10-06-2012, 09:19
Ufuk hocamın ayağına sağlık
harika kareler,Haşim çiçeklerininde maşallahı var kardeşim hayırlı kazançlar dilerim

Bornova - izmir
Ufuk Hocam Dün Yalovadaydı
|
10-06-2012, 09:19
Ufuk hocamın ayağına sağlık
![]() ![]()
Bornova - izmir
10-06-2012, 14:47
Maşallah diyelim
![]() Güzel bir buluşma olmuş... ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
10-06-2012, 16:16
Sitemizde oluşan dostluğun sıcaklığı her karede bağırıyor. Helalleriniz var
![]() ![]() ![]()
11-06-2012, 09:32
Böyle güzel kareler görünce bizlerde çok mutlu oluyoruz.
![]()
Memleket SİVAS/Şarkışla
13-06-2012, 14:27
yine harika bir buluşma keyifli geçtiğine eminim
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
14-06-2012, 01:51
İstanbul'a oğlumun yanına giderken değerli kardeşim,arkadaşım Haşim in yanına uğradım.Haşim kardeşim sağolsun son derece sıcak içten bir şeklide karşıladı,ağırladı.Daha önce bir kere görüşmüştük ama sanki yıllarca birbirimizi tanıyor gibiydik.Sohbetimizin tadı damağımda kaldı.Yol biraz daha kısa olsun diye bu sefer güzergahı Yalova üstünden değil de İzmit ten doğru seçtim ve Altınova ya geldm.Sonra aynı yoldan İstanbul a geçtim.Bu nedenle Tatar a uğrayamadım. Oğlum da istanbul da bekliyor,fazla gecikmeden yola koyulmam gerekiyordu. Yine de çok güzel vakit geçirdim.Bu güzel tadına doyulmaz sohbet ve buluşma için Haşim im tekrar teşekkür ederim.
![]() ![]() Bu arada göbek konusundaki uyarılara hafiften ben de katılıyorum. ![]() Eskişehir e de siz değerli arkadaşlarımı beklerim,Sevgi ve selamlarımla ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
14-06-2012, 10:11
orhanekmekci yazdı:Ufuk hocamın ayağına sağlık Amin orhan abi Allah cümlemize hayırlı kazançlar versin. Bahadır Sarıca yazdı:Maşallah diyelim Evet bahadır hocamın geleceğinide bildiğim için heyecen tavan yaptı. ![]() ALTAYLI yazdı:Sitemizde oluşan dostluğun sıcaklığı her karede bağırıyor. Helalleriniz var Ercan abi şimdiye kadar buluştuğumuz tüm arkadaşlarda o sıcaklığı candanlığı hissettim. Köksal yazdı:Böyle güzel kareler görünce bizlerde çok mutlu oluyoruz. İnşallah bir gün hep beraber böyle karelerde oluruz. fish or die yazdı:yine harika bir buluşma keyifli geçtiğine eminim Evet murat çok keyifliydi.Nasıl anlatayım gelen sanki abim,arkadaşım, kırk yıllık akrabam tarifi olmaz bir duyguydu. Tüm arkadaşlarımı beklerim.
14-06-2012, 10:14
ufuktan26 yazdı:İstanbul'a oğlumun yanına giderken değerli kardeşim,arkadaşım Haşim in yanına uğradım.Haşim kardeşim sağolsun son derece sıcak içten bir şeklide karşıladı,ağırladı.Daha önce bir kere görüşmüştük ama sanki yıllarca birbirimizi tanıyor gibiydik.Sohbetimizin tadı damağımda kaldı.Yol biraz daha kısa olsun diye bu sefer güzergahı Yalova üstünden değil de İzmit ten doğru seçtim ve Altınova ya geldm.Sonra aynı yoldan İstanbul a geçtim.Bu nedenle Tatar a uğrayamadım. Oğlum da istanbul da bekliyor,fazla gecikmeden yola koyulmam gerekiyordu. Yine de çok güzel vakit geçirdim.Bu güzel tadına doyulmaz sohbet ve buluşma için Haşim im tekrar teşekkür ederim. Ayağına sağlık hocam kapımız her zaman açık.O gün için müsait olmam çok iyi oldu işim gördün.Birde o gün müşteri akınına uğramak eyvah dedim misafire bakamıyacaz. ![]() ![]()
16-06-2012, 13:22
HAŞİM77 yazdı:Ayağına sağlık hocam kapımız her zaman açık.O gün için müsait olmam çok iyi oldu işim gördün.Birde o gün müşteri akınına uğramak eyvah dedim misafire bakamıyacaz. Olurmu öyle şey Haşimim. Müşterine bakacaksın tabi.Ben kendime bakarım nasılsa ![]() olmasına çok sevindim. ![]() ![]() ![]() Herşey çok güzeldi, sayılı saat haliyle çabuk geçti. Çok teşekkür ederim. Bu arada balkondaki bitkileri resimledim ama misafir geldiği için yerlerini değiştirmiştik. ![]() Biberler en uçta.. ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
16-06-2012, 13:53
Güzel olmuş hocam fakat birde büyük saksılara kök saldığında dahada güzel olacaklar.Aradımız sardunya renleri doğru çıktımı yoksa onlara yakın renklermi.
![]() İşler tüm hızıyla devam ediyor o günden beri. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ufuk hocam hastanedeymiş | LeVrEkCi | 40 | 4,761 |
02-04-2015, 21:29 Son Yorum: Atilla Vargül |