10-06-2015, 19:11
tahsin abicim tebrikler emeğinin karşılığı süper bir av yapmışsın.ellerine emeğine sağlık,afiyetler olsun.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
09.06.2015 tahsinmersin-çipura
|
10-06-2015, 19:11
tahsin abicim tebrikler emeğinin karşılığı süper bir av yapmışsın.ellerine emeğine sağlık,afiyetler olsun.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
11-06-2015, 09:22
Abicim süpersin ya.
![]() ![]()
11-06-2015, 17:43
yaser2sultan yazdı:Tahsin abim bereketli olsuneyvallah Yasin kardeşim,sağol,teşekkür ederim. Salih Reis yazdı:Helal olsunSağol Salih,bu hastalığın çaresi yok.biz iflah olmayız vesselam. BABUÇ yazdı:çok güzel tahsin izlemek dahada güzel raporların devamını dilerim.Fahrettin baba çok teşekkür ederim,ellerinden öperim.
11-06-2015, 17:49
mudanya yazdı:Bereketli olsun Tahsin kardeşim..Faruk abim teşekkür ederim,hürmetlerimi sunarım. yycolak yazdı:eline yüreğine sağlık şekerparem afiyetle.Şekerim,seninde eline,yüreğine allah sağlık versin,kendine iyi bak,motoru zorlama. ![]() muratkahraman yazdı:tahsin abi yine yapmişsın yapacagını helal olsun tebrikler abiMurat kardeşim çok çok teşekkür ederim,sevgilerimi sunarım.
11-06-2015, 18:00
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun tahsin abi,sen sanıyorum aramızdaki bu işe en çok gönül verenimizsin.sarozda bile rahat durmadın balık tutmaya nerelere gittin.sana helal olsunAhh o saroz..o gün çok yorgundum,totom yemedi yemlik teke toplamaya. ![]() ANTALYALI07 yazdı:tahsin abicim tebrikler emeğinin karşılığı süper bir av yapmışsın.ellerine emeğine sağlık,afiyetler olsun.Aytekin kardeşim çok teşekkür ederim,sevgilerimi sunarım,sağolun.(sizlerin emeklerini hiç unutmayacağım.) murki yazdı:Abicim süpersin ya.Canımsın yaa.seninde ellerin kolların dert görmesin.yüreği,çadırından büyük arkadaşım. NomadSoul yazdı:Bereketli olmuş.Tebrikler.Mert kardeşim,teşekkür ederim çok çok sağol.
11-06-2015, 18:14
Balıklar harika bereketli av olmuş darası başımıza.
11-06-2015, 21:52
mürteza merkez yazdı:Balıklar harika bereketli av olmuş darası başımıza. Çok teşekkür ederim.Mürteza.seninde inşallah güzel av paylaşımın olur.sana da rast gelsin.teşekkürler. (Orjinal Gönderi : mürteza merkez Mesajı Görüntüle Tahsin kardeş tebrikler Allah daha iyilerini nasip etsin [COLOR="Red"]Sağol kardeşim,teşekkür ederim. erken emekli olmuşsun.nerden emekli oldun.[/COLOR]) 02.03.2014 tahsinm levrek buldum.konusunda yukarıdaki soruyu sormuştum ama her halde konuyu bir daha takip etmediniz?
12-06-2015, 09:21
[SIZE="4"]tahsinim eline emeğine sağlık bereketli av olmuş daha bollarına rast gele.
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
12-06-2015, 19:24
bucalıfikret yazdı:[SIZE="4"]tahsinim eline emeğine sağlık bereketli av olmuş daha bollarına rast gele. Sağol Fikom teşekkür ederim. ayın 16 sında bodrum,güllükten 70-72 ye gidicem. ![]() çakma olucak ama inşallah,allah daha irilerini göstermeyi nasip etsin. ![]() saygılarımla.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|