Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bunlar Mazide Kaldı...Yenileride Olacak Elbet...
"İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU"

Harikasın sevgili MehmetAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
mehmet güzel av yapmışsın tebrikler mera ile ilgili tiyo verirsen sevinirim özeldenWinkAlkis
Bul
Sargoz35 yazdı:Malum siteye yeni üye oldum,yakın zamanda yeni konularla sizlere eşlik edeceğim.Genelde kıyı ile uğraşıyorum,kendime göre bir stilim var,ve çokda güzez gizemli meralarım var...Net ortamında avlak paylaşımı bana ters gelen bir konu,çünkü binlerce insan bu paylaşımları okuyabiliyor.Avlağınızın gizemi ve verimliliği ortadan kalkabiliyor.
Geçmiş zamanlarda yaptığım avlarımdan bir kesit yayınlamak iyi gelir diye düşündüm,malum balık bu aralar kıt,eskilere bakıp iç geçirmekte güzel bence Wink
Umarım beğenirsiniz...Sevgiyle kalın...RASTGELE...

Yeni konuları dört gözle bekliyoruz Smile bu mera bilgisi paylaşmama fikrine sonuna kadar katılıyorum çünki bundan 3 sene önce balıktan öte huzuru bulduğum bir merayı bir sarıkanat tuttum diye paylaşmış ve ertesi gün yanlız takıldığım yerde oturacak yer bulamamıştım Mahcup
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
hay maşallah, acaba bize de kısmet olacak mı böylesi ya, kaçdır deniyoruz bi türlü balık gelmiyo izmir kıyılarında, maşallahın var abi eline koluna sağlık
Bul
MEHMET kardesim tebrikler eline saglik muhtesem ve ozlenen goruntuler...
Bul
ellerin dert görmesin mehmetcim.güzel avlar yapmışsın.şansın daim olsun.hep daha iyilere yükselerek inşallah.Alkis
Bul
Bu güzel karelerin devamına inşallah,rastgele MehmetAlkis
Bornova - izmir
Bul
Madem mazide kaldı, bunları yenilemek lazım, ellerine sağlık.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Mehmet yeni sezonda bol nasipler dilerim..
Bul
Mehmet hoşgeldin, keyifli paylaşımlar..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Aralık son çupra avım..mazide kaldı... bucalı 36 5,987 15-01-2013, 14:53
Son Yorum: bucalı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi