11-11-2006, 10:50
Başka zaman gideriz nihat abi sağol.Tabii ki gelmeden önce sana haber veririm ki pidelere zehir koydur.Levrek işine gelince de valla klımda lüfer kalmış kusuruma bakma.
10/11/2006 istanbul bogaz raporu
|
11-11-2006, 10:50
Başka zaman gideriz nihat abi sağol.Tabii ki gelmeden önce sana haber veririm ki pidelere zehir koydur.Levrek işine gelince de valla klımda lüfer kalmış kusuruma bakma.
11-11-2006, 12:48
ali abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hala okumadın bu konuyu yawww.Nerdesin bence bi oku derim.Ama hazır planın varsa sakın iptal etme başka zaman görüşürüz.
11-11-2006, 12:56
sevgili murat.
konuyu şimdi gördüm. yarın maalesef isteğin olamaz. sabah 05,30 buluşma. yukarı kanala dooğru çıkma nihatı alma ve balığa gidiş. senin konuya gelince. samatya ambarlı yarım yol üstü yaklaşık 1,5 saat. gidiş ambarlı limanına geçiş ve orada levrek her zaman vardır. ama program daha önceden yapılmıştı. darısı başka sefere. şu an yarınki av için gerçekten geçen cumartesi sözleşilmişti... sevgiler.......
11-11-2006, 13:06
Önemli değil abi senin canın sağolsun burada istavrşt var yarın istavrit yapıcam bende o zaman.İnşallah başka sefere.Hem valla ben bilmiyordum 1.5 saat mesafe olduğunu kusura bakam.Saygılar abi rastt gele.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|