Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fırtına ve yağmur öncesi,3 saatlik sabah suyu
yycolak yazdı:her şey birbirinden güzel olmuş isak beycim.önce anlatım ve fotolar.peşinden video.... kadayıfın kaymağı gibi olmuş.ellerinize sağlık.balıklar çeşitli ve iyi boylarda.afiyet şeker olsun.ekip desen muhteşem.sohpet şakalaşma hepsi bir arada.çok teşekkürler.76
Sevgili Yalçın bey, aman deyim dilimi ısırıyorum.Ekip on numara.Birbirini yıllardan beri tanıyan gırgır şamata bir ekip. Hele Erdal kardeşim sağolsun durur durur bir şeyler yumurtlar.Kimse kimseye alınmaz ve darılmaz.Velhasıl kısa ama öz bir av güncesi oldu.

Aslında
Cahit Acun yazdı:Çok keyif verici bir av olmuş.Raporda,balıklarda süper.Ne diyeyim..AlkisAlkisAlkis

Sevgili üstadım, canım ağabey im yorumun ve güzel sözlerin için sağolasın,varolasın.
tebrikler, havaya güvenemeyip bu hafta evde geçirdik, sizler ne güzel denizde balıktaymışsınız imrendim doğrusu, Siyirdim

güzel paylaşım için ayrıca teşekkür ederim. Seerf
Bul
ishak abi baştan sona o güzel anlatımınla sizlerle beraber anı yaşamış olduk.afiyet olsun,rastgele.Seerf
Bul
Avınız da paylaşımınızda harika olmuş. Hele dostlarla olunca tadına doyulmuyor. Tüm ekibe selam olsun76
Bul
bucalı yazdı:İshak abi tebrikler bu havada büyük cesaret.
Sevgili Barış, aşırı oynak havayı bende hiç sevmem.Çünkü bana dokunuyor ve miğdem allak bullak oluyor.
Ancak havanın böyle olacağını bilmiyorduk.Güya hava 1 yda 2 olacaktı.Hava tahmin siteleri tahmini öyle veriyordu.

Allahtan sağ salim gittik ve geldik.
Salih Reis yazdı:tebrikler, havaya güvenemeyip bu hafta evde geçirdik, sizler ne güzel denizde balıktaymışsınız imrendim doğrusu, Siyirdim

güzel paylaşım için ayrıca teşekkür ederim. Seerf

Sevgili Salih, inşallah tez zamanda gönlüne göre bir hava yakalayıp av yapman dileği ile rastgele kardeşim.
bu havalarda çıkmak her baba yiğidin harcı değil geçenlerde ben çıktım nasıl döndüm hiç hatırlamıyorum rastgele insllAlkis
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
İshak abi,
anlatımıyla ve tutulanlarıyla muhteşem AlkisSeerf bir konu.
Yaşananlarıyla, dostluğu paylaşımıyla paha biçilimez bir keyifi bizimle paylaşmışınız Seerf
çok teşekkür ederim Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
En kötü avların böyle neşeli ve zevkli geçsin İSHAK abi rastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:ishak abi baştan sona o güzel anlatımınla sizlerle beraber anı yaşamış olduk.afiyet olsun,rastgele.Seerf

ALTAYLI yazdı:Avınız da paylaşımınızda harika olmuş. Hele dostlarla olunca tadına doyulmuyor. Tüm ekibe selam olsun76

Sevgili Nihat ve Ercan, abi yaşanan tüm güzellikler paylaştıkça çoğalır.Her daim can dostlarımız ile birlikte daha nicelerini yaşamamız dileği ile cümlemize rastgele arkadaşlar.
SpinAvcısı yazdı:bu havalarda çıkmak her baba yiğidin harcı değil geçenlerde ben çıktım nasıl döndüm hiç hatırlamıyorum rastgele insllAlkis
Koray ım, nihayetinde bizler birer amatör balıkçıyız.Yani bu işi mecburiyetten veya ekmek parası kazanmak için yapmıyoruz.

İşte o yüzden , yakınlarımızı öksüz bırakmamak için önce can emniyeti kuralını hiç unutmadan hareket etmeliyiz.

Bizim çıktığımızda kuzey doğu/doğu yönlerden esen hava o kadar sert değildi.Gün içinde hava yön değiştirmeden önce mutlaka son kez ara ara rüzgar sağanağı yapar.İşte hava sağanak yapmaya başlıyınca da 3 saat geçmeden döndük. Akıllı olan da bu idi.

Hani bazı kişiler heyt be.Tam erkek havası.Tam benim havam.Ben bu tür havayı severim derler ya.Bana göre bu tam bir cahillik.

Velhasıl, canımızın kıymeti hiç bir şeyden değerli olamaz.
MaVrUşGiL yazdı:İshak abi,
anlatımıyla ve tutulanlarıyla muhteşem AlkisSeerf bir konu.
Yaşananlarıyla, dostluğu paylaşımıyla paha biçilimez bir keyifi bizimle paylaşmışınız Seerf
çok teşekkür ederim Alkis

Serkan'ım, biz ihtiyarların ortamını sevdiğin için teşekkürler.[Resim: kahve.gif]
Muhabbet ve paylaşım esnasında sürc ü lisan etmiş isek af ola...

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  akşam suyu lidaki bucalıfikret 8 724 19-09-2016, 11:52
Son Yorum: rusan
  akşam suyu istavrit yalova tatar 13 1,495 29-06-2016, 11:35
Son Yorum: Lakerda
  Baba oğul sabah suyu maceratorr 0 856 30-04-2016, 14:07
Son Yorum: maceratorr
  03-11-2013 Akşam Suyu nihatkr 25 3,475 10-11-2013, 10:26
Son Yorum: orhanekmekci
  Marmara Adası Akşam Suyu 3 - Sezon Finali :) xfisher 25 4,164 21-06-2013, 21:15
Son Yorum: xfisher
  Yağmur yağmasaydı:) dodidodi 12 2,026 21-05-2013, 21:41
Son Yorum: ALTAYLI
  Boğazda Sabah İstavriti dagistan 36 4,539 23-09-2012, 21:43
Son Yorum: dagistan
  01-9-2012 Bu sabah maltepe sahil caner1405 4 1,765 01-09-2012, 22:53
Son Yorum: caner1405
  sabah suyu 2,8 kg lüferci1907 30 5,433 05-06-2011, 16:47
Son Yorum: ANTALYALI07
  YaĞmur altinda İstavrİt srkan_ak 5 2,200 20-12-2010, 18:08
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü: