Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Engelli onuru
Sevgili Ercan abicim,
Geçen gün engelliler gününde açtığım konuda dediğim gibi;

"Bunu kuru kuruya kutlama şeklinde değil, gerektiğinde "taleplerimizle, yardımlarımızla, vs etkinliklerde aktif rol oynayarak" da etkinleştirmeliyiz.

Bugün sağlıklı olabilirsiniz, yarın için siz de bir engelli adayısınız!!!"

İşte sen bunu aktif rol oynayarak yapmışsın.
Seni cân-ı gönülden tebrik ederim. Büyüksün...AlkisAlkisAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
engelli dostlar adına teşekkürler ağabey fazlası ile hak eetmişsin..
AlkisAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
her yerde her zaman yardıma desteğe hazırsın,harikasın.gönülden kutluyorum,arslansın,abim benim.Sefiom
Bul
Tebrikler Ercan abi AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
Tebrikler ERCAN abi çok güzel bir organizasyona destek olmuşsun ellerine saglık...AlkisAlkisAlkis
Bul
Tebrikler Ercan abi benimde bir engelli kardeşim var bunun nekadar zor olduğunu çok iyi biliyorum katkıda bulunduğun için teşekkürler abi
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Ercan abi yaptığın hayırlı iş için seni yürekten kutlarım.AlkisAlkisAlkis
Bizlerle paylaştığın için de çok teşekkürler abicim... GulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Ercan abicim engelliler adına bu yapmış olduğun destek için seni bende kutluyorum, Tebrikler..AlkisAlkisAlkis
Canım kardeşim sağolasın elimden geldiğince birşeyler yaptım ama mesele sana bana kalmadan halledilmesi gereken o kadar çok sorunları var kiSnifsinf

Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Ercan abicim,
Geçen gün engelliler gününde açtığım konuda dediğim gibi;

"Bunu kuru kuruya kutlama şeklinde değil, gerektiğinde "taleplerimizle, yardımlarımızla, vs etkinliklerde aktif rol oynayarak" da etkinleştirmeliyiz.

Bugün sağlıklı olabilirsiniz, yarın için siz de bir engelli adayısınız!!!"

İşte sen bunu aktif rol oynayarak yapmışsın.
Seni cân-ı gönülden tebrik ederim. Büyüksün...Alkis
Abim benim, ne kadar doğru noktalara değinmişsin. Yaşayan ve çeken bilir

araphüso26 yazdı:engelli dostlar adına teşekkürler ağabey fazlası ile hak eetmişsin..
Alkis
Sağolasın abicim derdim plaket olabilir miSnifsinf Aradıkları anda koşturdum. Keşke sana bana kalmadan sorunlar çözülse. Emin ol ki didinmem ondandır. Bizlerin yaptığı ne ki koskoca denizde tek bir damla. O insanlar sinemaya bile girmekte zorluk çekerken 40 adet değil 40.000 adet elektrikli sandalye alsak ne olur
Bul
yycolak yazdı:her yerde her zaman yardıma desteğe hazırsın,harikasın.gönülden kutluyorum,arslansın,abim benim.Sefiom
Sağolasın abim sen beni yakından tanıyansın aynen yani gönülden

rusan yazdı:Tebrikler Ercan abi AlkisAlkis
Sağolasın abicim

YaKaMoZ yazdı:Tebrikler ERCAN abi çok güzel bir organizasyona destek olmuşsun ellerine saglık...Alkis
Elimizden geldiğince abisi. Keşke bizlere gerek kalmasa

Cihan Deniz yazdı:Tebrikler Ercan abi benimde bir engelli kardeşim var bunun nekadar zor olduğunu çok iyi biliyorum katkıda bulunduğun için teşekkürler abi
Canım kardeşim yaşayan bilir durumuyla karşı karşyasnız. Diğer mesajlarımda olduğu gibi yine tekrarlıyorum. Mesele ekonomik olmaktan çok daha ötede ve onlarca sorun var. Öncelikle devlette

[quote=ufuktan26]Ercan abi yaptığın hayırlı iş için seni yürekten kutlarım.Alkis:alkis
Bizlerle paylaştığın için de çok teşekkürler abicim...
Tüm tanıyanlarımla ve ulaşabileceğim her noktaya temas etmemmiz gerekiyor Baby Çünkü sorunları o kadar büyük ki nasıl anlatsakSnifsinf Ayrca ve maalesef suistimale çok uğruyorlar
Bul
Sana her şey yakışır.Sonuna kadar haketmişsin.Seninle iftihar ediyoruz.AlkisAlkisAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi