Yorumları: 7
Konuları: 2
Murat bey yorumlar için teşekkürler çarşamba günü izinliyim hemde maaşım yatıcak aksilik olmazsa sizde müsait olursanız hem sizinle tanışmak isterim hemde nacizane fikirlerinizide öğrenmek isterim. İlk hevesle normalden daha iyi bir olta takımı düşünmüştüm fakat sonradan dedim ya yapamazsam kıvıramazsam bu işi ya bozarsam ya kırarsam vs. kendime güvenemedim o yüzden uygun fiyatlı bişiler bakmayı planlıyorum
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
emre aramıza hoşgeldin,amatör balıkcılığa başlaman çok güzel bence,boş zamanlarında sahile inip biraz olta atıp stres atmak,gerçekten çok güzel bir uğraş.hele işi kapıp balıkta yakalamaya başlayınca işye o zaman tadından yenmez

malzeme seçimine gelince;
3.50 metre 1 kamış,geniş kafalı bir makine (surf makine) ve 0.35mm misine den oluşan bir takım sana başlangıç için yeter,marka model konusuna girmeye gerek yok,marka seçiminin sonu yok

bu katım ortalama 70-80 tl ye mal edebilirsin.ve kıyıdan atıp beklemeli avlarda sana yeterli,eğer daha ayrıntılı bilgiye ihtiyacın olursa,biz burdayız,tekrar hoşgeldin,sana şimdiden rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 247
Konuları: 14
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz ağbi ben size okuma marka almanızı öneririm kamış ve motorunuzu
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU