28-02-2017, 09:52
Tahsin abim herzamanki gibi mümemmelsin abim bereketli olsun
22.2.2017 tahsinm.çipuralar
|
28-02-2017, 09:52
Tahsin abim herzamanki gibi mümemmelsin abim bereketli olsun
04-03-2017, 20:28
harikasın şekerim.eline sağlık.
16-03-2017, 16:44
tahsinmersin yazdı:Evvelki hafta balıkta sıfır çektim.geçen haftada kuvvetli fırtınadan gidememiştim.bu haftaya arkadaşlarla anlaştık 4 arkadaş gece yarısında Avlak yerimize ulaşıp yayıldık.ilk 2 saat kısır geçti 1km.yol tepip yeniden avlandım.bu yerde 2 sargoz ve 1 çipura kıstırdım. Uzun süre balık vurmuyordu.telefonla davet alınca leventle cüneyt in yanına gittim.çipuraları çekmeye başlamışlar oraya yerleşip oltayı attım Tahsin abi maşallah. Hep diyorum kovalayana balık mutlaka var. Yeterki zaman olup kovalansın. Daha bolları rasgele inşallah
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
17-03-2017, 21:27
yaser2sultan yazdı:Tahsin abim herzamanki gibi mümemmelsin abim bereketli olsunYasin kardeşim sende mükemmelsin .sevgilerimi sunarım yycolak yazdı:harikasın şekerim.eline sağlık.Şekerim özledim seni Saygılarımı sunarım. nihatkr yazdı:Tahsin abi maşallah. Hep diyorum kovalayana balık mutlaka var. Yeterki zaman olup kovalansın.Nihat kardeşim bazen kovalamak gerekiyor. Güzel temennilerin için teşekkür ederim
26-03-2017, 22:15
Sağol abi teşekkür ederim. saygılarımı sunarım.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|