Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Orhan abi tebrikler her zamanki gibi klas bir ava imza atmışsın ..İnşallah ilerde bizede böyle avlar nasip olur.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
orhan abi eline emeğine sağlık inşallah bizede nasip olur..
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Nefis bir av günüymüş,maşallah.Devamına inşallah
Bornova - izmir
Yorumları: 479
Konuları: 18
YaKaMoZ yazdı:Tek kelime ile güzel bir anlatım olmuş ellerinize saglık ORHAN abi...
Birde yazının rengi iyi olsaymış süpermiş
Murat kardeşim teşekkürler, yazıyı düzeltim, sevgiler.
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
Yorumları: 491
Konuları: 17
orhan baba senin çok resimlerin var bende koca koca mercanlar çok şahane bir gün nasipse gelicem seninle avlanmaya tabii izin verirsen..
LeVrEkCi yazdı:yazıyı okumadan resimlere bakmam,sanki büyük bir levreği çekerken meraklandığım gibi,heyecanlandığım gibi heyecanla okurum..
bu konuyuda daha en baştan başlıktan anladığım gibi resimlere bakmadan okudum,
her saniyesinde o teknedeki bir kişide benmişim gibi yaşadım.
bu balık merakı nasıl birşeydir ki şu anda teknede olmak istedim,yazıyı okurken neden marmarada bu kılıçlar olmaz diye iç çektim.
balıkçılıkla ilgili en büyük hayalim büyük bir kılıç balığı tutmaktır,tuttugum en büyük balık 8,5 kg luk bir levrek ve bunun heyecanını 3 ayrı zamanda 3 adet 8,5 kg luk levrekle yaşamış biri olarak bu balıktaki heyecanı mutlulugu çok iyi tahmin edebiliyorum.
ne kadar tecrübe olursa olsun biz amatörlerin elini ayağını titreten bir av olmuş.
tüm avlarınızı merakla bekliyorum 

Nihat kardeşim çok teşekkürler, sırtı avlarında her zaman çok dikkatli olmamız lazım bir anda oltamıza hamgi balığın vuracağını bilemiyoruz, işte öyle bir av oldu ben de dediğin gibi tesirinden bir müddet kurtulamadım, hayatımın avı oldu, Tuncay kardeşimle beraber olarak. Sevgiler.
Yorumları: 196
Konuları: 26
tebrikler orhan abi.

süper bir rapordu bu, en sonunda banada tutturdun kılıcı.
(o o)
YaKaMoZ yazdı:ORHAN abi birde merak ettim ilk resimdeki küçük teraziylemi tartmayı düşündünüz ilk başta acaba 
Murat kardeşim orası bizim buşunduğumuz yerin balıkçı kooperatifi önu, senin dediğin terazide küçükler, kılıç balıklarıda işte o tartıda tartılır, işte o da bana nasip oldu. Sevgiler.
maxtar yazdı:Maşallah ya 
Sevgili Metin, inşallah bir gün gelir senin oltana da takılırlar.
acemi dalgıç yazdı:orhan abi eline saglık onasıl birheycan patlaması inşallah bizede nasıp olur birgün
İnşallah Murat kardeşim darısı senin başına.