13-03-2012, 23:48
Umarım güzel paylaşımlara imza atma nasibi olur. Şimdiden kolay gelsin.
Tekne sil baştan yapılıyor.
|
13-03-2012, 23:48
Umarım güzel paylaşımlara imza atma nasibi olur. Şimdiden kolay gelsin.
14-03-2012, 00:24
Hayırlı olsun Nikocum.Atmaca güzelmiş.Balıkta kullanımı nasıl bilmiyorum ama görünüşü güzel.Keyifli avlarda kullanmanı dilerim.
![]() ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
14-03-2012, 01:02
nihat abi tez zamanda bitirirsin tekne işlerini inşallah,sana şimdiden kazasız belasız bol balıklı avlar diliyorum.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
14-03-2012, 02:43
Niko hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur..
![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
14-03-2012, 13:01
tedirgin SaZaN yazdı:abi dağılmış hali bile çok güzel bence,tam balık avı için dizayn edilmiş,boyunu tam çıkaramadım ama 5-6 metre gibi değilmi?yazın baskına gelebiliriz belki galiba sanırsam kanımca 6,20 metre. bunu ben özel olarak lüfer avi için 2008 de 7 ay uğraşarak yaptırdım. Şimdi motorunu yeniliyorum. Hersene boya badana ![]() Biz müsaitiz gelebilirsiniz. 20 nisandan sonra nezaman isterseniz. Kalabalık gelirseniz kimyasal tankerle bile çıkarız ![]()
14-03-2012, 13:08
yycolak yazdı:hayırlısı olsun nikocum.iyi günlerde bol balıklı avlarda kullanasın inşallah. Teşekkür ederim yapçın abicim. YaKaMoZ yazdı:Hayırl olsun NİHAT abi umarım iyi bir sezon geçirirsin... Teşekkür ederim. Valla busene hedef buyuk bakalım. İstavrit, mezgit, zargana tutarızda buyuklerin peşindeyiz busene ![]() turna yazdı:Masraf çok, allah gönlüne göre versin, kolay gelsin. Masraf var evet ama bitince motor açısından kafam rahat olacak 5 yıl. Tekne dersen fiber zaten hersene boyası zehirlisi yapılıyor ona bir bedel ödemiyorum. Okadar masraf olsun diyoruz artık. HAŞİM77 yazdı:Hayırlı olsun niko Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin, bol ve büyük avların olsun.Amin cümlemize inşallah. ALTAYLI yazdı:Kardeşime hayırlısı diyorum o salma çok normal bence anca dengeler. Motor ne takıyorsun ne özellikte 27 Hp. Yanmar. Birazda modifiye edilmiş kayışlar en aza indirilimiş. Motorun resminide ekliyorum. Tekneye göre biraz buyuk ve güçlü oldu ama olsun ![]()
14-03-2012, 13:11
Motor geldi işte resimler.
en sondaki martı bizim maskotumuz. 1,5 yıldır tersanede kanadı kırık, burada besliyoruz.
14-03-2012, 13:14
Uzun_ahmet yazdı:Niko hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur.. Olacak inşallah. Olmazsa ben motorcuyu yerim. Tekne zaten motor hariç istediğim gibi bir dümen ve motor kaldı. oda bitince görecez ![]()
14-03-2012, 13:17
murki yazdı:Umarım güzel paylaşımlara imza atma nasibi olur. Şimdiden kolay gelsin. Teşekkür ediyorum murat. Bakacaz büy küçük ne varsa kısmette ufuktan26 yazdı:Hayırlı olsun Nikocum.Atmaca güzelmiş.Balıkta kullanımı nasıl bilmiyorum ama görünüşü güzel.Keyifli avlarda kullanmanı dilerim.Abi ben tekmnemden çok memnunum aslında. Sadece biraz sallanıyordu onuda salma ile hallettik diye düşünüyoruz. en güzel yanı denize sıfır, ayaklarını uzat denizdesin. ![]() ANTALYALI07 yazdı:nihat abi tez zamanda bitirirsin tekne işlerini inşallah,sana şimdiden kazasız belasız bol balıklı avlar diliyorum. İnşallah. biz tersaneciyiz tekne işi kolay motor işi hallolunca. allah hepimize kazası belasız avlar nasip etsin.
14-03-2012, 14:47
kolayladın adaş az kalmış,sezonda sana şimdiden rastgele..Allah kolaylık versin kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Tekne ile ilgili bilgiler | AFALA | 3 | 4,151 |
08-12-2007, 16:30 Son Yorum: avanti |
|
tekne bakımı | LeVrEkCi | 0 | 3,066 |
02-05-2007, 10:31 Son Yorum: LeVrEkCi |