Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hus213 hüseyin abinin evindeki buluşma
Teşekkürler hüseyin abi bu güzel misafiperverliğine inşallah bizlerede nasip olur bizlerde ziyaret ederiz.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Sitemizin güzelliği özelliği kendini hemen gösteriyor.Var mı ötesi.Teşekkürler Hüseyin abi. Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
muhabbetiniz daim olsun beylerSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
güzel buluşma olmuş teşekkürler izmir grubu teşekkürler hepinizeAlkisSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Hüseyin abim sağolsun cenazeden sonra bizi evinde ağırladı kahvelerimiz içildi biraz ordan burdan muhabbet ve biz bucaya geri döndük Allah nasip ederse yarın öğlen sonu tekrar buluşuyoruz bakalım nerelere gideceğiz..
Misafirperverliğin için tekrar teşekkürler hüseyin abi, bir kahvenin kırk yıl hatırı var derler bende 80 yıl olur inşallah..Ellerinden öpüyorum abicim..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Orhan bey ,Haşim,Erden(TATAR), Faruk,Kamil.Uzun Ahmet ve diğerlerine ayrı ayrı teşekürlerimi sunar İzmirde de bir eviniz olduğunu sakın unutmayın.Sitemizin güzelliğine ve sizleri Fikret kardeşimizin acılı gününde orada temsil edebildi isem ne mutlu bana.Hepinizi çok ama çok seviyorum.
Bul
acısıyla tatlısıyla bir dost sohpeti daha örneklenmiş.40 yılıda acı kahvesiyle perçinlenip garantiye alınmış.bundan güzel ne olabilir.emeği geçenlere saygılar sunuyorum.teşekkürler hepinize.filocum acı gününde sanada destek gelmiş.tekrar başın sağolsun.dayıma saygılar hüseyin abime hürmetler kucaklıyorum hepinizi.uzunum yarın yine buluşacağız demişsin inşallah yanaklarınızdan öpmek banada kısmet olur,ne dersin.Wink
Bul
Maaşallah böyle dostlukları görünce bizlerde çok seviniyoruz.Alkis
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
[quote=yycolak]acısıyla tatlısıyla bir dost sohpeti daha örneklenmiş.40 yılıda acı kahvesiyle perçinlenip garantiye alınmış.bundan güzel ne olabilir.emeği geçenlere saygılar sunuyorum.teşekkürler hepinize.filocum acı gününde sanada destek gelmiş.tekrar başın sağolsun.dayıma saygılar hüseyin abime hürmetler kucaklıyorum hepinizi.uzunum yarın yine buluşacağız demişsin inşallah yanaklarınızdan[COLOR="Red"][SIZE="6"]öpmek banada kısmet olur ne dersin[/SIZE][/COLOR
bilmem belki olurSiyirdimHappy
Bul
Köksal yazdı:Maaşallah böyle dostlukları görünce bizlerde çok seviniyoruz.Alkis

Eyvallah köksalım sağolasın..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  güzel bir buluşma oldu ANTALYALI07 14 2,071 10-12-2015, 15:00
Son Yorum: YaKaMoZ
  BOGAZİCİ (HÜSEYİN) LeVrEkCi 28 3,980 11-12-2007, 16:42
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi