Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sıcağa İnat
Ben bu işi balığın eti için yapmıyorum.Bir balık tutayım,ama istediğim balıklardan biri olsun yeter.O balığıda tutmak için korkunç efor sarfederim.Cihan şahittir. Bıkmam,sıkılmam, yorulmam,şikayet etmem.. Onun için boş gelmediğim her avın bir değeri vardır bende.
Ha boş döndüğümde de alınacak birtakım dersler çıkarıyorum kendime.O yöndende bir faydası oluyor.Kısacası her avımda çektiğim tüm eziyetlere ve emeğe değer bir takım faydalar elde ediyorum..
Hobi hatta tutku böyle birşey herhalde.....
Bul
Kamil abi git gel zor olmuş ama degmis pasayi kapmissin eline sağlık
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
monawar yazdı:abi sen pasayi yakalayana kadar pasa fotosu koymasinlar yarani desiyorlarHappy
hemde nasıl alicim.kahroluyorum.
orhanekmekci yazdı:Şimdi Yakup abin paşa tutacak diye bekliyeceğizSiyirdim

kaç senedir bekliyoruz az daha bekleriz ne yapalım orhan abicim.Mahcup
Bul
yalnız balıkçı yazdı:Ben bu işi balığın eti için yapmıyorum.Bir balık tutayım,ama istediğim balıklardan biri olsun yeter.O balığıda tutmak için korkunç efor sarfederim.Cihan şahittir. Bıkmam,sıkılmam, yorulmam,şikayet etmem.. Onun için boş gelmediğim her avın bir değeri vardır bende.
Ha boş döndüğümde de alınacak birtakım dersler çıkarıyorum kendime.O yöndende bir faydası oluyor.Kısacası her avımda çektiğim tüm eziyetlere ve emeğe değer bir takım faydalar elde ediyorum..
Hobi hatta tutku böyle birşey herhalde.....

tebrikler kamil hocam söylenecek söz bulamıyorum olay budur selamlar saygılar rastgele.AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
sıcağa rağmen demliği kaynakmışsınız,bir dahaki sefere daha iyilerine inşallah,bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
az ama öz olmuş,zahmete değmiş,tebriklerAlkis
[Resim: 4hg03.jpg]
Bul
Cihan Deniz yazdı:Kamil abi git gel zor olmuş ama degmis pasayi kapmissin eline sağlık
Zorladı birazama kaçamadı.Daha güzelleri sana nasip olsun.Yeni bir avlak buldum paşa yatağı.Ramazandan sonra gideceğiz nasipse.Wink

bahriyeli yazdı:tebrikler kamil hocam söylenecek söz bulamıyorum olay budur selamlar saygılar rastgele.AlkisAlkisAlkis
Teşekkür ederim,sizede bol nasipler dilerim..

ANTALYALI07 yazdı:sıcağa rağmen demliği kaynakmışsınız,bir dahaki sefere daha iyilerine inşallah,bol şanslar rastgele.
Demlik kaynamadımı sıcağın harareti geçmiyor.Kısacası onsuz yapamıyorum..GulumseSizede bol nasipler diliyorum..

Dr.Güner yazdı:az ama öz olmuş,zahmete değmiş,tebriklerAlkis
Evet zahmetsiz rahmet olmazmş.Az ama öz oldu gerçekten.Daha iyileri size nasip olsun inşallah.
Bul
KAMİL abicim tebrikler herşeye ragmen güzel bir av olmuş tebrikler...Alkis
Bul
YaKaMoZ yazdı:KAMİL abicim tebrikler herşeye ragmen güzel bir av olmuş tebrikler...Alkis

Teşekkürler...
Bul
elinize emeğinize sağlık arada bir inat etmek lazım daha bollarına rast gele.AlkisAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi