10-10-2012, 08:54
Hayırlı olsun

Bornova - izmir
İzmir Organizasyonu son durum
|
10-10-2012, 09:29
duyuru.. arabasıyla bursadan geçecek arkaaşlar ben (05323264145) nolu durakta bekliyorum masraflara katkım olur terminallerde ve otobüste garip kalmam on yıldır egeye gitmedim bursadan terminalden çeşmeye bindim garajda lndim gerikalan açıklamaları bana yaparsanız memnun olurum 4 gündür istanbul kırklareli dolaştım biraz yorgunum bu organızasyon iyi gelir dinlendirir diye düşünüyorum herkese selam.
10-10-2012, 09:37
BABUÇ yazdı:duyuru.. arabasıyla bursadan geçecek arkaaşlar ben (05323264145) nolu durakta bekliyorum masraflara katkım olur terminallerde ve otobüste garip kalmam on yıldır egeye gitmedim bursadan terminalden çeşmeye bindim garajda lndim gerikalan açıklamaları bana yaparsanız memnun olurum 4 gündür istanbul kırklareli dolaştım biraz yorgunum bu organızasyon iyi gelir dinlendirir diye düşünüyorum herkese selam. harikasın babuç abicim. ![]()
10-10-2012, 12:32
son ana kadar belirsiziz,gelme ihtimalimiz çok zayıfladı yinede kısmet
![]()
10-10-2012, 12:44
(Son Düzenleme: 10-10-2012, 12:57, Düzenleyen: Salih Reis.)
LeVrEkCi yazdı:son ana kadar belirsiziz,gelme ihtimalimiz çok zayıfladı yinede kısmet Nihat kardeşim sizlerle tanışmayı çok arzu ediyordum, beraber rahat bir şekilde av yapmak, sohbet, muhabbet için ben hiç arkadaş getirmiyorum ![]()
10-10-2012, 12:45
Ercan abicim tüm organizasyon üzerine kaldı, sana daha önce de söylemiştim yapacak birşeyim olursa lütfen bir alo de yeter.
![]() kolay gelsin ![]()
10-10-2012, 12:48
Salih Reis yazdı:Ercan abicim tüm organizasyon üzerine kaldı, sana daha önce de söylemiştim yapacak birşeyim olursa lütfen bir alo de yeter.Sağolasın canım kardem. Herşeyimiz tastamam. Murat ciddi yardımcı oluyor. Sadece Son durumumuzu görmemiz gerekiyor. LÜTFEN TÜM ARKADAŞLAR KENDİLERİNİN VE MİSAFİRLERİNİN İSİMLERİNİ HIZLA YAZDIRSIN
10-10-2012, 13:49
Uzun_ahmet yazdı:Ercan abi son durum bende gelemiyorum gözüküyor, hem arabıda alıp gelirim diyordun şekerim.hayırdır inşallah. ![]()
10-10-2012, 15:10
Son hazırlıklar tamamlanıyor heyecan tavan yaptı Allahtan bir mani çıkmassa siz dostlarımla kucaklaşıp sohbetimizi yapıcaz.
![]()
10-10-2012, 15:26
Üzülerek belirteyim ki gemi su almış. % 60 düşermi liste bi anda. Yinede hayırlısı olsun. Basri abi, Ömer ve ben geliyoruz. Yalnız bir isteğim var. Liste bu kadar düştüğüne göre şu servis işini kaldırsak. Nede olsa katılımcılar İzmirden. Her kez kendi aracı ile gelse. Tekne, yemek ve yemler hususunda son bir fiat alsak diye düşünüyorum. Ercan abi ve Murat bu konuda son kararlarınızı belirtirseniz sevinirim. Görüşmek üzere.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|