Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
BALIK and OZAN yazdı:abi harikasın..lüferleri alıkoymuşsun..burayada gel lüfer daha çok burada.saygılar...
geliyor ozanım geliyor,bi akşam toplanalımda istanbulun lüferlerini toplasın ercan abi,sonrada gider ereğlide levrek toplarız

ercan abime balıkmı dayanır,adam tam balıkçı,denizi,balığı okuyor maşallah
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
LeVrEkCi yazdı:geliyor ozanım geliyor,bi akşam toplanalımda istanbulun lüferlerini toplasın ercan abi,sonrada gider ereğlide levrek toplarız 
waww hoşgelsin inşallah çok sevindim..inşallah bir fırsat olur abimle balık tutarız..ereğliye gidecez zatende boğazda olta attıralım abime..havalar çok kötü olmaz inşallah o zaman..
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Ercan abi facebookt anda yazdıgım gibi. Bugun ada civarinda sadece canli zargana veya istavrite lufer vardi. Havada baya bir bozunca balik hic olmadi.
Lüfer Mudanyaya inmis demekki artik marmaradan cikiyor. Ellerine saglik. Simdide ben imrendim sana valla.
Yarın bagaza gidiyorum tekneyle, zoka, çinekop çaparisi, uzun olta o an ne gerekiyorsa deneyeceğim. Ama benim duyguğum lüfer falan yok sarıkanat ve çinekop cok.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Ercan abim,piyango gibisin,heran bizede çıkabilirsin.

maşallah abi çok hızlısın.her an türkiyenin bir köşesinden çıkabilirsin.
doğruya doğru bu mevsimde İstanbulda olupta lüfer tutmamak olmazdı.
sende gereğini yapmışsın zaten.
ellerine sağlık abicim.görüşmek üzere.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
rusan yazdı:Tebrikler Ercan abi, nereye giten güzel balıklar yakalıyorsun 
Ruşan sağolasın kardeşim, kısmette varmış

Az zamanda ama keyifliydi
Cahit Acun yazdı:Şartlar ne olursa olsun balığını avlıyorsun.Hava biraz müsaade etseymiş,balığı boğacakmışsın Ercan.Kutluyorum seni.
Hava konusunda gerçeken şansızlık yaşadık. git gel 2 saati bile bulamadık ama 2 adeti boğduk
yycolak yazdı:senden korkmayan taş olsun.gittin oradada buldun balığın hasını.gönülden kutluyorum.afiyet olmuştur bile değilmi.yarasın kaptanıma.
Abicim benim sağolasın. Ben senin yüreğini bilirim.

Şimdilik boğulmuş vaziyette kendileri
BALIK and OZAN yazdı:abi harikasın..lüferleri alıkoymuşsun..burayada gel lüfer daha çok burada.saygılar...
Oralara geliyor ve sizlerle beraber olacağım için çok keyifliyim. Sağolasın abicim.
Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler Ercan abicim. Her yerde her şekilde

Sağolasın abicim İzmir'e dönünce artık bir tur atalım
LeVrEkCi yazdı:geliyor ozanım geliyor,bi akşam toplanalımda istanbulun lüferlerini toplasın ercan abi,sonrada gider ereğlide levrek toplarız 
Kardeşim benim sağolasın varolasın. Kısmetse yarın İstanbul'da olucam. Yalova'da çayımızı içip geçicez ve İnşallah oraya da 4-5 günlüğüne gidicem.
İstanbul programlarının Kaptanı

sensin

ben sizlere uymaya çalışıcam.
BALIK and OZAN yazdı:waww hoşgelsin inşallah çok sevindim..inşallah bir fırsat olur abimle balık tutarız..ereğliye gidecez zatende boğazda olta attıralım abime..havalar çok kötü olmaz inşallah o zaman..
Boğazda da denemkte hiç mahzuru yok. Yeter ki beraber olalım abisi. Sağolasın
nihatkr yazdı:Ercan abi facebookt anda yazdıgım gibi. Bugun ada civarinda sadece canli zargana veya istavrite lufer vardi. Havada baya bir bozunca balik hic olmadi.
Lüfer Mudanyaya inmis demekki artik marmaradan cikiyor. Ellerine saglik. Simdide ben imrendim sana valla.
Yarın bagaza gidiyorum tekneyle, zoka, çinekop çaparisi, uzun olta o an ne gerekiyorsa deneyeceğim. Ama benim duyguğum lüfer falan yok sarıkanat ve çinekop cok.
Abim kısmette ne varsa ona çalışırız

. Önemli olan bir muhabbeti paylaşmak ve yaşamdan bir günü heybeye atıp keyifle taşımak olacaktır.
tahsinmersin yazdı:Ercan abim,piyango gibisin,heran bizede çıkabilirsin.
maşallah abi çok hızlısın.her an türkiyenin bir köşesinden çıkabilirsin.
doğruya doğru bu mevsimde İstanbulda olupta lüfer tutmamak olmazdı.
sende gereğini yapmışsın zaten.
ellerine sağlık abicim.görüşmek üzere.
Tahsinnnn kardeşim. Sağolasın. Doğrusu niyetim bu kış sezonunda bulduğum hemen her fırsatı deniz dostları ve balık aşıklarıyla paylaşarak keyiflenmek. İnşallah görüşücez abicim
Yorumları: 1,258
Konuları: 49
Ercan abi tebrikler lüferi denk getirmişsin tebrikler keşke hava kaçak yapmasaydı daha güzel olacaktı
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Yorumları: 67
Konuları: 5
nihatkr yazdı:Ercan abi facebookt anda yazdıgım gibi. Bugun ada civarinda sadece canli zargana veya istavrite lufer vardi. Havada baya bir bozunca balik hic olmadi.
Sevgili Nihat Abi , Lüfer`ler mudanyada uzunca bir süredir vardı gemlik ve çoban kaya mevkinde indir bindir 2 köstekli takımlarla çokca alınıyor özelliklede kofana bekleyen ustalarımız canlı gümüş ile kolları uzayana kadar bekliyorlar 3-4 adet alanı gördüm 50cm üzerinde kofanaları ben uzunca süredir takım kestirmemiştim gecen günkü gece avımızda kestirdim baya iri bir lüferdi
müsadenle son olarakta şunu belirtmek isterim 4-5 gün sonra zoka ile harika balıklar alınacak gibi geliyor bana
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Ercan abi..tedbir tedbirdir..
yazdigin cok dogru aman Allah muhafaza..

bir dahakine kofanalisina insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]