02-05-2014, 21:07
üye oldum gitti ama nasıl oynucam üç tane üç olarak sıralanacak üç tanede ikili sıralanacak değilmi

www.oyuncu.com
|
02-05-2014, 21:07
üye oldum gitti ama nasıl oynucam üç tane üç olarak sıralanacak üç tanede ikili sıralanacak değilmi
![]()
03-05-2014, 00:04
dün gece yarı finalde yanlışlıkla 1 lik oyunda taş almadan pes e basınca mars oldu elendim.bu akşam 2 dakika önce oyun bitti finali aldım.
![]()
03-05-2014, 01:01
LeVrEkCi yazdı:dün gece yarı finalde yanlışlıkla 1 lik oyunda taş almadan pes e basınca mars oldu elendim.bu akşam 2 dakika önce oyun bitti finali aldım. yendiğim oyuncularla tekrar oynama adetim olsaydı seninle bir maç yapardım be abi, ![]() ![]()
03-05-2014, 12:55
tedirgin SaZaN yazdı:yendiğim oyuncularla tekrar oynama adetim olsaydı seninle bir maç yapardım be abi, herzaman derim tavlada usta olan zardır.ogünde zar sana çalıştı yoksa 100 kere oynasak 99 unu alırım ![]() ![]() akşamları oynadığımız turnuvalardaki rakiplerin hepsi çok iyi oyuncular,aralarında dayımda var ki dayım çok çok iyidir.zar eşit geldiği taktirde yenemeyeceğim oyuncu tanımıyorum.zar üstün gelen zaten işi bildiği için alıyor oyunu. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|