Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kütahyalı arkadaşlarımın dikkatine.
ben biraz geç kalmışım muratcım.hala bulamadıysan,bende yardımcı olmaya çalışacağım.kütahyada güzel dostlarım var.ararsan,bende onları ararım.mutlaka hallederler.hayırlısı olsun kardeşim.0535 816 58 00
Bul
Murat abi ben işim gereği sık sık kütahya tavşanlıya geliyorum. Çok fazla burayla içli dışlı değilim ama zaman olsa yardımcı olabilirdim sanırım. Ama az çok bu konuda bilgim var. Çünkü bizim fabrika buraya taşındığında çalışanların çoğu bu tarafa taşındı. Onlar da kütahya da ev bulmak konusunda çok sıkıntı çektiler ve çoğu tavşanlıya yerleşti. Kampüsle tavşanlı arası 35 km falan. Bu da bir alternatif. İsterseniz tavşanlıya da bakın. Ben kütahyadaki tanıdıklarımla irtibata geçeceğim fakat dediğim gibi malesef zaman çok dar. İnşallah yardımcı olabilriim.
Sazanları özledim...
Bul
yycolak yazdı:ben biraz geç kalmışım muratcım.hala bulamadıysan,bende yardımcı olmaya çalışacağım.kütahyada güzel dostlarım var.ararsan,bende onları ararım.mutlaka hallederler.hayırlısı olsun kardeşim.0535 816 58 00

teşekkür ederim yalçın abi.
hiç bir şey için geç sayılmaz abi,gelişmelere göre senide arayabilirim.
ilgi ve alakan için tekrar teşekkür ederim.

rusan yazdı:Murat abi ben işim gereği sık sık kütahya tavşanlıya geliyorum. Çok fazla burayla içli dışlı değilim ama zaman olsa yardımcı olabilirdim sanırım. Ama az çok bu konuda bilgim var. Çünkü bizim fabrika buraya taşındığında çalışanların çoğu bu tarafa taşındı. Onlar da kütahya da ev bulmak konusunda çok sıkıntı çektiler ve çoğu tavşanlıya yerleşti. Kampüsle tavşanlı arası 35 km falan. Bu da bir alternatif. İsterseniz tavşanlıya da bakın. Ben kütahyadaki tanıdıklarımla irtibata geçeceğim fakat dediğim gibi malesef zaman çok dar. İnşallah yardımcı olabilriim.

teşekkürler rusan,
hiç ev bulamama gibi bir durum yok şu an, olmazsa bir kaç idare edecek bir ev bulup sonra taşınır çocuklar.
(o o)
Bul
sevgili arkadaşlarım ,abilerim.
aranılan ev bulunmuştur. telefonla bana ulaşan ve yardım eden doştlarıma,abilerime sonsuz teşekkürler.
(o o)
Bul
muratcoskun yazdı:sevgili arkadaşlarım ,abilerim.
aranılan ev bulunmuştur. telefonla bana ulaşan ve yardım eden doştlarıma,abilerime sonsuz teşekkürler.
Sorunun çözülmesine sevindim,hayırlı olsun MuratGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Sorunun çözülmesine sevindim,hayırlı olsun MuratGulumse

teşekkür ederim orhan abi.
zor bir olayı dostlar sayesinde hallettik.
(o o)
Bul
Gözün aydın, hayırlı olsun.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Murat abi gözün aydın. o emlakçıda nasıl emlakcıymış öyle. laf ağızda çıkar.
Bul
turna yazdı:Gözün aydın, hayırlı olsun.
teşekkür ederim mehmet abim.
bill74 yazdı:Murat abi gözün aydın. o emlakçıda nasıl emlakcıymış öyle. laf ağızda çıkar.

teşekkürler bilgehan, gidince bilahare görüşücez.
(o o)
Bul
hayırlı olsun muratcım.iyi ve başarılı günlerde otursun inşallah.Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tüm Üyelerimizin Dikkatine. Forum Kuralları Lapsetur 1 2,102 23-01-2007, 12:53
Son Yorum: vetilmed
  balıkçıların dikkatine,,HELP;; ahmedow 5 1,881 14-11-2006, 23:28
Son Yorum: GÖKSEN
  ayastafanos balıkçısı Dikkatine :) Lapsetur 6 2,108 07-11-2006, 11:05
Son Yorum: çatalca 84

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi