22-11-2006, 01:03
MABER -hayır arkadaşım trol cekme tekniği o teknelerin cektiğinden değil buda bir nevi sırtı cekme tekniği derin suda dipte cekilen ve genelde büyük balık icindir nusihi erbulak ustadımızın bir yazısında okumuştum.
BU TAKIMLARDA BENDEN OLSUN :)
|
22-11-2006, 01:03
MABER -hayır arkadaşım trol cekme tekniği o teknelerin cektiğinden değil buda bir nevi sırtı cekme tekniği derin suda dipte cekilen ve genelde büyük balık icindir nusihi erbulak ustadımızın bir yazısında okumuştum.
22-11-2006, 09:20
teşekkürler rauf abi içimi ferahlattın
![]()
22-12-2006, 10:09
sayfayi yeni gorerek elimdekilerle bende canlandirmak isredim
ama sayin abim bunlarin orkinos avciligi icin kullanildigini hatirlatmak isterim 4 uncu yesil olanlarda balik tutmak icin degildirsuda troling yaparken baligin dikkatini cekmesi icindir onunda daha degisik ve basityontemleri vardir merak konunuz olursa o konudada size yardimci olmak isterim merak mantarli olanlarda gece canli yem icin kullanilir geriside orkinos avi icin biz bunlari shelf dedikleri derinligin 200 metreden 400 metreye indigi noktada orkinos ve kilic avi icin kullaniriz kayigi 8 knots hizla kullanmaniz gerekir canli yemli olandan haric gerisi gece kullanilmaz benim gonderdiklerimden en asagidaki ufak olan lufer ve palamut icin bir numara lure dir veya kirmizi balik gibi olanin ufaklari cok is gorur buyuk olanlarida orkinos icin kullaniriz dis izlirini gorursen cok is yapar
22-12-2006, 21:46
bahri arkadaşım bilgiler için teşekkürler,zaten takımlar isveçten gelmişti,belki ileride avcılığı dahada geliştirirsem diye almıştım.....gün gelir lazım olur bellimi olur,,,,,,
saygılar....bol balıklı günler dilerim....
26-07-2007, 22:11
sondan ıkıncı olandakı suni yem i onu bız ısıldak hemde anahtarlık olarak satıyoruz hemde aynısı
![]() ![]() ![]()
26-07-2007, 23:05
aytek büyük balığa heves sardın galiba bu kadar takım taklavat falen neyse bide balık tutta onlarında resmini görelim
27-07-2007, 08:48
erden abi takımlar hediye gelmişti..daha bu tür takımları kullanacak kadar işi öğrenemedik,birde bunlar için tekne şart,allah izin verirse bir tekne alırsam,artık gelsin balıklar
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|