Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mudanya'da 2 Lüfer keyfi
BALIK and OZAN yazdı:abi harikasın..lüferleri alıkoymuşsun..burayada gel lüfer daha çok burada.saygılar...Seerf
geliyor ozanım geliyor,bi akşam toplanalımda istanbulun lüferlerini toplasın ercan abi,sonrada gider ereğlide levrek toplarız Seerf
ercan abime balıkmı dayanır,adam tam balıkçı,denizi,balığı okuyor maşallah Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:geliyor ozanım geliyor,bi akşam toplanalımda istanbulun lüferlerini toplasın ercan abi,sonrada gider ereğlide levrek toplarız Seerf
ercan abime balıkmı dayanır,adam tam balıkçı,denizi,balığı okuyor maşallah Gulumse

waww hoşgelsin inşallah çok sevindim..inşallah bir fırsat olur abimle balık tutarız..ereğliye gidecez zatende boğazda olta attıralım abime..havalar çok kötü olmaz inşallah o zaman..
Seerf
Bul
Ercan abi facebookt anda yazdıgım gibi. Bugun ada civarinda sadece canli zargana veya istavrite lufer vardi. Havada baya bir bozunca balik hic olmadi.

Lüfer Mudanyaya inmis demekki artik marmaradan cikiyor. Ellerine saglik. Simdide ben imrendim sana valla.

Yarın bagaza gidiyorum tekneyle, zoka, çinekop çaparisi, uzun olta o an ne gerekiyorsa deneyeceğim. Ama benim duyguğum lüfer falan yok sarıkanat ve çinekop cok.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
Ercan abim,piyango gibisin,heran bizede çıkabilirsin.Happy
maşallah abi çok hızlısın.her an türkiyenin bir köşesinden çıkabilirsin.
doğruya doğru bu mevsimde İstanbulda olupta lüfer tutmamak olmazdı.
sende gereğini yapmışsın zaten.
ellerine sağlık abicim.görüşmek üzere.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
rusan yazdı:Tebrikler Ercan abi, nereye giten güzel balıklar yakalıyorsun Seerf
Ruşan sağolasın kardeşim, kısmette varmışSmile Az zamanda ama keyifliydi

Cahit Acun yazdı:Şartlar ne olursa olsun balığını avlıyorsun.Hava biraz müsaade etseymiş,balığı boğacakmışsın Ercan.Kutluyorum seni.
Hava konusunda gerçeken şansızlık yaşadık. git gel 2 saati bile bulamadık ama 2 adeti boğduk

yycolak yazdı:senden korkmayan taş olsun.gittin oradada buldun balığın hasını.gönülden kutluyorum.afiyet olmuştur bile değilmi.yarasın kaptanıma.Gulumse
Abicim benim sağolasın. Ben senin yüreğini bilirim. Alkis Şimdilik boğulmuş vaziyette kendileriSeerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:abi harikasın..lüferleri alıkoymuşsun..burayada gel lüfer daha çok burada.saygılar...Seerf
Oralara geliyor ve sizlerle beraber olacağım için çok keyifliyim. Sağolasın abicim.

Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler Ercan abicim. Her yerde her şekildeAlkisSeerfSeerf
Sağolasın abicim İzmir'e dönünce artık bir tur atalım

LeVrEkCi yazdı:geliyor ozanım geliyor,bi akşam toplanalımda istanbulun lüferlerini toplasın ercan abi,sonrada gider ereğlide levrek toplarız Seerf
Kardeşim benim sağolasın varolasın. Kısmetse yarın İstanbul'da olucam. Yalova'da çayımızı içip geçicez ve İnşallah oraya da 4-5 günlüğüne gidicem.
İstanbul programlarının Kaptanı76 sensin76 ben sizlere uymaya çalışıcam.
Bul
BALIK and OZAN yazdı:waww hoşgelsin inşallah çok sevindim..inşallah bir fırsat olur abimle balık tutarız..ereğliye gidecez zatende boğazda olta attıralım abime..havalar çok kötü olmaz inşallah o zaman..
Boğazda da denemkte hiç mahzuru yok. Yeter ki beraber olalım abisi. Sağolasın

nihatkr yazdı:Ercan abi facebookt anda yazdıgım gibi. Bugun ada civarinda sadece canli zargana veya istavrite lufer vardi. Havada baya bir bozunca balik hic olmadi.

Lüfer Mudanyaya inmis demekki artik marmaradan cikiyor. Ellerine saglik. Simdide ben imrendim sana valla.

Yarın bagaza gidiyorum tekneyle, zoka, çinekop çaparisi, uzun olta o an ne gerekiyorsa deneyeceğim. Ama benim duyguğum lüfer falan yok sarıkanat ve çinekop cok.
Abim kısmette ne varsa ona çalışırız Gulumse. Önemli olan bir muhabbeti paylaşmak ve yaşamdan bir günü heybeye atıp keyifle taşımak olacaktır.

tahsinmersin yazdı:Ercan abim,piyango gibisin,heran bizede çıkabilirsin.Happy
maşallah abi çok hızlısın.her an türkiyenin bir köşesinden çıkabilirsin.
doğruya doğru bu mevsimde İstanbulda olupta lüfer tutmamak olmazdı.
sende gereğini yapmışsın zaten.
ellerine sağlık abicim.görüşmek üzere.
Tahsinnnn kardeşim. Sağolasın. Doğrusu niyetim bu kış sezonunda bulduğum hemen her fırsatı deniz dostları ve balık aşıklarıyla paylaşarak keyiflenmek. İnşallah görüşücez abicim
Bul
Ercan abi tebrikler lüferi denk getirmişsin tebrikler keşke hava kaçak yapmasaydı daha güzel olacaktı
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
nihatkr yazdı:Ercan abi facebookt anda yazdıgım gibi. Bugun ada civarinda sadece canli zargana veya istavrite lufer vardi. Havada baya bir bozunca balik hic olmadi.

Sevgili Nihat Abi , Lüfer`ler mudanyada uzunca bir süredir vardı gemlik ve çoban kaya mevkinde indir bindir 2 köstekli takımlarla çokca alınıyor özelliklede kofana bekleyen ustalarımız canlı gümüş ile kolları uzayana kadar bekliyorlar 3-4 adet alanı gördüm 50cm üzerinde kofanaları ben uzunca süredir takım kestirmemiştim gecen günkü gece avımızda kestirdim baya iri bir lüferdi

müsadenle son olarakta şunu belirtmek isterim 4-5 gün sonra zoka ile harika balıklar alınacak gibi geliyor bana
Bul
Ercan abi..tedbir tedbirdir..
yazdigin cok dogru aman Allah muhafaza..Affet
bir dahakine kofanalisina insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16/10/2016 Haftasonu akşam sarıkanat - lüfer avım uerol67 15 1,061 24-10-2016, 21:16
Son Yorum: YaKaMoZ
  Pazar Lüfer Avı nihatkr 31 2,278 30-09-2016, 21:06
Son Yorum: BALIK and OZAN
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,865 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  03-05-07/10/2014 Lüfer Kırlangıç nihatkr 18 2,803 15-10-2014, 15:08
Son Yorum: MaVrUşGiL
  20-21/09/2014 lüfer avı nihatkr 22 3,576 24-09-2014, 16:59
Son Yorum: meteor
  13-09-2014 Lüfer Kırlangıç nihatkr 17 2,893 19-09-2014, 17:20
Son Yorum: doktor
  19-10-2013 Lüfer Avı nihatkr 18 2,914 28-11-2013, 17:58