Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cahit acun 2013
paylaşım için teşekkürler inşallah trollerden fırsat bulursak bizlerde o balıklardan yakalıyacağız rasgeleAlkis
18/02/1976
Bul
Begenmez olurmuyuz Cahit abi..bunlar hepsi birbirinden guzel avlarAlkis
2014 te de boyle guzel avlarinizin devamini dilerimSeerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
mustafaali yazdı:paylaşım için teşekkürler inşallah trollerden fırsat bulursak bizlerde o balıklardan yakalıyacağız rasgeleAlkis

Teşekkürler ediyorum.Herşey dilediğiniz gibi olsun.Sağlıcakla kalın.
Bul
Albatros-gr yazdı:Begenmez olurmuyuz Cahit abi..bunlar hepsi birbirinden guzel avlarAlkis
2014 te de boyle guzel avlarinizin devamini dilerimSeerf
rastgele

Bu yıl hepimiz için bereketli bir yıl olur,inşallah.Teşekkürler Faruk.Rast gelsin.
Bul
Birbirinden güzel avlara imza atmışsın Cahit abi tebrikler AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
bence bu hiçte hoş değil.ne o öyle bir sürü kocaman kocaman balıklarla çekilmiş resimler. tutamayanlara nispet yapar gibi.mesela ben hayatımın en kısır senesini geçirdim.içerliyerek bu resimlere bakıcam.sen de hoş olmuşmu diyeceksin Hadiordan
süper abime 2014 resimlerinin daha dolgun olmasını dilerim.ellerine sağlık,saygılarımla.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
rusan yazdı:Birbirinden güzel avlara imza atmışsın Cahit abi tebrikler AlkisAlkis

Teşekkürler ediyorum ve herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.Sağlıcakla kal..
Bul
tahsinmersin yazdı:bence bu hiçte hoş değil.ne o öyle bir sürü kocaman kocaman balıklarla çekilmiş resimler. tutamayanlara nispet yapar gibi.mesela ben hayatımın en kısır senesini geçirdim.içerliyerek bu resimlere bakıcam.sen de hoş olmuşmu diyeceksin Hadiordan
süper abime 2014 resimlerinin daha dolgun olmasını dilerim.ellerine sağlık,saygılarımla.

Her zaman neşeli,mutlu ve yüreği hepimize yetecek kadar sevgi dolu kardeşime,benden de kucak dolusu sevgiler.2014 Yılı sana mutluluk ve huzur getirsin ve avların, benim avlarımın çok üstünde olsun,inşallah..Kendine iyi bak..
Bul
cahit abim sağlıklı huzurlu avların olsun daha bollarına rast gele.Alkis76
Bul
abi çok bereketli bir yıl geçirmişsin..inşallah ömrün boyunca böyle avların olur..saygılar..sevgiler..AlkisSeerf
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Acun ve prensleri Cahit Acun 24 3,400 09-05-2014, 16:46
Son Yorum: Cahit Acun
  Cahit acun 2013 lüfer avlarim Cahit Acun 21 3,433 05-02-2014, 09:27
Son Yorum: Cahit Acun
  Daiwa 2013 kataloğu Cahit Acun 13 2,478 11-02-2013, 11:30
Son Yorum: SpinAvcısı
  Mert Şengül kardeşimin objektifinden Cahit Acun ve Spin Balıkçılık Cahit Acun 4 1,839 03-10-2011, 17:26
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi