Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Husran x2
Sayende iyot kokusu aldık Faruk abicim, hüsransız avlara, rastgele.
Bul
YaKaMoZ yazdı:Abi harikasınız ya sazı eline alan aşıklar gibiHappy

kabahat benim degil Murat..
adam kiskanc..Hadiordan
balik tutamadigimi bile kiskaniyor...SiyirdimHappybu cok onemli..bunu herkez beceremez...Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
murki yazdı:Sayende iyot kokusu aldık Faruk abicim, hüsransız avlara, rastgele.

sagol Murat..sizlerede husransiz avlar
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:kabahat benim degil Murat..
adam kiskanc..Hadiordan
balik tutamadigimi bile kiskaniyor...SiyirdimHappybu cok onemli..bunu herkez beceremez...Siyirdim

FARUK abicim ayı sevdigi yavrusunu yerden yere vururmuş seviyor seni NİHAT abi kıskanarak takip ediyorum siziSmile
Bul
faruk nasip birdahaki avına daha bollarına rast gelsin.AlkisAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:faruk nasip birdahaki avına daha bollarına rast gelsin.AlkisAlkis

tesekkurler Fikret.. insallah
sizlerede rastgeleSeerf
Bul
Daha ne olsun kaptan yaa, dediğin gibi dil'i ve hanosu ikiye böldüm dörtle çaptım : 8 parça dil,8 parça hanos !! (sayısal olarak 2'şer eder ama parça hesabı bu).Tavalık fazlasıyla çıkmış bu hesaba göre ..Siyirdim

Şaka bir yana kaptan sizin mırmır meraları çok ''sığ'' idi yanlış hatırlamıyorsam; suların aşırı soğukluğu balığı ''derin''e kaçırmış olamaz mı ?
Bul
Lakerda yazdı:Daha ne olsun kaptan yaa, dediğin gibi dil'i ve hanosu ikiye böldüm dörtle çaptım : 8 dil,8 hanos !!
Tavalık fazlasıyla çıkmış bu hesaba göre ..Siyirdim

Şaka bir yana kaptan sizin mırmır meraları çok ''sığ'' idi yanlış hatırlamıyorsam; suların aşırı soğukluğu balığı ''derin''e kaçırmış olamaz mı ?

tesekkurler Mehmet abi..sadece 6 migriyi hesaba katmadik...Siyirdim
evet dogru hatirliyorsun...gece mirmir avlarini sig (1-2 metre)sularda yapiyoruz..fakat kis aylarinda bu porto lagos mirmir merasinda ,paragati attigimiz derinlik6-7 metre..kis aylarinda mirmir avi bu derinlikte yapiliyor burada..ozellikle sonbaharda...
baligin daha da derine gitmis olma ihtimali buyuk..bana gorede haklisin bu konuda
Bul
''parça'' ve ''sayı'' hesabında düzeltme yaptım, bu yorumum ''hüsran-1'' için idi.
Mıgrılar için değil tabiki Gulumse
Bul
Bu kez tekneye kıyıdan bakmamışsın Faruk,iki gün denizde olmak balık az olsada her an gelecekmiş gibi heyecanını yaşamakSeerfyakında sizin oralarda şenlenecek o zaman daha bollarına inşallahGulumse
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yine Aliağa Yine hüsran Cihan Deniz 28 5,052 01-10-2011, 01:02
Son Yorum: Cihan Deniz
  Hüsran... Zıpkıncı 14 2,971 09-06-2009, 01:33
Son Yorum: adem77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi