20-05-2013, 23:12
Hayırlı uğurlu olsun Tahsin abi, Allah kazasız belasız bol balıklı avlarda kullanmayı nasip etsin

Sazanları özledim...
tahsin'in satın aldığı yat ı GOOFY 4
|
20-05-2013, 23:12
Hayırlı uğurlu olsun Tahsin abi, Allah kazasız belasız bol balıklı avlarda kullanmayı nasip etsin
![]()
Sazanları özledim...
20-05-2013, 23:13
Kazasız belasız, bol bereketli avlarda kullanman dileğiyle hayırlı olsun tahsin..
20-05-2013, 23:29
--------------------------------------------------------------------------------
hayırlı olsun tahsin kardeşim Allah gönlüne göre versin,kazasız belasız keyifli avların olsun,rastgele sen herşeye layıksın.
20-05-2013, 23:31
LeVrEkCi yazdı:hayırlı olsun tahsin abi,kazasız belasız keyifli avların olsun,rastgele rusan yazdı:Hayırlı uğurlu olsun Tahsin abi, Allah kazasız belasız bol balıklı avlarda kullanmayı nasip etsin Lakerda yazdı:Kazasız belasız, bol bereketli avlarda kullanman dileğiyle hayırlı olsun tahsin..sağolun,varolun arkadaşlar.güzel temennileriniz için teşekkür ederim. inşallah yarından sonra bir balık yaparım.
20-05-2013, 23:33
BABUÇ yazdı:-------------------------------------------------------------------------------- sağol Fahrettin baba,ellerinden öperim.allah senden razı olsun.
20-05-2013, 23:52
Tahsin abi, senin kadar olmasada çok sevindim
![]() Bence başlığı yanlış atmışsın bana göre yatdan öte kotra bu ![]() ![]() Umarım en kısa zamanda keyfini çıkarmaya başlarsın ve boy boy trofeleri güverteye dizer ve resimlerini bize sergilersin ![]() ![]() Allah ımdan kazasız belasız bir şekilde keyfini çıkarmanı dilerim. ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
21-05-2013, 00:03
öncelikle hayırlı ugurlu olsun abi allah saglıklı huzurlu günlerde bol bereketli avlarda keyifli zamanlarda kullanmayı nasip etsin. ben aranıza yeni katıldım umarım siz üstadlardan tecrübe kazanırım bu balıkcılık tutkusuna yeni tutuldum yaklasık 5 aydır fırsat buldukca balık tutmaya çalışıyorum ama daha tatminkar bir av yapamadım antalya kemerde yaşıyorum. abartısız kemer sahilinde denemedik yer bırakmadım.
![]() ![]()
21-05-2013, 00:12
MaVrUşGiL yazdı:Tahsin abi, senin kadar olmasada çok sevindim canım kardeşim,başlık doğru.o bir yat.çünkü limanda yat ıyo.3 haftadır fırsat kolluyom şöyle bir açılayım diye fırtınadan fırsat bulamadım.görmeden aldığım teknemi görmeye 2 defa gittim.ilkinde foto çekmeyi unutmuştum.son seferdeyse görüntüsünü aldım.yani bildiğin gibi ben burda o orda yatıyo ![]() güzel niyetlerin için teşekkür ederim.
21-05-2013, 00:18
tahsinim hayırlı olsun kazasız belasız iyi avlarda kullan.
![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
21-05-2013, 00:18
muratkahraman yazdı:öncelikle hayırlı ugurlu olsun abi allah saglıklı huzurlu günlerde bol bereketli avlarda keyifli zamanlarda kullanmayı nasip etsin. ben aranıza yeni katıldım umarım siz üstadlardan tecrübe kazanırım bu balıkcılık tutkusuna yeni tutuldum yaklasık 5 aydır fırsat buldukca balık tutmaya çalışıyorum ama daha tatminkar bir av yapamadım antalya kemerde yaşıyorum. abartısız kemer sahilinde denemedik yer bırakmadım. Aramıza hoşgeldin Murat.temennilerin için teşekkür ederim. Antalyadan çok iyi üyelerimiz var.av yerleri konusunda yardımcı olurlar. diğer bilgileride formumuzdan öğrenebilirsin. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|