Yorumları: 16,711
Konuları: 238
cahit abi eline emeğine sağlık bu karakışta içimizi ısıttın tebrikler avın bereketli olmuş rast gele.
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
rusan yazdı:Tebrikler Cahit abi, kim bilir ne kadar zevkli olmuştur o torikleri kıyıya almak ve gerçekten büyük ustalık gerektiren bir av. Tüm ekibe tebrikler, verdiğin faydalı bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim 

Ruşan,bu av bence zevkin doruk noktası.Allah'ım sana da nasip etsin.
Teşekkürler ediyorum,bana katıldığın için.
bucalıfikret yazdı:cahit abi eline emeğine sağlık bu karakışta içimizi ısıttın tebrikler avın bereketli olmuş rast gele.
Teşekkürler ediyorum,sevgili Fikret.Sağ ol.Herşey gönlünce olsun.Şansın bol olsun..
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Cahit abi harika balıkçılık yine. Balıklar şahane. Anlatım on numara. Daha Bol balıklı avlar inşallah.
Ama soğuğa dikkat. Busene mikroplar evrim geçirmiş çok kolay yenilmiyor. Hasta olmayın inşallah.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
nihatkr yazdı:Cahit abi harika balıkçılık yine. Balıklar şahane. Anlatım on numara. Daha Bol balıklı avlar inşallah.
Ama soğuğa dikkat. Busene mikroplar evrim geçirmiş çok kolay yenilmiyor. Hasta olmayın inşallah.
Nihat,teşekkürler ediyorum.Aralık,Ocak ayları ve daha sonrasında Torik avlarım,hava elverdiği müddetçe devam edecek.İyi avlar yapacağımı tahmin ediyorum.Kendine iyi bak.Sevgiler..
Yorumları: 612
Konuları: 22
Kardeşim çabalarınızı karşılığını almanıza çok sevindim. Torikler bayağı güzelmiş, canı gönülden kutlarım. Sevgilerimle.
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
tüüüh yazık oldu amatörleree.bu kadar soğuk havada balık alınırsa amatörler gene her türlü havada avlanıcak demek ki

yetmezmiş gibi birde engebeli arazileri,kayalıkları takım, taklavatlarla yürüyerek aşmak hemde bu yaşta bunlara karşı gelmek gibide kötü bir örnek sergilemek.bende sizi iyi bilirdim.sizlerin hayranı olanlar sizin gibi olmak için 2 kat efor sarfetmeyi hedef aldığında -10 derecede ağrı dağında balık ararlar.

güzel abimin elleri kadar ayaklarınada sağlık.her şeye değicek bir av olmuş.sana ve arkadaşlarına saygılarımı sunarım.zahmetsiz avların olsun.
Yorumları: 249
Konuları: 12
tebrikler cahit abi süper av olmuş

Burak Karadeniz yazdı:Kardeşim çabalarınızı karşılığını almanıza çok sevindim. Torikler bayağı güzelmiş, canı gönülden kutlarım. Sevgilerimle.
Kardeşim,teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Kısa zamanda yine eskisi gibi birlikte avlarımız başlayacak,kısmetse.Sağlıcakla kal..