Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Koraycım ne diyon sen ya.
bomba gibisin maşallah,bi patlada şu balıkları görelim,bu kış balığa hasret kaldık.
değişik olan bu yöntemleri merakla bekliyoruz.
hadi rast gele.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Koray ilgiyle bekleyeceğiz. Kolaylıklar dilerim
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
koray sabırsızlıkla bekliyoruz.rast gele.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Hayırlısıyla, sağlıcakla rastgele. çok gizemli geldin ama hoşgeldin.
Yorumları: 368
Konuları: 22
herkeze selam olsun Levrek sezonuda eli kulağında açılmak üzeredir.çandarlı aliağa karaburun yenilimanda levrek yüzünü gösterdi yatık havada 3er 5er parça aldım her yerden körfezde başlaması için nisanı beklıyoruz spinciler çalışmaya başlasınlar antreman çok önemli sayın abılerım ve kardeslerm ayrıca barıs abim sizleri seviyorum spinde kullanıcağınız suni yem öncelikli bu aylarda fakebaits 11 cm (maria)floating olsun parakende fiyatı ise 25 tldir ucuz ve herzmaan iş yapar ayrıca aynı yemın 7 gr olanını nısan sonunda deneyınız sargoz levrek melanurya için saygılar iyi aksamlar
)
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
SpinAvcısı yazdı:herkeze selam olsun Levrek sezonuda eli kulağında açılmak üzeredir.çandarlı aliağa karaburun yenilimanda levrek yüzünü gösterdi yatık havada 3er 5er parça aldım her yerden körfezde başlaması için nisanı beklıyoruz spinciler çalışmaya başlasınlar antreman çok önemli sayın abılerım ve kardeslerm ayrıca barıs abim sizleri seviyorum spinde kullanıcağınız suni yem öncelikli bu aylarda fakebaits 11 cm (maria)floating olsun parakende fiyatı ise 25 tldir ucuz ve herzmaan iş yapar ayrıca aynı yemın 7 gr olanını nısan sonunda deneyınız sargoz levrek melanurya için saygılar iyi aksamlar
)
Bomba gibiyim kardeşim antreman yapıyorum. Bu işide kıvıracağıma eminim

Yeterki levrekler gelsin.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bucalı yazdı:Bomba gibiyim kardeşim antreman yapıyorum. Bu işide kıvıracağıma eminim
Yeterki levrekler gelsin.
barış abi artışa geçtiğimde seni arıcam ve senin bana bahsettiğin dalış için çok sağlam meralar buldum yakında grşmek uzere
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
SpinAvcısı yazdı:barış abi artışa geçtiğimde seni arıcam ve senin bana bahsettiğin dalış için çok sağlam meralar buldum yakında grşmek uzere
Havalar düzelsin kaçalım.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bucalı yazdı:Havalar düzelsin kaçalım.
tamam öyle yaparız
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Koray, yazdıklarınla beni heyecanlandırdın.. takipteyim
bir tutkudur balık tutmak..