Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baklava üstü pembe/beyaz dondurma ...)
İshak abi çok güzel anlatım tebrikler abi.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
yazıdaki anlatım bir yana videonun belgesel tadındaki görüntüleriyle mükemmel bir avdı İshak abi, elinize sağlık ,afiyetle abiAlkisSeerf
Bul
Çok güzel ve keyifli bir av olmuş İshak abi, tüm ekibe tebrikler AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
2 gün av yapmışsın bir gün sonra 3.ye gidiyon,ne kurt varmış sendede.ama hava papia olmasaydı zor giderdin Siyirdim balıkçının her zaman bir mazereti var.
maşallah hepsi pembe.ellerine sağlık.her daim avın bol olsun.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
bucalı yazdı:İshak abi çok güzel anlatım tebrikler abi.

Sevgili Barış, tez zamanda daha güzelinin sana ve dostlarına denk gelmesi dileği ile rastgele...
tedirgin SaZaN yazdı:yazıdaki anlatım bir yana videonun belgesel tadındaki görüntüleriyle mükemmel bir avdı İshak abi, elinize sağlık ,afiyetle abiAlkisSeerf

Sevgili Ömer, dost meclisinde geçen her av emin ol çok güzel.
rusan yazdı:Çok güzel ve keyifli bir av olmuş İshak abi, tüm ekibe tebrikler AlkisAlkis

Sevgili dostum, dahasının cümlemize denk gelmesi dileği ile yorumun için teşekkürler.Smile
tahsinmersin yazdı:2 gün av yapmışsın bir gün sonra 3.ye gidiyon,ne kurt varmış sendede.ama hava papia olmasaydı zor giderdin Siyirdim balıkçının her zaman bir mazereti var.
maşallah hepsi pembe.ellerine sağlık.her daim avın bol olsun.Gulumse

ŞişşşttttDur be Tahsin nazar değdireceksin kardeşine.Eh bazen derin sessizlik oluyor..Bazen de arka arkaya denk geldiği de oluyor işte...Smile

Sevgili kardeşim tesbitin çok güzel papia havayı çok ama çok severim.İlle velakin HAMLIK HAD SAFHAYA VARINCA bazen ne hava ne de civa dinlemediğimiz de olmuyor değil hani.

Mesela bir kaç sene evvel gititğim bir tekne avı aklıma geldi.Şimdi uzun süre sonra tekrar baktığımda Allah bizilere aklı fikir vesin demeden duramadım...[Resim: siyirdim.gif]
Allah ım ne havaydı beah....[Resim: nayirolamaz.gif]

[DM]/xmktsb_balik-avi-videosu-0023-ishak-ballica_sport#.UeA4C_n0GgI[/DM]
ishak BALLICA yazdı:ŞişşşttttDur be Tahsin nazar değdireceksin kardeşine.Eh bazen derin sessizlik oluyor..Bazen de arka arkaya denk geldiği de oluyor işte...Smile

Sevgili kardeşim tesbitin çok güzel papia havayı çok ama çok severim.İlle velakin HAMLIK HAD SAFHAYA VARINCA bazen ne hava ne de civa dinlemediğimiz de olmuyor değil hani.

Mesela bir kaç sene evvel gititğim bir tekne avı aklıma geldi.Şimdi uzun süre sonra tekrar baktığımda Allah bizilere aklı fikir vesin demeden duramadım...[Resim: siyirdim.gif]
Allah ım ne havaydı beah....[Resim: nayirolamaz.gif]

[DM]/xmktsb_balik-avi-videosu-0023-ishak-ballica_sport#.UeA4C_n0GgI[/DM]
ishak akşam hava yatmış şansınıza.AlkisAlkis
Bul
yahu başlığa bakınca, ben yemek tarifi zannedip bakmamıştım kaç gündür.
meğer neler kaçırmışım.
elinize yüreğinize sağlık,
ekip ve av çok güzelmiş, anlatımda. Alkis
her daim rasgelsin.
(o o)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  salı günü akşam üstü istavritleri balıkçı_ 17 3,162 26-10-2008, 00:26
Son Yorum: bucalıfikret
  24 -08-007 akşam üstü yalova tatar 20 3,487 27-08-2007, 20:27
Son Yorum: GURHAN