Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dün geceki M.Ereğlisi avı
bigbossares yazdı:Abi hikaye olayı nedir tam anlayamadım Siyirdim
Bu arada dünkü avdan sonra şu olayı daha iyi anladım ;makina, kamış, iğne,takım KALİTELİ olacak arkadaş.Öyle 50-60 liralık takımlarla olmuyor bu işler.Büyük eşkinayı çekerken kamışı yere bırakıp misinayı elle çektim ama küçük eşkina bile makinenin çevrim yapan kolunu kırmaya yetti..Demekki 2-3 kg lik bir balı takılsa ne kamış kalcak ortada ne de makina.Kamış olayına iyice alışıp tekniklerini öğreneyim iyi bir takım yapmak şart olur o zaman.

erkan malesef oyle kaliteli ve iyi is yapan ekipman sart ben galata koprusunde yarim kiloluk baligi zor aldim yukariya emektar yari yolda birakiyodu beniSiyirdim
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Haklısın Ali,belli başlı markalardan seçmek lazım, ve o markayı kullananlara da bir danışmak lazım.Ben oltanın ucunda tosuncuk falan olursa hemen kamışı atarım yere elle eski usul çekerim.El oltasıyla avlandım yıllarca onnda misina kopmassa sorun olmaz artık.Hafta sonu istoçtan falan bir abaktıracağım takımlara.
Bu arada kalkanın vakti geliyor sanırım, karadeniz sahiline falan bir uzanmak lazım Smile
Bul
Güzel av tebrikler. Devamıda bolca olsun.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
Tebrikler guzel av olmus daha iyilerine...
Bul
Tebrik ederim. Bende bu akşam kıyıdan at-çek yapayım biraz.
tebrikler güzel av olmuş..rastgele.Alkis
Seerf
Bul
marmara ereğlisi balık olarak çok bereketli yerdir,yeterki orada zaman harcayın bol bol balık tutarsınız,
tekirdağda boru kurdu satan yerler nerelerdedir,ben tekirdağda yem satan yer oldugunu düşünememiştim şimdiye kadar.
avınız güzel geçmiş,levrekde çok var oralarda,yanınızda mutlaka uzun saplı bir kepçe olsun,3-4 kiloluk bir levrek kapınızı çaldıgında kepçesizseniz zorluk çekebilirsiniz.
afiyet olsun rastgele.Alkis
Bul
Eşkina güzelmiş elinize sağlık
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
LeVrEkCi yazdı:marmara ereğlisi balık olarak çok bereketli yerdir,yeterki orada zaman harcayın bol bol balık tutarsınız,
tekirdağda boru kurdu satan yerler nerelerdedir,ben tekirdağda yem satan yer oldugunu düşünememiştim şimdiye kadar.
avınız güzel geçmiş,levrekde çok var oralarda,yanınızda mutlaka uzun saplı bir kepçe olsun,3-4 kiloluk bir levrek kapınızı çaldıgında kepçesizseniz zorluk çekebilirsiniz.
afiyet olsun rastgele.Alkis

Yem satan 2-3 tane yer varmış ama ben bir tanesini biliyorum.Onlarda İzmir'den kargo ile alıyorlarmış zaten.Şehir merkezine yukarıya doğru çıkacağınız zaman ana yoldan sağ döndüğünüzde bir yuvarlak var onunla karşı karşıya bir av malzemesi satan yer var.Bende Çerkezköy'den geldiğim için adres olarak tam veremem ama lazım olursa telefonunu vereyeim size araryıp daha iyi anlarsınız adresini ..
Bul
güzel av olmuş,paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi