Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuzey ege'nin kirmizilari
Alkis Tebrikler üstadım Alkis harika av olmuş Alkis aynen ekibe de tebrikler Alkis bravo , devamını dilerim , rastgeleyin 76
Bul
Üstadım sizi ve ekibinizi cani gönülden tebrik ediyorum. Raporunuzu okurken bu kadar heyecan, bu kadar adrenalin alındıktan sonra balığa gitmemek için hiç bir neden olamaz. Belkide bir daha hiç birlikte balık avına çıkma fırsatı bulamayacak yorumunuza katılmayıp, daha daha nice avlara diyorum. Sağlıcakla rastgele.Alkis
Bul
Burak abi süer bir av yapmışssınız tebrikler
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
LeVrEkCi yazdı:burak abi kaliteli balıklar kaliteli bir ekip tarafından güzelce tekneye alınmış,hayranlıkla tüm raporu okudum zevkle resimlere baktım ellerine emeğine sağlık.tüm ekibi tebrik ederim.şu 0.70 misinayı kesen balığa takılmadım dersem yalan olur.sanki ben kaçırmışım gibi içime oturdu.herşey harika olmuş abi tam balık avı buna denir heralde.afiyet olsun abi.rastgele.MAŞALLAHHH.Alkis

Nihat' cım değerli yorumun için ekip ve kendi adıma çok teşekkür ederim. Daha iyilerinin oltalarından hiç eksik olmaması dileklerimle selam ve sevgiler.
Bul
nihatkr yazdı:Kıskandım.Snifsinf

burak abi bereketi bol olsun. bu ekibe de bu yakışırdı zaten. Üstat ekibi.AlkisSeerf

Sevgili Nihat çok teşekkür ederiz.Selam ve sevgiler.
Bul
orhanekmekci yazdı:Maşallah,sizi ve ekibi kutlarımAlkisavda kullandığınız kalamarı uzun süre canlı kalması,dönmemesi için kancaya nasıl takıyorsunuz.bereketli avlarınızın devamına inşallah.Rasgele.

Orhan Bey çok teşekkür ederiz.Çanlı kalamarın külah gibi olan tüp şeklindeki kısmının en sonundaki sert bölüme uzun oltanın gezer iğnesini takıyoruz.Diğer tutucu sabit iğneyi de kalamarın baş bölgesinde ki ağzının yanında bulunan yumuşak bölgeye çok derine girmeden takıyoruz.Selam ve sevgiler.
Bul
Vurkacoglu yazdı:maşallah allah daha iyilerini nasip etsin çok güzeller...

Teşekkür ederiz.Selam ve sevgiler.
Bul
tahsinmersin yazdı:harika bir kış ortası kaçamağı olmuş.balıklar süper.kaçan balığı unutmak mümkün değil.mercanlarda bayağı iriymiş.bu av günlerin güzel geçmiş.daha güzellerine diyelim.
ellerinize sağlık.yedikleriniz içtikleriniz afiyet olsun.

Sevgili Tahsin beyendiğine sevindim.Ekip ve kendi adıma çok teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul
bucalıfikret yazdı:tek kelimeyle harika av olmuş elinize emeğinize sağlık AlkisAlkis

Fikret Kardeşim çok teşekkür ederiz.Selam ve sevgiler.
Bul
yalova tatar yazdı:Alkis tebrikler burak reis ekip şahane balıklarda harika daha ne denirki Seerf daha güzel avlara Affet

Sevgili Erden beğendiğin için sevindim.Daha iyilerinin sana da rast gelmesini dilerim.Sevgilerimle.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kuzey ege'nin güzelleri Burak Karadeniz 23 4,832 18-04-2014, 10:36
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi