Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tahsin'in satın aldığı yat ı GOOFY 4
Hayırlı uğurlu olsun Tahsin abi, Allah kazasız belasız bol balıklı avlarda kullanmayı nasip etsinGulumse
Sazanları özledim...
Bul
Kazasız belasız, bol bereketli avlarda kullanman dileğiyle hayırlı olsun tahsin..
Bul
--------------------------------------------------------------------------------

hayırlı olsun tahsin kardeşim Allah gönlüne göre versin,kazasız belasız keyifli avların olsun,rastgele sen herşeye layıksın.
Bul
LeVrEkCi yazdı:hayırlı olsun tahsin abi,kazasız belasız keyifli avların olsun,rastgele Alkis

rusan yazdı:Hayırlı uğurlu olsun Tahsin abi, Allah kazasız belasız bol balıklı avlarda kullanmayı nasip etsinGulumse

Lakerda yazdı:Kazasız belasız, bol bereketli avlarda kullanman dileğiyle hayırlı olsun tahsin..
sağolun,varolun arkadaşlar.güzel temennileriniz için teşekkür ederim.
inşallah yarından sonra bir balık yaparım.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
BABUÇ yazdı:--------------------------------------------------------------------------------

hayırlı olsun tahsin kardeşim Allah gönlüne göre versin,kazasız belasız keyifli avların olsun,rastgele sen herşeye layıksın.

sağol Fahrettin baba,ellerinden öperim.allah senden razı olsun.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tahsin abi, senin kadar olmasada çok sevindim Smile çünki bizler balıkçılıkla ilgili şeylere sahip olunca çocuklar gibi seviniriz (şahsen ben öyleyim )

Bence başlığı yanlış atmışsın bana göre yatdan öte kotra bu Alkis maşallah Seerf

Umarım en kısa zamanda keyfini çıkarmaya başlarsın ve boy boy trofeleri güverteye dizer ve resimlerini bize sergilersin AlkisSeerf

Allah ımdan kazasız belasız bir şekilde keyfini çıkarmanı dilerim. AlkisSeerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
öncelikle hayırlı ugurlu olsun abi allah saglıklı huzurlu günlerde bol bereketli avlarda keyifli zamanlarda kullanmayı nasip etsin. ben aranıza yeni katıldım umarım siz üstadlardan tecrübe kazanırım bu balıkcılık tutkusuna yeni tutuldum yaklasık 5 aydır fırsat buldukca balık tutmaya çalışıyorum ama daha tatminkar bir av yapamadım antalya kemerde yaşıyorum. abartısız kemer sahilinde denemedik yer bırakmadım.Siyirdimtık yok abi Gulumse tecrübelerinizden faydalanmak isterim herkese selam ve saygılar...
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Tahsin abi, senin kadar olmasada çok sevindim Smile çünki bizler balıkçılıkla ilgili şeylere sahip olunca çocuklar gibi seviniriz (şahsen ben öyleyim )

Bence başlığı yanlış atmışsın bana göre yatdan öte kotra bu Alkis maşallah Seerf

Umarım en kısa zamanda keyfini çıkarmaya başlarsın ve boy boy trofeleri güverteye dizer ve resimlerini bize sergilersin AlkisSeerf

Allah ımdan kazasız belasız bir şekilde keyfini çıkarmanı dilerim. AlkisSeerf

canım kardeşim,başlık doğru.o bir yat.çünkü limanda yat ıyo.3 haftadır fırsat kolluyom şöyle bir açılayım diye fırtınadan fırsat bulamadım.görmeden aldığım teknemi görmeye 2 defa gittim.ilkinde foto çekmeyi unutmuştum.son seferdeyse görüntüsünü aldım.yani bildiğin gibi ben burda o orda yatıyoHehe
güzel niyetlerin için teşekkür ederim.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinim hayırlı olsun kazasız belasız iyi avlarda kullan. AffetAlkisAlkis
Bul
muratkahraman yazdı:öncelikle hayırlı ugurlu olsun abi allah saglıklı huzurlu günlerde bol bereketli avlarda keyifli zamanlarda kullanmayı nasip etsin. ben aranıza yeni katıldım umarım siz üstadlardan tecrübe kazanırım bu balıkcılık tutkusuna yeni tutuldum yaklasık 5 aydır fırsat buldukca balık tutmaya çalışıyorum ama daha tatminkar bir av yapamadım antalya kemerde yaşıyorum. abartısız kemer sahilinde denemedik yer bırakmadım.Siyirdimtık yok abi Gulumse tecrübelerinizden faydalanmak isterim herkese selam ve saygılar...

Aramıza hoşgeldin Murat.temennilerin için teşekkür ederim.
Antalyadan çok iyi üyelerimiz var.av yerleri konusunda yardımcı olurlar.
diğer bilgileride formumuzdan öğrenebilirsin.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi