Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bronz dan kaşık denemem ve Kauçuk kurşun kalıbım
Kaşık harika olmuş S büküm verirseniz süper avcı bir kaşık elde etmiş olursunuz.
Bul
Harika olmuş çok şaşırdım ellerinize sağlık balıkçılık dükkanında görsem alırdım yani Sad İçime dert olcak Big Grin Maşallah nazar bela değmesin umarım çokda iyi balıklar alırsınız. SmileAlkis
Bul
Tebrikler elinize sağlık paylaşım için teşekkürler kauçuk kalıbı bende merak ettim.AlkisAlkis
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
eline emeğine sağlık çok çok iyi bir iş olmuş,bu kaşık kesin balık tutar usta SeerfAlkis
Bul
aydın eline emeğine sağlık bu işi çok iyi biliyorsun ustam.AlkisAlkis
Bul
orhanekmekci yazdı:Ellerine sağlık Aydın,çok iyi iş çıkartmışsınAlkisrasgele.

Teşekkür ederim Orhan abi acemice bir şeyler yaptım işte

Salih Reis yazdı:özellikle kaşık süper olmuş, umarım güzel balıklar atlar, tebrikler Alkis

Teşekkürler Salih

Hamido yazdı:Aydın ellerine sağlık.AlkisAlkis
Sen bu işi yaparsın,hatta iğneleri bile kendin yaparsın.AlkisSeerf

Teşekkür ederim Hamit abi,sırada cam sahte ve rapala varSiyirdim

sıtkı Tören yazdı:Ustam ellerinize sağlık.AlkisAlkis

Teşekkür ederim Sıtkı kardeş
muratcoskun yazdı:tebrikler çok güzel olmuşlar.
birde silindirde diş gibi izler var sağ tarafında,
burada silindirden geçirirsen kaşıkta bu izler güzel durur.

Teşekkürederim Murat kardeşim.Silindirdeki o izler tel çekmek için iz yapmazlar.iz yapmak için motif çalışmalarım var.İşim gereği o silindiri gümüş,altın,bakır,sarı,bronz gibi madenleri erittikten sonra düz tarafıyla astar şekline,oyuk olan kısımlarlada tel şekline getiriyorum.
rusan yazdı:Harika olmuşlar Aydın abi, tebrikler AlkisAlkis

Kurşun kalıbını neyden yaptın abi merak ettim ?

Teşekkürler Ruşan kardeşim.Özel bir kauçuk aslı hamur halinde lakin belli bir ısıda pişirildikten sonra sertleşiyor ve defalarca kullanılmaya musait.
yycolak yazdı:harikasın aydıncım.eline sağlık.hepsi birbirinden güzel olmuş.Alkisaynı güzelliklerdeki balıklarda olur yakında değilmi.Winkteşekkürler.76

Teşekkürederim Yalçın abi,inşallah yarın sabah 5 de deneyeceğim

monawar yazdı:aydın abi ellerine sağlık sen kaşık diye yapmışsın ama pazara çıkarsan kolye diye satarsın onuHappy

Teşekkürler Ali kardeşim.İyi bir fikir aslında pazarda denemekSiyirdim
FuRkAn * yazdı:Kaşık harika olmuş S büküm verirseniz süper avcı bir kaşık elde etmiş olursunuz.

Teşekkürler Furkan.Evet o heyecanla s bükümü unuttum aslındaSiyirdim

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi