08-12-2014, 11:44
yycolak yazdı:olağanüstü bir rapor burak abicim.eline yüreğine sağlık.hele balıklar müthiş .teşekkürler.ekibe hürmetler.
Yalçın'cım çok teşekkür ederiz.Sevgilerimle.
Orkinos Avımız
|
08-12-2014, 11:44
yycolak yazdı:olağanüstü bir rapor burak abicim.eline yüreğine sağlık.hele balıklar müthiş .teşekkürler.ekibe hürmetler. Yalçın'cım çok teşekkür ederiz.Sevgilerimle.
08-12-2014, 12:08
LeVrEkCi yazdı:Burak abi videoları soluksuz izledim,hayalim olan orkinos ve kılıç balığı avcılıklarından orkinos avını yapmışsınız.harika olmuş bayıldım. Nihat'cım en kısa sürede hayallerini gerçekleştirmeni dilerim.Orkinos avı özellikle benim gibi beli ve omuzu arızalı olan bizim yaş gurubundaki insanlar için zor ve meşakkatli olmasına rağmen çok da keyif verici. 50 lb Makaira ve Pen çıkrık ile yine 50-80 lb aynı markaların kamışlarını kullandık.İğneler Musdat Big Game 8/0 ve9/0,çıkrıklarda 1.20 ve 1.50 lb ip sarılıydı.Beden olakta SUFIX WIND-ON 150 LB MONOFILAMENT LEADER 10 MT hazır beden kullandık.Hiç akıntı olmadığı ve balıklar su üstünde geldiği için ağırlık hiç kullanmadık.
08-12-2014, 12:12
HK-18 yazdı: Hayrettin kardeşim beğendiğin için sevindim.Yorumun için ayrıca teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
08-12-2014, 12:27
Burak Karadeniz yazdı:Nihat'cım en kısa sürede hayallerini gerçekleştirmeni dilerim.Orkinos avı özellikle benim gibi beli ve omuzu arızalı olan bizim yaş gurubundaki insanlar için zor ve meşakkatli olmasına rağmen çok da keyif verici. burak abi hazırlıklarımı yapıyorum,araba çeki demirini sipariş ettim geldiği gibi taktırıp iyi bir römork alıyorum.sarozda yaptığım avlar hep kaliteli geçti ama trofe için tekneyi oraya getirip kovalamam lazım.orkinos,sinarit,torik gibi balıklar için ne gerekiyorsa hepsini temin edip peşlerine düşeceğim hatta müsait oldugun zamanlarda seninle ve cahit abimle av yapmak bana müthiş keyif ve tecrübe katacaktır.hayranlıkla takip ediyorum sizleri.maşallah size ve avlarınıza ![]()
08-12-2014, 13:04
Her amatör balıkçının hayalindeki gibi bir av olmuş.böyle güzel bir ekibe böylesi avlar yakışır.
Burak abimi ve tüm ekip arkadaşlarını kutlarım,böylesi avlarını tekrar seyrettirmelerini dilerim. yabancıların avlarını gıpyayla izliyorduk,sizlerle gurur duydum.hepinize saygılarımı sunarım.
09-12-2014, 16:23
Sizi ve arkadaşlarınızı kutlarım Burak bey, raporunuzu zevkle okudum videolarınızı heyecanla izledim. Çıkrık sizleri bayağı yormuş ama netice çok güzel..Tebrikler üstad..
![]()
09-12-2014, 16:57
burak abi ilk önce ellerinize sağlık..
Herhalde dünyanın sayılı zevklerinden birisini yaşamışsınızdır tutarken helal olsun vallahi emeğinize yüreğinize sağlık daha nice zevkli avlara... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
09-12-2014, 18:53
Tüm ekibe tebrikler Burak abi, tüm yazdıklarını büyük bir keyif ve heyecanla okudum. Böyle güzel avlar herkese nasip olur ve böyle nice güzel balık avlarınız olur inşallah.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Sazanları özledim...
10-12-2014, 09:35
Süper bir paylaşım Burak abicim
![]() Daha niceleri rastgele ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Akya Avımız | Burak Karadeniz | 33 | 6,228 |
04-07-2012, 19:14 Son Yorum: Burak Karadeniz |