Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GELDİM,GELDİM
abi geçmiş olsun seni aramızda tekrar görmek güzel
Bul
teşekkürler arkadaşlar şimdi daha iyiyim yeniden aranızda olmak çok güzellllllllllll
Bul
Kamil arkadaşım gecmiş olsun bak bunlar kafa kahıdının eskimeye yüz tumaya başladığının gösregesi kendini kolla yolun yarısını gecince böyle şeylere dikkat etmen lazım tekrar gecmiş olsun dileklerimle rasrtgele.
sağol ağam ben senede en az iki sefer bu kas tutlma olayını yaşarım nolacak ırmak kıyısından ayrılmayanın hali işte bence normal yeterki av yapimmm kas tutlması o kadar önemli değil
Bul
Geçmiş olsun, bu sıralar dikkat etmek lazım.Havalar çok değişken ne olacağı belli olmuyor.
Bul
Kamil abi tekrar geçmiş olsun aramıza hoşgeldin sefalar getirdin.Saygılar.76
Bul
Geçmiş olsun Kamil, kendine iyi bak,cereyanda kalma.Döndüğüne sevindik...
Bul
yaşlandın abi sen 45 lik magnum efsanesi bitiyor 46 oluyo yavaş yavaş kendine iyi bak sen artık sadece bize anılarınla yardımcı olabilirsin Smile)))))))))))))))))))))))))))))))abi yoklugun hissedildi aman kendine iyi bak herkes iyi baksın daha lazımsın bize senden ögrenecegimiz çpk şey var senin tuttugun balıklara maşallah diyecegimiz günler var daha .geçmiş olsun.
bu arada fazla takılamıyorum bende hastalıklarla ugrasıyorum cocuklar hasta hanımın sorunları var tahlil film,mr hastane,labaratuar,görüntüleme merkezi turlayıp duruyorum bu aralar o yüzden takip edemiyorum o yüzden diyorum ya herkes kendine iyi baksın.
Bul
Nihat abi sanada geçmiş olsun abi.İnşallah önemli birşey yoktur aile fertlerinin.Sağlıcakla kal abi saygılar.
Bul
saol murat önemlimi degilmi bizde şu anda bilmiyoruz cuma günü belli olacak ak mı karamı saol ilgin için
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dostlar kutsal Topraklardan Geldim jr doktor 16 3,191 23-05-2011, 13:10
Son Yorum: hasansenturk72
  selamün aleyküm ben geldim dostlar erdekli yücel 15 2,953 02-04-2008, 09:11
Son Yorum: balıkcızakir1

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi