Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamışım kırıldı
umtbra yazdı:11 tane orta boy istavrit aldım az oldu ama ekşilisi güzel oldu. 3 kişi yedik Smile
Kamışa alışma döneminde yinede iyi sayılırAlkisafiyetleSeerfbundan sonraki avlarının daha bereketli olması dileğimleAffettabi fotoğraflıAlkisrasgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Kamışa alışma döneminde yinede iyi sayılırAlkisafiyetleSeerfbundan sonraki avlarının daha bereketli olması dileğimleAffettabi fotoğraflıAlkisrasgele.

11 tane istavrit için fotoğraf çekipte rezil olmak istemedim Siyirdim Neyse bir sonraki avda 1 tane bile olsa çekecem mutlaka Smile
Bul
Eskiden polonya-rus pazarlarında dogu bloku malzemeler vardı , estetik sıfır ama saglamdı.. bilmem helen varmı Gulumse
Bul
umtbra yazdı:11 tane istavrit için fotoğraf çekipte rezil olmak istemedim Siyirdim Neyse bir sonraki avda 1 tane bile olsa çekecem mutlaka Smile

Abicim burada Gümüş balığına bile rapor yapıcan, yoksa adın raporsuza çıkıyo.HadiordanSiyirdim

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
umtbra yazdı:11 tane istavrit için fotoğraf çekipte rezil olmak istemedim Siyirdim Neyse bir sonraki avda 1 tane bile olsa çekecem mutlaka Smile

Ercan kardeşim bak beni örnek al sabah 5 ten akşam 6 ya kadar bir tane bile balık tutamadım lakin bol bol foto tuttumSiyirdimSiyirdimSiyirdimAhhhhhhh ahhhhh olaydıda 11 tane olaydıSiyirdimSiyirdimPamuklara sarar saklardım onlarıSiyirdimSiyirdim
Adaş'ım geçmiş olsun. Fiyatlar hakkında pek bilgim yok ama bildiğim tek şey malzemen ne olursa olsun vasatın üstünde olması gerekir çünkü astarı yüzünden pahalı olacağı gibi şöyle bir babaçko kaçrdınmı daha iyi anlarsn76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Spin kamışım kırıldı, yenisi için tavsiye lazım mersinsahil33 11 4,506 26-06-2014, 14:41
Son Yorum: mersinsahil33

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi