Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çupra avım.
kaptana itirazdan sonrasını da anlatsana,
yemişin dayağı çapayı da ben çekerim demişsin kaptana.Hadiordan
miçon olurum diye yalvarmışsın.Siyirdim
kıyıya geldiğinde tekneyi temizlemen?haaa
kaptanın adını versene sırtım kaşınıyo.Smile
ellerine sağlık fikocum.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:kaptana itirazdan sonrasını da anlatsana,
yemişin dayağı çapayı da ben çekerim demişsin kaptana.Hadiordan
miçon olurum diye yalvarmışsın.Siyirdim
kıyıya geldiğinde tekneyi temizlemen?haaa
kaptanın adını versene sırtım kaşınıyo.Smile
ellerine sağlık fikocum.

tahsin sen varya sen ne diyeyim sana .SiyirdimAlkisAlkisAlkis76
Bul
Fikret abi güzel balıkçılık yapmışsınız afiyet olsun AlkisAlkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Dönüş saatini konuşmakta fayda var,hava patlasada bu tür teknelerle 5-6 a av yapılır.yakaladıklarında kaliteymiş,besi kupalarda çok lezzetli oluyor.Afiyet olsun.
Bornova - izmir
Bul
doktor yazdı:Fikret abi güzel balıkçılık yapmışsınız afiyet olsun AlkisAlkis76
sağol eren teşekkürler.Alkis
orhanekmekci yazdı:Dönüş saatini konuşmakta fayda var,hava patlasada bu tür teknelerle 5-6 a av yapılır.yakaladıklarında kaliteymiş,besi kupalarda çok lezzetli oluyor.Afiyet olsun.

orhan abim haklısın doğru söylüyorsun konuşmak lazımdı76
Bul
Yine de güzel balıklar lmışsın Fikocum.Ellerine sağlık. Afiyet olsun.AlkisGulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Yine de güzel balıklar lmışsın Fikocum.Ellerine sağlık. Afiyet olsun.AlkisGulumse

sağol hocam teşekkürler.Alkis
Bul
AlkisAlkisFiko kardeş eline ,diline sağlık.öncelikle başkasının tuttuğu balıkla resim çektirmek bana ters.Kısa bir anı:Antalya sarı suda tanımadığım birisi koca bir sazan çekti kıyıya yaklaştırdı ama balık dellenince misinayı salmasını tavsiye ettim,oda allah ne verdiyse salıverdi.balık gitti ağac köküne taktı.epey uğraştan sonra kıyıya kökle birlikte çekti.yanımdaki arkadaş sen sar balığı ben alayım sudan dediğinde karışmayın kardeşim ben o balığı salmasaydım alırdım gibi bir laf etti.kenardan eğildi balığı kamışla kaldırdı kamışı kırdı ,misinayı dolaştırdı ve koca sazanı kaçırdı.birdaha tövbe ettim kimsenin işine karışmayacağıma.
Güzel av olmuş ama kaptan da ayıp etmiş.millet tam zevkini alacakken hadi gidelim denirmi?Onun için ya kendi teknenle çıkacak kafana göre takılacaksın yada pazarlık edeceksin biz ne zaman dersek o zaman dönülecek diye.

Avların bereketli olsun rastgele.AlkisSeerf
Bul
abi benim tuttugum büyük boy balıkla resim çektiren adam o balığı denze düşürürse oda peşinden ya atlayacak ya ben atacağım.ucuz kurtulmuş elinden Siyirdimkaptanla baştan konuşsaydınız ya Gulumse
balıklar gü zel abi boşverrrrr...
laf aramızda yalçın abi o kilo üstü balığı görseydi düşüp bayılabilirdi,belkide o adamı arayıp o demiştir fiko balık tutarsa balığı atın denize diye Siyirdim
Bul
HK-18 yazdı:AlkisAlkisFiko kardeş eline ,diline sağlık.öncelikle başkasının tuttuğu balıkla resim çektirmek bana ters.Kısa bir anı:Antalya sarı suda tanımadığım birisi koca bir sazan çekti kıyıya yaklaştırdı ama balık dellenince misinayı salmasını tavsiye ettim,oda allah ne verdiyse salıverdi.balık gitti ağac köküne taktı.epey uğraştan sonra kıyıya kökle birlikte çekti.yanımdaki arkadaş sen sar balığı ben alayım sudan dediğinde karışmayın kardeşim ben o balığı salmasaydım alırdım gibi bir laf etti.kenardan eğildi balığı kamışla kaldırdı kamışı kırdı ,misinayı dolaştırdı ve koca sazanı kaçırdı.birdaha tövbe ettim kimsenin işine karışmayacağıma.
Güzel av olmuş ama kaptan da ayıp etmiş.millet tam zevkini alacakken hadi gidelim denirmi?Onun için ya kendi teknenle çıkacak kafana göre takılacaksın yada pazarlık edeceksin biz ne zaman dersek o zaman dönülecek diye.

Avların bereketli olsun rastgele.AlkisSeerf
[SIZE="4"]ustam bundan sonra kaptanla sıkı pazarlık var parayı peşin vermiyeceyiz[/SIZE].76
LeVrEkCi yazdı:abi benim tuttugum büyük boy balıkla resim çektiren adam o balığı denze düşürürse oda peşinden ya atlayacak ya ben atacağım.ucuz kurtulmuş elinden kaptanla baştan konuşsaydınız ya Gulumse
balıklar gü zel abi boşverrrrr...
laf aramızda yalçın abi o kilo üstü balığı görseydi düşüp bayılabilirdi,belkide o adamı arayıp o demiştir fiko balık tutarsa balığı atın denize diye Siyirdim

[SIZE="4"][COLOR="Blue"]birdahamı tövbe resim için kimseye balık yok yemek içinde yok.Siyirdim
yalçın yaparmı dersin.Siyirdimarkadaşları tanımıyor[/COLOR][/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16/10/2016 Haftasonu akşam sarıkanat - lüfer avım uerol67 15 1,061 24-10-2016, 21:16
Son Yorum: YaKaMoZ
  bodrum avım (4) bucalıfikret 20 3,424 14-12-2014, 00:32
Son Yorum: bucalıfikret
  bodrum avım (3) bucalıfikret 20 4,093 27-11-2014, 23:59
  çupra avım bucalıfikret 19 2,467 09-09-2014, 10:24
  barbun.mırmır.çupra.lidaki. bucalıfikret 40 5,564 18-12-2013, 12:42
  temmuz başı kasna avım. muratcoskun 5 2,168 30-08-2013, 02:31
Son Yorum: muratcoskun
  9 Mart 2013 Bodrum - Güllük körfezi çupra avı Salih Reis 29 5,125 15-03-2013, 22:01
Son Yorum: mariner8
  Aliağa avım yalnız balıkçı 26 4,046 12-03-2013, 12:54
Son Yorum: yalnız balıkçı
  sisler içinde kasna avım. 2010 muratcoskun 12 2,523 13-10-2012, 18:18
Son Yorum: muratcoskun
  07.10.2012 Çupra avım Cihan Deniz 37 4,575 08-10-2012, 19:48
Son Yorum: Cihan Deniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi