Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torik
cahit abi eline emeğine sağlık bu karakışta içimizi ısıttın tebrikler avın bereketli olmuş rast gele.AlkisSeerf
Bul
rusan yazdı:Tebrikler Cahit abi, kim bilir ne kadar zevkli olmuştur o torikleri kıyıya almak ve gerçekten büyük ustalık gerektiren bir av. Tüm ekibe tebrikler, verdiğin faydalı bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim AlkisAlkis

Ruşan,bu av bence zevkin doruk noktası.Allah'ım sana da nasip etsin.
Teşekkürler ediyorum,bana katıldığın için.
Bul
bucalıfikret yazdı:cahit abi eline emeğine sağlık bu karakışta içimizi ısıttın tebrikler avın bereketli olmuş rast gele.AlkisSeerf

Teşekkürler ediyorum,sevgili Fikret.Sağ ol.Herşey gönlünce olsun.Şansın bol olsun..
Bul
Cahit abi harika balıkçılık yine. Balıklar şahane. Anlatım on numara. Daha Bol balıklı avlar inşallah.

Ama soğuğa dikkat. Busene mikroplar evrim geçirmiş çok kolay yenilmiyor. Hasta olmayın inşallah.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
nihatkr yazdı:Cahit abi harika balıkçılık yine. Balıklar şahane. Anlatım on numara. Daha Bol balıklı avlar inşallah.

Ama soğuğa dikkat. Busene mikroplar evrim geçirmiş çok kolay yenilmiyor. Hasta olmayın inşallah.

Nihat,teşekkürler ediyorum.Aralık,Ocak ayları ve daha sonrasında Torik avlarım,hava elverdiği müddetçe devam edecek.İyi avlar yapacağımı tahmin ediyorum.Kendine iyi bak.Sevgiler..
Bul
Kardeşim çabalarınızı karşılığını almanıza çok sevindim. Torikler bayağı güzelmiş, canı gönülden kutlarım. Sevgilerimle.
Bul
tüüüh yazık oldu amatörleree.bu kadar soğuk havada balık alınırsa amatörler gene her türlü havada avlanıcak demek kiGulumseyetmezmiş gibi birde engebeli arazileri,kayalıkları takım, taklavatlarla yürüyerek aşmak hemde bu yaşta bunlara karşı gelmek gibide kötü bir örnek sergilemek.bende sizi iyi bilirdim.sizlerin hayranı olanlar sizin gibi olmak için 2 kat efor sarfetmeyi hedef aldığında -10 derecede ağrı dağında balık ararlar.Happy
güzel abimin elleri kadar ayaklarınada sağlık.her şeye değicek bir av olmuş.sana ve arkadaşlarına saygılarımı sunarım.zahmetsiz avların olsun.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tebrikler cahit abi süper av olmuşAlkisAlkis
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Kardeşim çabalarınızı karşılığını almanıza çok sevindim. Torikler bayağı güzelmiş, canı gönülden kutlarım. Sevgilerimle.

Kardeşim,teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Kısa zamanda yine eskisi gibi birlikte avlarımız başlayacak,kısmetse.Sağlıcakla kal..
Bul
tahsinmersin yazdı:tüüüh yazık oldu amatörleree.bu kadar soğuk havada balık alınırsa amatörler gene her türlü havada avlanıcak demek kiGulumseyetmezmiş gibi birde engebeli arazileri,kayalıkları takım, taklavatlarla yürüyerek aşmak hemde bu yaşta bunlara karşı gelmek gibide kötü bir örnek sergilemek.bende sizi iyi bilirdim.sizlerin hayranı olanlar sizin gibi olmak için 2 kat efor sarfetmeyi hedef aldığında -10 derecede ağrı dağında balık ararlar.Happy
güzel abimin elleri kadar ayaklarınada sağlık.her şeye değicek bir av olmuş.sana ve arkadaşlarına saygılarımı sunarım.zahmetsiz avların olsun.Gulumse

Tahsin,çok teşekkürler ediyorum ve her istediğinin gönlünce olmasını diliyorum.İğnen keskin,balığın bol olsun.Sağlıcakla kal..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  The fastest in the sea...torik Cahit Acun 25 4,018 25-12-2013, 11:27
Son Yorum: Cahit Acun
  At-çek ile Torik avım Cahit Acun 81 18,294 11-01-2012, 20:01
Son Yorum: Cahit Acun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi