Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Heh bu arada Behzat abi balığa gidelim diyor o meraya. Sargozada söyle dedi. Ben biraz daha bekleyelim diyorum sen ne dersin? Balık yoğunlaşınca kullanalım hakkımızı

dimi?
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
bucalıfikret yazdı:mehmet bu paşalar harikaymış arkadaşının eline sağlık.
Fikret abi Hüseyin abi geçen gün 4 kilolulk aldı bizim meradan çupra bilgine. Yarın dan sonra koşturuyorum. He birde senin verdiğin buzluğu sana geri iade edeceğim hatun balkonda durmasından rahatsız dövecek beni birgün:d
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Hey maşallah be bizlerede nasip olur inşallah..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 199
Konuları: 24
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için...İnşallah denk veya şans gele,oltalarımızda bir gün bu babacanlardan görmek dileğiyle...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]
Yorumları: 199
Konuları: 24
bucalı yazdı:Heh bu arada Behzat abi balığa gidelim diyor o meraya. Sargozada söyle dedi. Ben biraz daha bekleyelim diyorum sen ne dersin? Balık yoğunlaşınca kullanalım hakkımızı
dimi?
Barış'cım gidelim kardeşim gidelim...Ben müsait zamanda sana haber edeceğim...İyi bir av olması için biraz daha zaman var...Bir daha ki dolunay zamanı olabilir büyük ihtimal,gelen haberlere göre sana döneceğim...Behzat abime de çok selam...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]
Yorumları: 293
Konuları: 16
görsel şovun için teşekkürler memet ama nerde bizim burlarda boyle alyanak vede olu kıyıya almakta kolay deyil gercekten elerine saglık
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
mehmet abi içim bayıla bayıla baktım fotolara

olurda ispanyaya gidersek antonio yuyu ararım heryerde
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 620
Konuları: 41
Zatın sayfasından ,, Ağustos ayında tutlmuş.. ve daha fazlasıda var ..
adamlar şanslı , suları zengin , o boyda bir balık olta mesafesine giriyorsa , onun gibi daha niceleri derinlerde geziyor demektir..
Malum balık büyüdükçe bireyselleşir , derinlerde yaşamaya başlar, korkusu azalır..
Ayrıca akdenizin batısı doguya nazaran daha yüksek populasyona sahip , ve tür zenginliğine , uzun yıllar sonra , dogu akdenizde muhtemelen , indopasifik türlerin sayısı artacak , ama denge ne olur onu zaman gösterecek.. lakin muhtemelen 50 sene sonra başka bir tür de olsa bu boyda balıklardan görmek mümkün olacak..
Yorumları: 620
Konuları: 41
Dahasıda var şimdi aklıma geldi ,, adriyatikteki bir balık türü mesela 3 yaşında, aynı tür egede 3 yaşında . egedeki daha ufak kalıyormuş. (araştırmalardan ) bazı ekonomik tüelerde tabii..hepsinde değil .