Yorumları: 4,661
Konuları: 111
LeVrEkCi yazdı:haklısın abi ekip oldumu iş değişiyor.banada böyle bir ekip lazım burada 
ekip dediğin 5-6 kişi olucak,bunlarında en az 2 si sağlam olucak.3-4 tanesi değişen olucak arada sırada da 1 misafir olucak.böyle ekiplerde uzun zaman alır.ortak buluşma noktasında buluşulup konuşulucak,ne zaman nereye diye kararlar alınıcak.tel.den iletişim içinde tek kişiden (ortak kişi)haber alınıcak.mesela ortak kişiye falanca gün gitmeyi düşünüyom denilecek,haberi olanlara uygunsa ekip oluşursa,o gün gidilecek.
ben Admin olsam heyt dedimmi ekip bulurum,hatta seçmece yaparım,sen,sen,sen hafta sonu buraya gidilecek,o kadarrr.gelmeyen Haydar a haber verilecek.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tahsinmersin yazdı:ekip dediğin 5-6 kişi olucak,bunlarında en az 2 si sağlam olucak.3-4 tanesi değişen olucak arada sırada da 1 misafir olucak.böyle ekiplerde uzun zaman alır.ortak buluşma noktasında buluşulup konuşulucak,ne zaman nereye diye kararlar alınıcak.tel.den iletişim içinde tek kişiden (ortak kişi)haber alınıcak.mesela ortak kişiye falanca gün gitmeyi düşünüyom denilecek,haberi olanlara uygunsa ekip oluşursa,o gün gidilecek.
ben Admin olsam heyt dedimmi ekip bulurum,hatta seçmece yaparım,sen,sen,sen hafta sonu buraya gidilecek,o kadarrr.gelmeyen Haydar a haber verilecek.
ah be abi bu dediklerine birde hanımdan her zaman izin alabilecek maddesini eklememiz lazım

istanbulda hadi dedikmi balığa çıkacak arkadaşlar var ama herkes birbirine uzak oturuyor,boğazda buluşmalar olabiliyor ama boğazdada levrek gibi balıklar yok.şehir dışına çıkalım desek bize 1 gece yetmiyor.
muhabbet olsun diye boğaza takılıp lüfer denemeleri yapmak en güzeli de işte dediğim gibi herkes birbirine uzak oturuyor.
en yakın serkanla biz oturuyoruz ama hadi ortada buluşalım desek normalde 20 km lik yolu 10 ar km ortası en az 1 er saat

gerçi sizin gibi yapsak olurda işte iş güç ve hanımlardan izin alamayan arkadaşlar derken olamıyor ne yazıkki
Yorumları: 712
Konuları: 27
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Tebrikler TAHSİN abicim mükemmel iş çıkarmışsın yine
YaKaMoZ yazdı:Tebrikler TAHSİN abicim mükemmel iş çıkarmışsın yine 
Canım benim,çok teşekkür ederim.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
tekavüttaşım org kataburunda yapalım
bak ne güzel balık var gece gündüz avlanılır sanada balık bırakmayız

bereketli olsun bu arada
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
yalova tatar yazdı:tekavüttaşım org kataburunda yapalım
bak ne güzel balık var gece gündüz avlanılır sanada balık bırakmayız
bereketli olsun bu arada

Tekavütüm,ne kadar güzel söylüyorsun,ağzından bal damlıyor.
buna içilir..

tekavütüm İzmir den selamlar olsun sana.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
tahsin abicim soğuğa rağmen balık peşindesiniz tebrik ediyorum tüm ekibi.soğukta avın mükafatıda iyi olmuş.afiyetler olsun abicim.saygılar sevgiler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>