Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haydi Turnaya
vay keyifli bir başlangıç.hayırlısı osun ruşancım.Alkis
Bul
Kardeşimle sonunda buluşup bi kahve içebildik Smile buluşmuş iki muhabbetin belini kırmışken bosphorus team ın ilk organizasyonu olurmu olur hadi turnalı olur dedik ve Ruşanım ilk adımları attı Seerf hadi hayırlısı.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
aahmet yazdı:ruşan bir aksilik çıkmasa gelmeye çalışırım.

Listeye ekledim abi.
Sazanları özledim...
Bul
ufuktan26 yazdı:Ruşan inşallah diyelim.Ben de çok istiyorum yaw Gulumse

HAŞİM77 yazdı:Ya kısmet diyelim o anki iş durumuna göre değişir.Gulumse

Bekliyorum abilerim Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
yalova tatar yazdı:hadi hayırlısı Alkis

Erden abi yalova team olarak sizde gelirsiniz inşallah sizleri çok özledim
Sazanları özledim...
Bul
İyi eğlenceler, hoş sohbetler, Ruşan'cığım cumartesi pazar demişsinde saatleri yazmamışsın, kim kaçta ne zaman gidecek biraz ayrıntı ver, bellimi olur, bir rüzgar eserseAlkis
Bul
benim iş durumu biraz sakat gösteriyor,fırsat bulursam (ki zor görünüyor) kaçıp gelirim inşallah,gelemezsem şimdiden rastgele diyorumSeerf
Bul
Katilanlara simdiden hos sohbetler ...Alkis
Bul
gerçekten turna sezonu açılışı için güzel bir organize olur,katılacak dostlarımıza şimdiden rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
murki yazdı:İyi eğlenceler, hoş sohbetler, Ruşan'cığım cumartesi pazar demişsinde saatleri yazmamışsın, kim kaçta ne zaman gidecek biraz ayrıntı ver, bellimi olur, bir rüzgar eserseAlkis

Murat abi pazar sabahtan toplanılır akşama doğru dönülür. Gün yaklaştıkça detaylara hep beraber karar veririz diye yazmadım. Cumartesiden gelen olur mu bilmiyorum ama gelmek isteyen olursa ben de eşlik ederim. İnşallah sen de gelirsin abi. Çok seviniriz.
Ömer abi seni de bekliyoruz Gulumse
Sazanları özledim...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi