01-11-2012, 21:25
Kaşık harika olmuş S büküm verirseniz süper avcı bir kaşık elde etmiş olursunuz.
Bronz dan kaşık denemem ve Kauçuk kurşun kalıbım
|
01-11-2012, 21:25
Kaşık harika olmuş S büküm verirseniz süper avcı bir kaşık elde etmiş olursunuz.
01-11-2012, 21:26
Harika olmuş çok şaşırdım ellerinize sağlık balıkçılık dükkanında görsem alırdım yani
![]() ![]() ![]() ![]()
01-11-2012, 23:27
Tebrikler elinize sağlık paylaşım için teşekkürler kauçuk kalıbı bende merak ettim.
![]() ![]()
01-11-2012, 23:38
eline emeğine sağlık çok çok iyi bir iş olmuş,bu kaşık kesin balık tutar usta
![]() ![]()
02-11-2012, 00:22
aydın eline emeğine sağlık bu işi çok iyi biliyorsun ustam.
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
02-11-2012, 00:47
orhanekmekci yazdı:Ellerine sağlık Aydın,çok iyi iş çıkartmışsın Teşekkür ederim Orhan abi acemice bir şeyler yaptım işte Salih Reis yazdı:özellikle kaşık süper olmuş, umarım güzel balıklar atlar, tebrikler Teşekkürler Salih Hamido yazdı:Aydın ellerine sağlık. Teşekkür ederim Hamit abi,sırada cam sahte ve rapala var ![]() sıtkı Tören yazdı:Ustam ellerinize sağlık. Teşekkür ederim Sıtkı kardeş
02-11-2012, 00:51
muratcoskun yazdı:tebrikler çok güzel olmuşlar. Teşekkürederim Murat kardeşim.Silindirdeki o izler tel çekmek için iz yapmazlar.iz yapmak için motif çalışmalarım var.İşim gereği o silindiri gümüş,altın,bakır,sarı,bronz gibi madenleri erittikten sonra düz tarafıyla astar şekline,oyuk olan kısımlarlada tel şekline getiriyorum.
02-11-2012, 00:53
rusan yazdı:Harika olmuşlar Aydın abi, tebrikler Teşekkürler Ruşan kardeşim.Özel bir kauçuk aslı hamur halinde lakin belli bir ısıda pişirildikten sonra sertleşiyor ve defalarca kullanılmaya musait.
02-11-2012, 00:55
yycolak yazdı:harikasın aydıncım.eline sağlık.hepsi birbirinden güzel olmuş. Teşekkürederim Yalçın abi,inşallah yarın sabah 5 de deneyeceğim monawar yazdı:aydın abi ellerine sağlık sen kaşık diye yapmışsın ama pazara çıkarsan kolye diye satarsın onu Teşekkürler Ali kardeşim.İyi bir fikir aslında pazarda denemek ![]()
02-11-2012, 00:56
FuRkAn * yazdı:Kaşık harika olmuş S büküm verirseniz süper avcı bir kaşık elde etmiş olursunuz. Teşekkürler Furkan.Evet o heyecanla s bükümü unuttum aslında ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|