Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ani karar güzel sonuç.
Oyy oy oyyy. Vallaha canım çekti.
Ne güzel balıkçılık olmuş Yalçın abim.
Ekibe tebrikler. Afiyet bal şeker olsun.AlkisAlkisSeerf76
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
AlkisAlkishay maşallah bee afiyet bal şeker olsun.SeerfALLAH muhabbetinizi arttırsın Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Abi gece gece bunları görmem hiç iyi olmadı Siyirdim tebrikler abilerim herşey çok güzel afiyet olsunGulumse
Sazanları özledim...
Bul
vay vay vay abıler muhabbettınız ve dostlugunuz daim olsun elinize sağlık güzel paylaşım olmuş afiyet olsunSeerfAlkis
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Yalçın abi güzel av olmuş afiyet olsun daha iyileri olur inşallahAlkisAlkisAlkis
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
ahmet abi,yalçın abi tebrikler süper bir av ,güzel bir gün geçirmişsiniz,devamındaki sofra fotosu olayın bittiği an zatenSmilemuhabbetiniz daim olsun,yengeminde ellerine sağlık,afiyetle,paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Arkadaşlar iki gündür maydonozda idim fakat şekerimin başının etini yidim durdum. bir haftadır İzmirdeyeim balığa gitmeyeceğizmi diyerekten.
Sağolsun bir iki telefon trafiği darken sonunda hayalimiz gerçekleşiyor ve bucalı osman abi ile sözleşiyoruz sabahın 4.30 unda uyanıp izmire doğru yola koyuluyoruz sabah 6 da osman abiyi alıp çay ve boyozun ardından bu seferde yem arayışları derken 7.5 - 8 gibi av yerine varıyoruz, ilk balığı osman abi arkasından ben ve yalçın abim derken yeteri kadar lidaki, isparoz bir iki gopez derken nevaleyi kurtarıyoruz, rüzgarın ve akıntının artması bizim avımızı saat 11,5 - 12 gibi bitirmemize sebeb oluyor ve dönüş başlıyor, derken tekrar maydonozdayız sağolsun hatice yengemiz balıkları bir güzel önümüze mezeler eşliğinde sunuyor, ellerine sağlık yengem.
Benim için İzmirde geçirdiğim çok güzel bir av ve devamı ile sonuçlanıyor. Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yalcin abi eline saglik. Güzel bir av olmus. Afiyet olsun..Alkis
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Arkadaşlar iki gündür maydonozda idim fakat şekerimin başının etini yidim durdum. bir haftadır İzmirdeyeim balığa gitmeyeceğizmi diyerekten.
Sağolsun bir iki telefon trafiği darken sonunda hayalimiz gerçekleşiyor ve bucalı osman abi ile sözleşiyoruz sabahın 4.30 unda uyanıp izmire doğru yola koyuluyoruz sabah 6 da osman abiyi alıp çay ve boyozun ardından bu seferde yem arayışları derken 7.5 - 8 gibi av yerine varıyoruz, ilk balığı osman abi arkasından ben ve yalçın abim derken yeteri kadar lidaki, isparoz bir iki gopez derken nevaleyi kurtarıyoruz, rüzgarın ve akıntının artması bizim avımızı saat 11,5 - 12 gibi bitirmemize sebeb oluyor ve dönüş başlıyor, derken tekrar maydonozdayız sağolsun hatice yengemiz balıkları bir güzel önümüze mezeler eşliğinde sunuyor, ellerine sağlık yengem.
Benim için İzmirde geçirdiğim çok güzel bir av ve devamı ile sonuçlanıyor. Seerf

Valla ben imrendim sizin avada, sofrayada,AlkisAlkisama Yalçın usta akşamdan beri ortada yok ayılamadımı ne?Siyirdim Bol balıklı avlarınız olsun.Affet

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
Bu ne güzellik böyle sevgili abilerim valla kıskandım doğrusu Ahmet abininde şansı baya var kaç kere tekneye çıktım birtane liadaki alamadım daha bollarına abilerim
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  GÜZEL BİR MODA AKŞAMIYDI istavritci 20 3,615 10-07-2007, 19:49
Son Yorum: ALTAYLI
  9/6 ve 10/6 raporu ve güzel bir hafta sonu hatırası instinct 25 4,534 10-06-2007, 23:05
Son Yorum: ilerya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi