Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son Yaptığımız Cam Rapalalar
Salih Reis yazdı:Burak abicim lüfer yavaş yavaş çekilince senin canavar levrekler gelecek, el emeği , göz nuru bu güzel sahtelerle yakaladığın raporları görmek nasip olar insallah Gulumse

Salihcim bu sezon yeterince lüfer tuttuk.Sıra levreklere geldi.Saroz'da bomba ile levrek avlayanlara engel olunursa,inşallah bizde levrek yakalama fırsatı elde edeceğiz.Selam ve sevgiler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:hepsi birbirinden güzel ve avcı görünüyor,hazirolta.com da satışı var galiba bu rapalaların.trofe levrekli avların olsun abi,rastgele.

Nihatcım beyendiğin için sevindim.Selam ve sevgiler.
Bul
bucalıfikret yazdı:burak abi iyi avların olsun güzel rapalalar .rast gele. AlkisAlkis

Sevgili Fikret kardeşim çok teşekkür ederim.Sağolasın varolasın.
Bul
ALTAYLI yazdı:Kendi emeğinizle yaptığınız malzemelerle yapılan av sanırım çok keyiflidir.Gulumse
Bence çok güzel olmuşlar tebrik eder ve keyifli avlar dilerim76

Sevgili Ercan seninde değindiğin gibi insanın kendi ürettiği bir malzeme ile av yapmasının keyfi bir başka oluyor.Yorumun ve temennilerin için teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
mariner8 yazdı:Alkis Hepsi harika görünüyor üstadım Alkis bol bol trofeler dilerim , rastgele 76

Değerli kardeşim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
Burak Abi, eline koluna sağlık bol trofeli levrekler gelsin hepsine ayrı ayrı 76
Bul
mertparlak yazdı:Burak Abi, eline koluna sağlık bol trofeli levrekler gelsin hepsine ayrı ayrı 76

Sevgili Mert iyi dileklerin için teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul
burak abi bu oyuncaklar çok güzel. İnşallah buyuk levrekler avlasınlar.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
nihatkr yazdı:burak abi bu oyuncaklar çok güzel. İnşallah buyuk levrekler avlasınlar.

Sevgili Nihat beyendiğin için sevindim.İyi dileklerin için teşekkür ederim.
Bul
Sevgili Burak abi kendi yaptıgım ilk çapari ile balık yakaladıgımda inanılmaz mutlu olmuştum . kendi yapdıgım bir sahte olsa ve onunla bir levrek yakalasam herhalde havalara uçardım Smile gerçekten her biri birbirinden güzel katiller . umarım bol trofeli avlar yaparsınız . saygılar SmileAlkis
Hakan ÇETİNKAYA Yaş : 33 Yer : Yalova
Ne Mutlu Türküm Diyene
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi