sene sonu da damarlara stent takıldı.Şimdi iyi ickisi yok gece hayatı kahvesi yok kahretsin bi sigarası var oda öyle 2-3 pakette değil ama işte uzun ömür versin.
allah şifasını versin abicim.bendede aynı dert var.2003'ten beri uğraşıyorum.bir bayy-pass,6 anjio,iki stend var.hala tıkalı namussuz damar.yine yaz gelmeden gideceğim.ve en güzeli hala sigara bendede devam.allah bir gün kurtarır inşallah.gerçi ameliyatı yapan prof elime tutuşturduğu kağıtta tıkanıklığa 12 ayrı sebep yazmış.sigara 8.sırada.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Antalya'da yaptığım avımı anımsattı. Çok keyifli olmuş. Ne de olsa Akdeniz

Teşekkürler Kaptan
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
ben beğenmedim. 2008 de serbest olsada şimdi yasak. videoda tarihde yok. kötü örnek olmuş
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
Çok güzel ve zevkli bir av olmuş tebrikler.Şansınız her zaman bol olsun.Sevgiler...
13-01-2012, 10:03
(Son Düzenleme: 13-01-2012, 10:08, Düzenleyen: rauf.)
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
tarih konusunda yanılmışım en son balıkları ıslatırken kapatmıştım

ticari bir balıkçının videosu

burası amatör balıkçıların toplandığı yer.ticari balıkçı olmasıda ayrıca limit ve büyüklüklere uymayacağı anlamı taşımaz. avlanma şekline zaten hiç laf etmedim. sadece kötü örnek teşkil ediyor ve bence hala etmekte.admin olsam bu videoyu kaldırırdım iyiki değilim ..yırttın hadi rauf abi

saygılarımla.....
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
videodaki av şekli ve avlanan balıklar her ne kadar profesyonel balıkçılık için de sirkülere uygun olsa da profesyonel olarak bu işi yapanların balıkların avlanma büyüklüklerine amatörlerden çok çok daha fazla özen göstermelidir bence.sonuçta bu işten ekmek yiyenler yine onlar.balık nesli devam ettikçe onlar da balıkçılığa devam edebileceklerdir.sirküler izin veriyor olsa da bu çeşit av yapılmasını ben hoş karşılamıyorum.amatörlere uygulanan limit(avlanan balık büyüklüğü) profesyonellerden daha küçük olmamalıdır balık varlığı açısından.
yazdıklarım aslında videodan ziyade halen devam etmekte olan uygulamalara eleştiri bir yerde,kişisel algılanmasın..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir