Yorumları: 1,505
Konuları: 17
metin abi emegine saglik baska yerde daha oncede seyretmistim ayni temizleme taktigi ile temizliyorlardi.fletoyu ozellikler ciziyorlar icindeki ufak kilciklar kizartma esnasinda tamamen kaybolsun diye.ama evde temizlerken tulum cikartmak daha mantikli galiba pullarini temizledinmi birdaha eve balik goturemeyiz
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Yorumları: 609
Konuları: 40
turna yazdı:Bir : Orta kılçığı niye attın ?
İki : Filotoları niye çizdin ?, ne gerek vardı ? palamut uda çiziyormusun ?.
Üç : Filota yapılan balıkta kuyruk en son kesilir.
Kusura bakma, güzelim turna ziyan oldu.
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı tabi... Biz sadece afiyetle yedik
Yorumları: 609
Konuları: 40
monawar yazdı:metin abi emegine saglik baska yerde daha oncede seyretmistim ayni temizleme taktigi ile temizliyorlardi.fletoyu ozellikler ciziyorlar icindeki ufak kilciklar kizartma esnasinda tamamen kaybolsun diye.ama evde temizlerken tulum cikartmak daha mantikli galiba pullarini temizledinmi birdaha eve balik goturemeyiz
Evet dostum içinde tek kılçık yoktu çoluk çocuk löp löp yedik... Ben onu eve ayıklamadan getirirsem hanımda benim fletoyu çizikler
Yorumları: 247
Konuları: 14
Şeref kaptana çok teşekkür ediyorum en sevdiğim balık turnadır zaten çok nezetli oluyor

Tavsiye ederim
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Metin sana da Şeref Kaptana da teşekkürler. Etin en lezzetli yanı kemiğe yakın olan yeridir. Ben bu yüzden kemikli olan bölümünü kesinlikle atmam ve size de tavsiye ederim. Afiyetler olsun
Yorumları: 196
Konuları: 26
paylaşım için teşekkürler.
(o o)
Yorumları: 196
Konuları: 26
rusan yazdı:Güzel bir video olmuş, teşekkürler Metin abi. Ben pullarıyla hiç uğraşmıyorum. Direk tulumunu çıkarıyorum 
rusan, artık tulum çıkarma videosunuda senden bekliyoruz.
madem söyledin merak ettim şimdi.
(o o)
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Paylaşım için teşekkürler.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!