Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siirt botan çayi sazancilara gelsin
yycolak yazdı:yok artık.böyle bir balık yakaladığımı var sayıyorum.dondurucuda var diyelim.bir yılda falan bitiririz her halde.amanın stoğun güzelliğine bakarmısınız.Siyirdim

Diyelimki stoklarda kalmadı ozaman sende tavuk eti ye abi Big GrinBig Grin

Paylaşım için teşekkürler , süper bir balıkAlkis
Bul
Avcı Altan yazdı:ben siirtte yaşadıgım için ve botan çayı 10 km mesafemde oldugu için bu balıkların ag ile yakalandığını çok duydum ilçe merkezinde satıldığınıda gördüm. tadı aynalı sazan tadı gibi kılçık denilen şey sadece omurgasın, leziz bir eti var ancak terör nedeniyle gidip yakalamak, olta atmak, hatta piknik bile yapmak mümkün degil botan kıyılarında, zaten arazinin durumu fotodanda belli. Keşke gidebilsekte paylaşsak fotolarını

Demekki ondan balıklarda gelişiyor orada bu büyüklüğe geliyor.Daha büyükleri sana rasgelsin abi hayırlısı diyelim.
Bul
Bu balık ismi caner doğuanadolu bölgesinde de bulunduğunu,ağla yada barakat ile avlandığını duydum.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
AmatörBalıkcı19 yazdı:Demekki ondan balıklarda gelişiyor orada bu büyüklüğe geliyor.Daha büyükleri sana rasgelsin abi hayırlısı diyelim.

aynen öyle baraaj kapaklarınıdan botana inen balıklar böyle iri oluyor tabi avcıda yok Smile
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Tutana helal olsunAlkis
Bornova - izmir
Bul
Affet aboo
Bul
Thumbnails Summary

Luciobarbus esocinus

Luciobarbus esocinus, Mangar
Bul
bu balık beni yer valla