06-05-2012, 22:51
YaKaMoZ yazdı:En kotu gununuz boyle olsun YALCIN abicim...
hepimizin öyle olsun muratcım.teşekkürler.

maydanozda hıdrellez.
|
06-05-2012, 22:51
YaKaMoZ yazdı:En kotu gununuz boyle olsun YALCIN abicim... hepimizin öyle olsun muratcım.teşekkürler. ![]()
06-05-2012, 22:52
hiç kimsede şöyle fotolu motolu görüntü yokmu...
![]()
06-05-2012, 23:03
yycolak yazdı:teşekkürler etem abicim.çok eylenceli oldu. Mangalda balık yok. ![]()
06-05-2012, 23:16
ADALYA yazdı:Mangalda balık yok. evet abicim.bende aynı şeye hayıflandım ama bir şey yapamadım.çoğunluk tavuk kararı verdi.gerçi bu günlerde maydanozda balık pek görünmüyorya. ![]() ![]()
06-05-2012, 23:30
yycolak yazdı:evet abicim.bende aynı şeye hayıflandım ama bir şey yapamadım.çoğunluk tavuk kararı verdi.gerçi bu günlerde maydanozda balık pek görünmüyorya. Rapala çekiyormusun,melanur yokmu. ![]()
06-05-2012, 23:35
ADALYA yazdı:Rapala çekiyormusun,melanur yokmu. melenur hiç denk gelmedi abicim.son birkaç seferdir hep rapala çekiyoruzama bir şey tutamıyoruz.palamutlar etrafımızda şapırdıyorlar ama oltaya gelmiyorlar.çok büyük orkinoz ve kılıç var.belkide korkudan.bakalım ercan (ALTAYLI)abimler yarın yine gelecekler.belki bu sefer değişiklik olur. ![]() ![]()
06-05-2012, 23:43
yycolak yazdı:melenur hiç denk gelmedi abicim.son birkaç seferdir hep rapala çekiyoruzama bir şey tutamıyoruz.palamutlar etrafımızda şapırdıyorlar ama oltaya gelmiyorlar.çok büyük orkinoz ve kılıç var.belkide korkudan.bakalım ercan (ALTAYLI)abimler yarın yine gelecekler.belki bu sefer değişiklik olur. Biz burada üç santimlik mavi beyaz ragotla melanur alıyoruz,fenada değiller yani.
06-05-2012, 23:48
ADALYA yazdı:Biz burada üç santimlik mavi beyaz ragotla melanur alıyoruz,fenada değiller yani. bizim buralarda şu anda melenur yok.belkide varda biz hiç peşine düşmedik.hedef balık palamut olunca... ![]() ![]() ![]() ![]()
06-05-2012, 23:52
yycolak yazdı:bizim buralarda şu anda melenur yok.belkide varda biz hiç peşine düşmedik.hedef balık palamut olunca... Orkinosu nasıl alıyorsunuz,yem ne kullanıyorsunuz.
06-05-2012, 23:55
ADALYA yazdı:Orkinosu nasıl alıyorsunuz,yem ne kullanıyorsunuz. rapala denedik olmadı abicim.bir alabilsek neler olacakta. ![]() palamut alabilsek.onu gezdiririz heralde.onu kovalıyor çünkü.belkide canlı yem varken rapalaya basmıyor.bilemiyoruzki.bir kıstıranda yok bilgi alsak. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|