06-04-2013, 22:30
Okuma distance surf makine alıp da aynı sıkıntıyı yaşayanlar vardı. Bence bu modelin genelinde bir sıkıntı var.
Sazanları özledim...
makinem çekerken tutukluk yapıyor
|
06-04-2013, 22:30
Okuma distance surf makine alıp da aynı sıkıntıyı yaşayanlar vardı. Bence bu modelin genelinde bir sıkıntı var.
Sazanları özledim...
07-04-2013, 01:54
sıfır makinanın arızası olmaz arızası olursa değiştirmek zorunda olmalıki güven kazanabilsin 1-2 haftalık makina bozuluyorsa bu fabrikasyon hatası oldugunu gosterirki dogru bir sekılde kullanıldıysa.okumadan kesinlikle tamir talebinde bulunma bence ürünün iadesini veya sıfırını talep et dediğim gibi sedat yabancı sitesindeki ürün garantisi bilgisini oku
neyse sedar bir balık kaçırdı meramızda kamışı alıp goturuyordu az kalsın ![]()
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
07-04-2013, 15:20
mutlaka yenisiyle değiştirmeleri gerek sedatcım.
satın aldığın yere götürmelisin. ![]()
07-04-2013, 16:44
sedat makinayı aldığın yere götür.
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
07-04-2013, 17:18
Makineyi aldığınız yer yardımcı olmaz ise direk Cengiz balıkçılıkla irtibata geçin.
Kesin yardımcı olacaklardır.Sazan avın da 7 senedir Okuma epix pro 65 kullanıyorum.Bu güne kadar hiç arızasıyla karşılaşmadım.Okuma güzeldir. ![]()
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
08-04-2013, 17:34
cevapları ile yardım eden herkese çok teşekkür ederim . oltayı cengiz balıkçılığa göndericem .
09-04-2013, 08:35
yeni bir makina bu şekilde arıza verdiyse bence fabrika hatasından dolayıdır,ve değişimi gerekebilir.inşallah sorunu çözerler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
09-04-2013, 13:27
Cengiz balıkçılıkla Önce telefonla irtibata geçin sıkıntıyı iletin....Orada EMRE bey var her konuda sonuna dek yardımcı...Kendilerinin sorununuzu çözeceklerinden kesinlikle eminim....Reklam gibi olacak ama Gerçekten sağlam esnaf karakterine sahip insanlar.....İthalatçısı oldukları Okuma Markasının arkasındalar....
Rastgele...
09-04-2013, 16:21
rusan yazdı:Okuma distance surf makine alıp da aynı sıkıntıyı yaşayanlar vardı. Bence bu modelin genelinde bir sıkıntı var. onedenle EL oltasını tek geçerim ![]() ![]()
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
10-04-2013, 04:16
FuRkAn * yazdı:Sanırım atma telindeki misina klavuz rulmanında sıkıntı var. Okuma markası cengiz balıkcığın sorumluluğunda eğer düzelmezse oraya götürün soru çözerler. Klavuz rulman paslanmış olabilir makinayı suyun altında temizlemenin yanında o rulmanıda vidayı gevşetip yağlamak gerekiyor tecrubeyle sabit aynı olay başıma gelmişti sağolsunlar götürdüm hemen değiştirdiler
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
suni yemler ne kadar iş yapıyor | kurusogan | 4 | 3,001 |
10-06-2010, 23:14 Son Yorum: thunderbolt |