Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
www.oyuncu.com
üye oldum gitti ama nasıl oynucam üç tane üç olarak sıralanacak üç tanede ikili sıralanacak değilmiHappy
Bul
dün gece yarı finalde yanlışlıkla 1 lik oyunda taş almadan pes e basınca mars oldu elendim.bu akşam 2 dakika önce oyun bitti finali aldım.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:dün gece yarı finalde yanlışlıkla 1 lik oyunda taş almadan pes e basınca mars oldu elendim.bu akşam 2 dakika önce oyun bitti finali aldım.Seerf

yendiğim oyuncularla tekrar oynama adetim olsaydı seninle bir maç yapardım be abi,Happy(en son ereğlide fena yenince senle oynamayı zirvede bırakayım dedim,ne olur ne olmaz hezimete uğrarsak belki bi daha toplayamayız kendimiziSiyirdim)
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:yendiğim oyuncularla tekrar oynama adetim olsaydı seninle bir maç yapardım be abi,Happy(en son ereğlide fena yenince senle oynamayı zirvede bırakayım dedim,ne olur ne olmaz hezimete uğrarsak belki bi daha toplayamayız kendimiziSiyirdim)

herzaman derim tavlada usta olan zardır.ogünde zar sana çalıştı yoksa 100 kere oynasak 99 unu alırım GulumseSeerf
akşamları oynadığımız turnuvalardaki rakiplerin hepsi çok iyi oyuncular,aralarında dayımda var ki dayım çok çok iyidir.zar eşit geldiği taktirde yenemeyeceğim oyuncu tanımıyorum.zar üstün gelen zaten işi bildiği için alıyor oyunu.Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi