Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda hıdrellez.
YaKaMoZ yazdı:En kotu gununuz boyle olsun YALCIN abicim...AlkisAlkisAlkis

hepimizin öyle olsun muratcım.teşekkürler.Alkis
Bul
hiç kimsede şöyle fotolu motolu görüntü yokmu...Hi
Bul
yycolak yazdı:teşekkürler etem abicim.çok eylenceli oldu.Siyirdim

Mangalda balık yok.Snifsinf
Bul
ADALYA yazdı:Mangalda balık yok.Snifsinf

evet abicim.bende aynı şeye hayıflandım ama bir şey yapamadım.çoğunluk tavuk kararı verdi.gerçi bu günlerde maydanozda balık pek görünmüyorya.SnifsinfHadiordan
Bul
yycolak yazdı:evet abicim.bende aynı şeye hayıflandım ama bir şey yapamadım.çoğunluk tavuk kararı verdi.gerçi bu günlerde maydanozda balık pek görünmüyorya.SnifsinfHadiordan

Rapala çekiyormusun,melanur yokmu.Gulumse
Bul
ADALYA yazdı:Rapala çekiyormusun,melanur yokmu.Gulumse

melenur hiç denk gelmedi abicim.son birkaç seferdir hep rapala çekiyoruzama bir şey tutamıyoruz.palamutlar etrafımızda şapırdıyorlar ama oltaya gelmiyorlar.çok büyük orkinoz ve kılıç var.belkide korkudan.bakalım ercan (ALTAYLI)abimler yarın yine gelecekler.belki bu sefer değişiklik olur.MahcupHi
Bul
yycolak yazdı:melenur hiç denk gelmedi abicim.son birkaç seferdir hep rapala çekiyoruzama bir şey tutamıyoruz.palamutlar etrafımızda şapırdıyorlar ama oltaya gelmiyorlar.çok büyük orkinoz ve kılıç var.belkide korkudan.bakalım ercan (ALTAYLI)abimler yarın yine gelecekler.belki bu sefer değişiklik olur.MahcupHi

Biz burada üç santimlik mavi beyaz ragotla melanur alıyoruz,fenada değiller yani.
Bul
ADALYA yazdı:Biz burada üç santimlik mavi beyaz ragotla melanur alıyoruz,fenada değiller yani.

bizim buralarda şu anda melenur yok.belkide varda biz hiç peşine düşmedik.hedef balık palamut olunca...Siyirdimmercanı bile unuttuk be abi.bak şimdi aklıma geldi.yarın mercanada bakmak lazım.balıksız kalmaktan iyidir.Siyirdimpalamutu kandıramıyoruz çünkü.Snifsinfyada büyük orkinosları kovalamak lazım.bide kararlı olsak.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:bizim buralarda şu anda melenur yok.belkide varda biz hiç peşine düşmedik.hedef balık palamut olunca...Siyirdimmercanı bile unuttuk be abi.bak şimdi aklıma geldi.yarın mercanada bakmak lazım.balıksız kalmaktan iyidir.Siyirdimpalamutu kandıramıyoruz çünkü.Snifsinfyada büyük orkinosları kovalamak lazım.bide kararlı olsak.Siyirdim

Orkinosu nasıl alıyorsunuz,yem ne kullanıyorsunuz.
Bul
ADALYA yazdı:Orkinosu nasıl alıyorsunuz,yem ne kullanıyorsunuz.

rapala denedik olmadı abicim.bir alabilsek neler olacakta.Mahcup
palamut alabilsek.onu gezdiririz heralde.onu kovalıyor çünkü.belkide canlı yem varken rapalaya basmıyor.bilemiyoruzki.bir kıstıranda yok bilgi alsak.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi