Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuşadası'nda Aklahos (Grida) Avı 12.7 kg
orhanekmekci yazdı:AlkisTebrikler Burak bey her amatör balıkçının hayali olan avlardan birini başarmışsınızGulumse kutlarımAlkisdevamını dilerim.Rasgele.

Orhan Bey hakikaten tutmayı hayal ettiğim balıklardan biriydi.Yorumunuz için teşekkür ederim.Sevgi ve saygılar.
Bul
Tebrikler BURAK abi guzel bir av olmus tebrikler paylasiminlada bizi mutlu ettin...
Bul
Türk Balıkçılık tarihinin en büyük ustalarından birine yani kardeşime bu av yakışırdı zaten.Bu ava şapka çıkarılır ama ben öncelikle ustaların ustası kardeşime şapka çıkarıyorum.Bu avda çok çok emeği olan Hayri kardeşimide candan kutluyorum.Çok mutlu oldum.Avlarınızın devamını diliyorum.Sağlıcakla kalın.Kucak dolusu sevgiler.. AlkisAlkisAlkis
Bul
Herkesin hayallerini süsleyecek kadar güzel bir balık yakalamışsın Burak abiAlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
Burak abicim şapka çıkartıyorum, çok güzel bir av ve aynı zamanda çok güzel bir paylaşım Alkis Alkis Alkis
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
bucalı yazdı:Burak abi anlatım ve av süper tebrikler harkasınız.

Sevgili Barış teşekkür ederim. Selam ve sevgiler.
Bul
fish or die yazdı:burak abi emeğinize sağlık raporda av da çok keyifli ve heyecan verici, daha güzel ve keyifli avlara inşallah Seerf

Sevgili Murat beğendiğin için memnun oldum. Daha iyilerinin sana da rast gelmesini dilerim. Sağlıcakla kal.
Bul
YaKaMoZ yazdı:Tebrikler BURAK abi guzel bir av olmus tebrikler paylasiminlada bizi mutlu ettin...

Sevgili Murat çok teşekkür ederim. Selam ve sevgiler.
Bul
Cahit Acun yazdı:Türk Balıkçılık tarihinin en büyük ustalarından birine yani kardeşime bu av yakışırdı zaten.Bu ava şapka çıkarılır ama ben öncelikle ustaların ustası kardeşime şapka çıkarıyorum.Bu avda çok çok emeği olan Hayri kardeşimide candan kutluyorum.Çok mutlu oldum.Avlarınızın devamını diliyorum.Sağlıcakla kalın.Kucak dolusu sevgiler.. AlkisAlkisAlkis

Canım kardeşim hakkımdaki nazik ve övgü dolu sözler ile düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Ne de olsa bu günlere gelinceye kadar hep" birlikte yürüdük bu yolları" Her zamanki katkı ve desteğin için teşekkür ederim. İyi ki varsın kardeşim. Sevgilerimle.
Bul
rusan yazdı:Herkesin hayallerini süsleyecek kadar güzel bir balık yakalamışsın Burak abiAlkisAlkis

Rusan kardeşim teşekkür ederim. Selam ve sevgiler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kuşadası’nda 15 Gün Burak Karadeniz 46 9,072 20-06-2011, 12:53
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi